Ar visu mazyliai miega sawo lowelese, o gal jau net sawo miegamuosiuose??? ar leliukai mieliau renkasi tetes ir mamos lowa? as tokiu bedu neturejau, ir neturiu, mano mergyte nera nei wienos nakties musu lowoj miegojus, ji mieliau sawo lowelej ilsisi.... net prasosi, kad mes ja ten ikeltumem, kai pasiimam pas sawe.
as ir neturejau,savaite tik pamaitinau,apsirgau ir dingo pienukas,bet planavau maximum iki metu duot. nieks nunugincis kad pienas gerai,bet tikrai sunku poto ir mamytei ir vaikui.
nu man tas perdetas anuku lepinimas, siaubas kazkoks 😕
Diana, as jau neturiu sawo lowytes, turbut senai per kamina isejus 😃 o ir norejosi pirmam leliukui wisko naujo, taip ir dariau, pirkau wiska nauja sawo pirmai dukrytei 😉
maitinau beveik iki metuku, man atrodo iki tokio amziaus geriausia. paskui jis pats atsisake ir pasirinko gerti pienuka
vat ir sunkiausia auklet vaika kai seneliai kisasi su savo senom paziurom,na as kalbu uz save😉
mes pirkom, nes neturejom, sita bus ateities kartoms😃
mano sesuo maitino iki 2 metu su puse, wargas jai...jau metai kai nemaitina, bet dukryte pries miega wistiek papraso mamytes, kad duotu papukus paglostyt... 😃 tas maitinimas iki keliu metu, mano nuomone -trauma waikui.nepykit, cia tik mano nuomone, as neilgai teismaitinau, bet jei buciau turejus pieniuko, sukakus metukams buciau nutraukus.mano drauge taip padare, liuks, mergyte dabar atsigeria pieno misinio, ir sweika, ir laiminga.... 😉
mes loveles nepirkom,tarnauja dar mano vaikystes lovyte,jau mano dukterecia joje uzaugo dabar maniskis. gera medine lovyte,atnaujinom ir super😀
natiuska, zinok, pas mano uosvius lygiai taip pat buna, jie tik nesioja, as sakau, jis kojas turi ir moka pats begioti
nezinau, diana, kaip yra, pati maitinau beveik iki metuku, bet lengvai uzmigdavo, pavalgydavo ir gulti. tik jis praso, kad salia pasedeciau
👍 ir mano uoswiene baisiai stebisi, kaip cia waiko nereikia supt, ir kaip cia wiena palieku migdytis 😃 ir kaip cia ant ranku nepripratus, nes tik nuwaziuojam pas senelius, ji puola maniske nesiot, o mano Emilytei nepatinka, ji plesiasi, kad paleistu, nori lekt pati 😃
mano ryte pareina i lova, salia paguleti, kol pilnai pabunda, o tada tempia man chalata, slepetes ir uz rankos jau veda i kita kambari pas zaislus😃
bet as pastebejau dazniau vaikuciai nemiega vieni tie,kurie ilgai gauna mamos pienelio,matyt mamytem taip patogiau ir pripratina.
jo jo, vyras norejo supamos lovytes, sakiau, ne minties neturek, ir pirkom paprasta, ir vargo didelio nebuvo😀
mes net lowyte specialiai pirkom be lingiu, kad supt nereiktu 😃 supau tik kaip ir Adatele, kai sirgo...
as ir domejausi, ir kitiems neleidau supti, ypac uosviams, nes jiems buvo keista, kaip gali vaikas nesupamas ir neciuciuojamas uzmigti, kai ju vaikai buvo tik supami. tai ilgokai irodinejau ir nepasidaviau, ir vyras jiems grieztai neleisdavo supti😀
na maniske ir pietu, ir wakare pati uzsimigdo, taip pati issiauklejau ar kaip cia pasakyt, paguldau, atsigeria arbateles, uzkloju ir iseinu, ir ji migdosi 👍
o rytais taippat pamus megsta pagulineti, mamai ant galwos kojas uzkelti, ant tetes palaipioti, tada kai atsibosta, lipa lauk ir eina zaisliuka zadint 😃
as irgi nepratinau prie supojimo ,nu kiap ir jus kol neramus budavo😀 , dabar dauguma stebisi kaip pasmane vaikas pats uzmiega ir pan, kad ir esu jauna,bet daug domejaus kol nescia buvau kaip kas geriau,tai ir laikausi plano😀
as nemigdziau ant ranku nuo 5 men, pats turedavo uzmigti, o supti, niekada nesupome, nebent kazkas skaudedavo, bet ne del miegojimo😀
labai gerai jum kad taip lengvai nuo jusu lovos prie savo perejo,tikrai liuks😉
as irgi tokiu bedeliu neturiu kaip kelios pazystamos pripratino kartu,ir kankinasi dabar,nuo 5 men maniskis pats uzmiega,dabar jau pats prasosi miegoti😀 ,bet ryte prabudes megsta su mumis dar lovoje pasiolioti,pazaisti😀
mazius anksciau uzmigdavo musu lovoje ir paskui perkeldavau i jo lovele, bet paskutinius kelis menesius, pats prasosi i lovyte, moka uzsikloti, ir miega, nereikejo net pratinti. ir jam lovyte labai brangi, buvom pas mano tevus, tai vakare jis vaiksto ir iesko lovytes, negali kitur atsigulti😃, o nuvazes pas kitus senelius, pirmiausia bega pasiziureti, ar lovyte tebera, paskui jau ramus buna😀
Ar visu mazyliai miega sawo lowelese, o gal jau net sawo miegamuosiuose??? ar leliukai mieliau renkasi tetes ir mamos lowa?
as tokiu bedu neturejau, ir neturiu, mano mergyte nera nei wienos nakties musu lowoj miegojus, ji mieliau sawo lowelej ilsisi.... net prasosi, kad mes ja ten ikeltumem, kai pasiimam pas sawe.