man iskilo toks klausimas...ar jus laimingos? :) arba ko truksta iki pilnos laimes? neimkim dabar tu kriziu ..materialiniu geroviu ir pan :) aplamai ..ko zmogui reikia iki pilnos laimes? :) kaip manot? :) galbut ir banalu...bet va ar esat uzdavusios sau klausima" ar as laiminga?" :)
laiminga labai
as labai laiminga, nes an nieko netruksta, turiu saov mazyle... 🌷
Sveikos,as galiu drasiai sakyti,kad as esu laiminga,mylima,ir mylinti..Gaila ,kad vyras uzsienyje,bet turiu du vaikiukus...Namus,ir esu sveika...Ko daugiau reikia?Na gal ,kad pavyktu teises isilaikyti(sussilaike viskas del nestumo),tada galeciau vykt pas kitas mamas i svecius😀ne tik jos bet,ir mes😀
trugdo tas kad nera zmogaus salia,su kuriuo galetu but dar vienas maziukas namie...
na taip ir as laiminga esu labai xi xi xi vat
Todel,kad laiminga.To linkiu,mamytes ir jums.
ko sypsotes yolanda
😀
na tai kas trugo buterfly xi xi xi
na tai kas trugo buterfly xi xi xi
as tai laiminga nes turiu savo stebukliuka,tik kartais norisi kad butu zmogus salia,kad viskas butu gerai kad galetu mano mazoji turet broliuka ar sesute 😀 tikrai noreciau dar vieno leliaus jau 😉
ha ha ha angeliukas gavosi(mooning)juokais cia xi xi xi
😇 xi xi ix nubandau
😇
skliausteliuose angel 😀
0 :-) - Angelas
😃
viskas daroma su klaviatura : ir ) yra 😀
gelyte norint parasyt skliausteliuose F raide parasyk...o liuksa tai sklaiusteliuose Y
🌷 👍 😃
viktuse kaip tu tuos smailus padarai kur radai xi xi xi
🌷
oj panos duopdate jus cia xi xi xi
simute...nieko...pasibaigs tas dalykas greitai..ir veiklos atsiras tiek..kad uj..maza nepasirodys 😃 👍
😃 😃 as tai zinau tokia porele...dabar jau 5i metai Airijos krasta ko gero juokina arba gasdina 😃 nes vyras kentedavo nuo zmonos 😃 jie be vaiku....bet jau kokie 8metai vede..tai uj pavarydavo 😃
o sakyciau, kad nemazintu 😃
o dar kad iki pilnos laimes kad netrukutu kad algas pakeltu musu vyreliams xi xi xi
as esu tikrai labai laiminga 😀 man nieko netruksta - nei demesio, nei meiles. Turiu viska, ko reikia laimingam zmogui - seima 😀 gal siek tiek dabar, kai laukiuosi, truksta tik veiksmo... gyvenimo tempas suletejes 😉
na taip divka tikrai reta tokiu;]
o cia tai gerai xi xi xi as ir kartais duodu i skura vyreliui kaip daveda xi xi xi
..o ka jus manot apie zmonas,kurios musasi? 😃
teisingai, diana27.Va čia tai gerai, kaip vyrasnei geria, nei rūko, nei mušasi😀