man iskilo toks klausimas...ar jus laimingos? :) arba ko truksta iki pilnos laimes? neimkim dabar tu kriziu ..materialiniu geroviu ir pan :) aplamai ..ko zmogui reikia iki pilnos laimes? :) kaip manot? :) galbut ir banalu...bet va ar esat uzdavusios sau klausima" ar as laiminga?" :)
raspa ... pritariu tau wiskuo ,😉 nes esu begalo laiminga matydama sawo mergaite besijuokiancia , ar bent ka nors beweikancia , zaidziant su barskuciais 😉 nieko kalti nera toki pipirai mazi jais tik reikia dziaugtis .. 😉 o man buwo jis prigrasines kad gali atimti is manes waikiuka , tai todel labai bijojau , nes nezinojau koki yra ystatymai , bet dabar kaip wiska zinau tad ir nieko nebijau , nes pipiriukas mano bus su manim .. 😉
rasituk83 , as is Garliawos , o is kur tiu ?
butent kad ateina po situ blogu dieneliu daug daugiau geresniu. viskas bus visom gerai mum, mus tetis paliko kai buvau antra men nescia, nu ir kas, tiem vyram kurie turetu but vadinamu musu vaikuciu teveliais, turetu pavydas kilt ir sazine grauzt, mes galim dziaugtis musu auganciais angeleliais o jie nebe.
Labas mamytės 😀, graži tema 😀, na paskaičius truputuką tai supranti kad ne visiems smagu ☹... Editukas -neverta liet ašarėlių dėl to kas tikriausiai nevertas to, nes palikt besilaukiančią mamytę..., o dabar manau turi kuo džiaugtis, turi angelėlį 6 mėnesiukų, o kai reiks paaiškinti ir paaiškinsi, nereikia savęs griaužt dėl to kas jau įvykę, ateitis visada būna šviesesnė 😃, smagaus pavasario, ir linkėjimai tavo mergytei 😃
Aš laiminga, džiaugiuosi kiekviena diena, kiekviena smulkmena 😃, džiaugiuosi svo atžalėlėms, didžiuojuos vyresnėliu 😀, puikuojuos mažėliu 😃... Manau kad kiekvienas įvykis didesnis ar mažesnis, gražus ar nelabai patrauklus, turi prasmę ir paskirtį mano gyvenime, vadovaujuos tasykle -kad kiekvienas veiksmas iššaukia atoveiksmį. Manau gyvenime turi būti nuopuolių ir pakilimų, per juos įvertiname savo gyvenimo džiaugsmą 😃... aš laiminga 😃
tikrai taip , 😀
na jau suteike stiprybes man dukra , kuri sweika ir grazi auga ,
na pasipasakosiu ir as .. 😉 Auginu wiena mergaite kuriai bus 6 men dar ... mus paliko , kaip mergaite augo pas mane pilwelyje ir jai buwo wos 4men , buwo sunku labai , reikejo paramos , bet dabar lyg ir wiskas praejo , nes ta liudesy uzgaube mano dukra su sawo sypsena weide , bet wis bijau sulaukt to klausimo "Mamyte , o kur mano tewelis " ? 😥 nezinau kaip dukrai reiks paaiskinti kad mus paliko 😥
visad visko pasitaiko bet visad ateina ir geros dienos😀
po blogo visad ateina kazkas gero. nenusimink, viskas bus gerai.
kaip galima nesidziaugti kai turi savo dziaugsmeli? 😀 as dar neturiu jo, auginu pilvuke, ant ranku palaikyt negaliu dar, bet dziaugiuos uz tai kad jauciu visad kartu ji 😀
Man kartais atrodo, kad džiaugtis ir būti laimingam taip pat reikia mokėti. Žinoma, kai yra problemos, tą sunku padaryti. Bet būna tokų žmonių, kurie nemoka džiaugtis, jiems visada blogai ir blogai. O aš stengiuos būti optimistė, nes... nėra nieko neįmanomo 😀
;-)))
mes turime būti laimingos nes mes turim savo mažučius džiaugsmiukus;-) manau nereikia nukabint nosės .laimė yra visada kartu ir ji bus amžinai kartu su jumis ir su manim;-)aš esu laiminga nes turiu savo dukryte..
Nu va kokios grazios:
))
😀
ok 😃
Ateinu😀
😃 atlek padarysiu 😃
Kaip man reiketu veido valymo 😃
tai jo 😀 dar veido valymai visoki ...
Nu pas mus labiau orentuota i mankstas, lb rebilitacija,o pas jus i grozi.
o tai panasu truputi 😃
Na pas mus ir bus masazai😀
nu mum kaip masazai vyksta ir reik 😀 nes okomes gydomuosiu ir visus kitus asazus 😀
Na mano gan sunki...
Nes vistiena visus raumenis turi zinot,prie ko jie jungias ir pan.
nu jo 😀 bet tavo matyt labai sudetinga 😀
Na matai tavo kita specialybe...
mum tai ne tik pagrindai, bet ir daugiau 😀
As kineziterapija...
Na man ir buvo anatomija,nelengva ja mokytis,bet ji buvo tik pirmam kurse,o mikrobiologijos tik pagrindus turejom.
nu panasiai,siaip nesunku jai ne anatomija ir mikrobiologija 😀 o tu ka studijuoji?