Ar visu mazyliai miega sawo lowelese, o gal jau net sawo miegamuosiuose??? ar leliukai mieliau renkasi tetes ir mamos lowa? as tokiu bedu neturejau, ir neturiu, mano mergyte nera nei wienos nakties musu lowoj miegojus, ji mieliau sawo lowelej ilsisi.... net prasosi, kad mes ja ten ikeltumem, kai pasiimam pas sawe.
siandien kepu paukstiena orkaite, isvirsiu ryziu ir salotu sumaisysiu😀
gerai, kad jis toki rezima turi, gal bus lengviau eiti i darzely, nes ir taip turesim grazaus vargelio😀
kas pas tave mazyliui pietum,mesyte isvyriau,nesugalvojau dar ka pie jos😀
diena nenesiojam senai, o nakti gali ir isbuti nesisiojes, bet dar uzdedu, nors savaite ismiega su vienu😀 bandziau ir nakti be pamperso, sausas ismiegojo, bet kai diena labai isisiunta, tai nakti bijau palikti be pamperso😃
saunuolis kad tiek isbuna nemiegojes. 😀
nu jo cia tai prajuokinai😀 ,tai gal ir i mokykla su pampersu eis😀. as tai laukiu kol slogyte praeis,nedesiu namuose pamperso,ziuresim kas iseis😀
o vakare miegoti eina skirtingai, kartais 21, o buna, kad puse vienuolikos, bet ryte keliasi po 7val
cia yra paciu mamu klaidos. kaip man db giminaite pasako apie sauskelnes.jos mergaite yra 2.5 metuku ir nereikia pamperso, tai sako lauke buvo ir ji paklause mergaites, ar nenori i tualeta, o salia buvo seneliai su 5 metuku berniuku, tai jo mociute ir sako, jus be pamperso? mano giminaite sako, ne, tai ta mociute ir sako, matai, as sakau, kad mergaites greiciau atpranta😃
anksciau miegodavo nuo 1 iki 5-6 jei nieks netrukdo,o dabar guldau dar antra karta nes velai nakciai gulam,neislaukia😀
na tai suprantu adatele☹ .
ah,tikrai nekas,mano pusseseres vaikui virs 2 metu,iki siol mikdo vezyme,o turi jau 2 leliuka 2 men,tai isivaizduokit,man tai baisu kaip taip galima.
man vaikas turi rezima ir visada 12val einam pietu miegelio, ismiega po 2-3 val
matai, diana, savaitgaliais visi seimomis buna, o as, kaip visada viena☹, o nuvaziuoti ir nelabai yra kur netoli, tik pas uosvius, bet ir tie darbais uzsiverte.
esu pries,bet koki vaiko mikdyma su tevais vienoje lovoje.nuo pat gimimo mazoji sekmingai miega savo lovyteje.nepripazistu vaiko supimo nei lovyteje,nei vezime,nei dar baisiau ant ranu.mano brolio dukrytei jau metai,o mikdo ant ranku.nu klaiku.cypia,rekia,vartosi...o ka jau kalbeti,jei vaika palieka padaboti,o ja reikia mikdyti?kosmaras..
maniskis 12 pasiprase miegelio,dar miega. per lyga rezima sugadino,miegodavo 1 kart,dabar vel 2,tai man neiprasta kazkaip😀
iki. del ko nemegti adatele? o man geiausiai patis nuvaziuojam kai norim vyro gymine visa kas kur tik ne vilniui,maniskiai vilniui bet ir nelabai bendraujam,nadarni mano seima : /
tikrai, pazanga, man atrodo, kuo vyresni, tuo sunkiau pripranta miegoti atskirai
mano tik nesenai uzmigo, dabar pertrauka😀
va pas kaimyne metuku mergyte,tai jinai miega su ja o vyras katam kambari, sakau nu kai cia taip,pratink i lovele kol nevelu,manes paklause tai jau pora kart diena miegojo lovytei, pazanga😀
nawa, atsikele mano aukselis, begu 😀
atskirai nuo tevu gyvenam, per tiek laiko pripratau, bet sunkiausia buna savaitgaliais, emiau ju nemegti☹
blogai ir tau adatele, liudna turbu jei vieni gyvenat,taprasme atskirai.
sunku, kai vienom reikia buti. mano vyras dirba po 12 val dienomis ir naktimis, matome kaip jauna menuli😀 kartais atrodo,kad as viena su vaiku tik ir gyvenu
nu va kaip gaila natiuska☹ . suprantu tave nes mes vieni jau 2 savaites be tetuko,ryt tik gryzta taip laukiam😀 , irgi pirmas issiskirymas apskritai.
tikiu, diana, todel, kad vaikui tu sakai, ir taves klauso, o ne mociutes😀
jum gerai kad jusu nuomone sventa,o maniske mama savaip,gyvenom kartu kol vaikui suejo metukai,patikekit islepino baisiai,bet va 4 men jau vieni gyvenam viskas pagal mane,ir taip gera nepatikesit vaikas i priesinga puse pasikeite😀
ir as norejau, bet ismaitinau tik 3 menesius ir 2 sawaites... wyras turejo iswaziuot sawaitei i uzsieny, buwo musu pirmas issiskyrimas per 6 metus, ir dar su kudikiu ant ranku wiena likau, tai is didelio streso bey nerwu, dingo wisi mano pienai 😥
abiems sunku, as norejau nors puse metu maitinti, kaip rekomendavo gydytoja, o paskui, kaip Dievas duos... taip ir buvo
mes irgi planavom pirkti,jau buvau nusiziurejus,bet kad atveze,tai ai nesinorejo konfliktuoti,pagrazinom ir gerai😀 ,vistiek antra liali planuojam i viena lovele nesutilps😀
mano tevai, tai daro taip, kaip as pasakau ir jokiu nukrypimo, jie auklejimo atzvilgiu griezti, bet teisingi, sako vaikas turi zinoti, kas galima ir kas ne, ir nebando sako kisti o uosviai is dideles meiles anukui galetu bet ka, o man tas truputi nepatinka, tada namuose vyrui pasakau, o jis jau jiems isriezia savo taisykles, kuriu privalu laikytis bunant su vaiku