Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

09. May 2010, 09:42

labas,mes jau ismiegojom ;-)

09. May 2010, 01:54

Labai dekui uz informacija,butinai pasiskambinsiu.Gaila tik,kad ne savaitgaliais..,butu patogiau,nes negyvenu paciam Londone ir be to,esu dirbanti mamyte 😀.Bet smagu butu vistiek nors e daznai,bet kartais susitikti su lietuvemis mamytemis ir ju vaikuciais 😀

08. May 2010, 11:21

nesupratau kodel man veiduka parode ,turejo buti šv.Kazimiero.

08. May 2010, 11:20

virginija mamyciu susitikimai 😕v.Kazimiero baznycios svetaineje,kuri yra Londone,Cambridge Heath rajone(tarp Bethnal Green ir Hackney) kiekviena treciadieni nuo13val iki 15val.07881754274 -Jurate

nezinau ar dar vyksta tie susitikimai,pamegink pasiskambinti 😀

08. May 2010, 10:41

sveika virginija, na bent jau man dar neteko girdeti apie tokius.

08. May 2010, 01:55

Sveikutes mamytes.Esu kaip ir ne per dazniausiai apsilankanti mamyte siame forume,bet norejau labai jusu paklausti vieno dalykelio 😀.Gyvenu uk.Gal zinote,ar yra organizuojamas kada ir kaip nors koks mamyciu su vaikuciais susitikimas Londone?Malonu butu susitikti,pabendrauti "gyvai" 😀,o ir mazyliam butu smagu 😀

05. May 2010, 11:58

as irgi svajojau apie zuvytes. bet tokie cia akvariumai brangus. o kai jau radom pigiu tai visi pazystamiisigijo ir as susilaikiau. na nebera tokio efekto.

05. May 2010, 11:46

Iki.Laukiam jusu grystanciu i UK 😀

05. May 2010, 11:33

ka su zuvytem darysit?

05. May 2010, 11:33

butent s.... 😃

05. May 2010, 11:27

vasara planuojam,nes reikia vaika pakrikštyti ir dar vestuves draugu. As ir tuos delspinigius nemokesiu,tegu i kaleima sodina 😃

05. May 2010, 11:15

persirgom jau 😀 susitvarkem soda pagaliau per savaidgali,o tai atrode kaip savartynas 😃 Db nebezinau ka su tuo sveikatos draudimu daryti,isvykau i UK 2005 metais o istaymas priimtas 2007 kad reikia deklaruoti savo gyv.vieta sunervino mane tie istatymai,darysius vasara angl pasa.

05. May 2010, 10:50

Labas rytas Daiva 😀

05. May 2010, 10:34

5 metu.

05. May 2010, 10:33

Sveikos mamytes,nebuvo man kada čia užsukti ,nes vyro mama buvo atskridusi ,visas dėmesys jai 😛 rafaela pirmenybe gali gauti jaigu jus kas nors isvaro is to namo kur db gyvenat arba gyvenimo salygos yra blogos,pvz man konsulas norejio isnuomoti per agenturas kazkokius namus,bet kai as nuvaziavau abziureti,tai gyvenimo salygos buvo siaubingos,nebuvo centralinio sildymo,supelyjiusios sienos,tai as tada iskarto i konsula paskambinau ,- ka jius cia man mazdaug siulot ,norit kad mano vaikas kokia nors liga gautu per tas supelyjiusias sienas ir ttt,tai jie pesigando ir pirmenybe man dave 😃 Nama galesiu issipirkti po į metu.

04. May 2010, 23:14

kaip ir normaliai. kada jus mergelike atvykstat i anglija?

03. May 2010, 23:22

sveika INGRAV as taipat is peterboro ir turim drauge is visbiciaus ir kartais nuvaziuojam i svecius. nera toli. kaip jums sekasi gyvenimas?visbicius gan neramus miestelis.

02. May 2010, 16:29

Sveikutes.Noriu parasyti tau ,,danielatitukas,,.As gyvenu Londone taigi zinau,kad su mazu vaiku ismesti i gatve negali niekas.O jei jau taip blogai tai eik tiesiai pas vietinius kauncilus ir sakyk,kad meta,o nuomotis nepriima,nes su mazu vaiku-tokius reikalus jie labai greit sutvarko ir apgyvendina.O kokiu reikia dokumentu jie patys pasakys.Svarbiausia nebijok pas juos eiti-cia ne Lietuva -uz duru neismes ir neapsauks,o tikrai mandagiai paaiskins kaip ir kas.Sekmes

01. May 2010, 13:11

sveikos mamytes mes esam is uk gyvenam wisbech gal kas is ten noretumem pabendrauti.

30. Apr 2010, 11:26

o ar bandet sako daug kas turi pasidare taip kad moka working tax credit su self amplojeriu ir realiai niekur nedirba.

29. Apr 2010, 15:08

Norejau cia prasisukti, bet kazkodel nesusiaktyvina nuoroda

http://www.apklausa.lt/f/vaiko-itaka-pirkimo-sprendimo-priemimui-didziojoje-britanijoje-7h3hywd/answers/new

Bet nukopijavus sita nuoroda ir idejus i paieska, atsidaro tai, ko reikia.
Oi tos technologijos!!! Vargo vakariene!

29. Apr 2010, 14:54

Laba diena, mamytes is UK. Raso jums mamyte is Lietuvos su dideliu prasymu. Baigiu 4 kursa ir rasau diplomini darba. Turiu padaryti apklausa tarp Anglijoje gyvenanciu lietuviu seimu, kurios augina vaikus. Darba turiu priduoti geguzes 17 diena, taip kad laiko labai mazai liko. Gal rasite 5 minutes ir uzpildysite anketa, kurios nuoroda idedu.

http://www.facebook.com/n/?album.php&aid=2026865&id=1440499519&comments&mid=242cc80G55dc473fGe56698Gb&n_m=lina%40insubsidium.lt

Tai tyrimas, susijes su vaiko itaka pirkimu sprendimams. Busiu labai jums dekinga uz pagalba

28. Apr 2010, 11:02

arba nueiti i konsola ir sakyti kad blogos salygos gyventi,kiek suprantu kartu gyvena ir kiti zmones..tikrai ne kas gyventi mazam kambarelyje ir dar su lialium ☹

28. Apr 2010, 11:00

jei draugas dirba,galit issinuomuoti busta o ne kambari ir gyventi su kazkuo 😀 Ir poto galima kreiptis i konsoloa del housing benefit pasalpos-apmoka kazkiek tai procentu uz nuoma pirmiausiai jie apskaiciuoja pajamas ir tada nusprendzia kiek skirs pinigeliu nuomai 😀 arba pildyti dokumentus del busto gavimo bet tam gali uztrukti nemazai laiko ☹

28. Apr 2010, 10:35

sveikute, danielatitukas. o jusu sugyventinis dirba tam mieste? bandykit aplinkui pakabineti skelbimu gal kas nores padeti. nevisi anglai tokie ziaurus.

28. Apr 2010, 02:58

sveikos mamytes as esu is milton keyno noreciau pabendrauti su visom mamytem,pastebejau kalbate apie konsulo namus,man siuo metu yra labai blogai su gyvenama vieta gali buti kad liksiu be namu issinuomoti kita labai sunku nes su mazu leliuku nelabai nori nuomuoti esu nesusituokusi nedirbanti ir gyvenanti labai mazam kambarelyje susispaudus ,patarkite jei galite kur galeciau kreiptis ir kokiu dokumentu man reikia?

27. Apr 2010, 17:48

sveikutes,jungiuosi ir as prie jusu 😉 mes gyvename Northampton mieste jau 4 metai😀)))

22. Apr 2010, 13:54

tai shanelle kaip reikia gauti ta pirmenybe ir kokios tos problemos turi buti? o ar jus galesit po kiek laiko issipirkti nama?

22. Apr 2010, 12:08

mamytes is pradziu reikia pirmenybe gauti,o del jios reikia eiti ir eiti i konsula del visokiu smulkmenu,nes kitu atvejiu lauksit laaaaaabai ilgai.Mes kai gavom pirmenybe tai uz keletos men gavom ir nama.