Labas rytas ,ir as nepajutau .su nauja darbo savaite !
Mano kolege atostogauja tai bus nesamoniu muziejus
jauciu…jau siandien su vienu nesusipratimu dirbsiu .si
moteris faina pakalbeti bet tik pakalbeti o ne dirbti
kartu…ziuresim 😉
Diena neblogai eina,dar kelios valandeles ir namo 😉vakar
nepasigyriau mano pomidorai jau pomidoriuku turi.susodinau
i kibirius nores augs nes vietos neturiu.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as taip pat net diena daug geriau eina,nei vakar😀
Labas rytas,sianak miegojau puikiai visai nenorejau keltis…
Tau gerai as dar pora valandu kankinsiuos… cia oras matyt veikia uzmigti gali …
Sunkiai niekaip neissijudinau,bet jau namucio lekiu😉
Kaip diena? As is ryto kazkokia apdujusi dabar geriau 😉
Labas rytas ir as prastai miegojau vis varciausi nuo sono ant sono …
Labas rytas,as labai blogai miegojau jauciuos kaip nemigus,tai jauciu atidirbsiu ir namo ilsetis nieko grizus jau nedarysiu..
Rasiau ir mano zinute kazkur dingo… visai gerai diena eina 😀
O gal viskas bus gerai😉As kaip visada pirmadieni bizi ne nepajausiu kaip diena praeis🙂
Labas rytas ,ir as nepajutau .su nauja darbo savaite ! Mano kolege atostogauja tai bus nesamoniu muziejus jauciu…jau siandien su vienu nesusipratimu dirbsiu .si moteris faina pakalbeti bet tik pakalbeti o ne dirbti kartu…ziuresim 😉
Labas rytas,savaitgalio kaip nebuta net nepajutau turejom sveciu su nakvyne,tai tik vakar gerokai po pietu isvaziavo.
Labas rytas,budinames.as vakar velai uzmigau televizoriu ziurejau.
As jau pora skalbykliu prasukau ,suni ismaudziau ir toliau po namus sukinejuos 😉
Labas rytas,tik dabar is lovos issiritau😀
Labas rytas,budinames 😉
As kirpykloj sedziu 😉
O as namuciuose savo groziu rupinuos nagus tvarkausi,kojas mirkau vistik ryt sveciu bus😆Nieko siemet nesodinom tik gelytes del grozio🙂
Diena neblogai eina,dar kelios valandeles ir namo 😉vakar nepasigyriau mano pomidorai jau pomidoriuku turi.susodinau i kibirius nores augs nes vietos neturiu.
Labas rytas,kaip gerai😀 siandien lekiu i kirpykla heminio noriu vel buti garbane😉
Labas rytas,na va ir vel penktadienis😀
As turejau pomidoru daigu tai tik siandien prisiruosiau persodinti i didesnius indus .
Rauginti kopustai,ryziai ir vistienos kumpeliu kepsneliai apvolioti dziuveseliuose ir kiausinyje🙂As su kavyte gardene ilsiuosi😉
As vel breikauju,savaite eina i pabaiga jauciuosi pavargusi…kas pietums?
As jauciu apie kokia 12h namo leksiu,nes ryt bizi diena nusimato😉
Jau breikauju ,paskutine valanda dirbau kaip uz tevyne 😀
Labas rytas,ir as sunkiai keliausi bet nieko 😉
Labas rytas,nu va mazasis penktadienis atejo😀Sunkiai keliau,nors ir miegojau gerai ir ilgai🙂
As iki lidlos ejau ,agurko salotoms pritrukau. Man ko tai laikas systojo is ryto taip gerai ejo …
Kavinuosi ir tuoj leksiu namucio greit diena praejo🙂
Labas rytas,as kaip visada nuejau miegoti bet nakti kazko vis varciausi …