Kova su spuogais

04. Sep, 05:36

Mamytes kaip kovojat su spuogais? danai tenka tureti reikaliuku su jais, o dabar ypatingai ismete, nebezinau net ko imtis :S

25. Nov 2010, 21:48

jei gausi duok zinoti 😀

25. Nov 2010, 17:24

Skaiciau internete, kad neblogas prausiklis spuogams mazinti Neostrata. Tik problemele, kad nedaug kur galima jo isigyti. Atrodo Litfarmos vaistinese yra. Reikes pasiteirauti

23. Nov 2010, 20:02

linciuke juk neverciu taves pirkti, kam idomu, kam rupi atsikratyt spuogais, prasom kreipkites, padesiu. na o tokiem kaip tau - pasilikit savo nuomone sau. man ji taip pat neidomi... bla bla bla : P

23. Nov 2010, 15:30

bla bla bla😀

23. Nov 2010, 13:13

sakau ne vien del to kad pati platinu, sakau nes tikrai padeda. o pinigai dideli, nes nemazai kainuoja parsiusti is amerikos, o ir gavus cia tenka sumoketi pvm ir kitus mokescius. Bet patikekit, si kosmetika verta tokiu pinigu. o del nuomoniu, tai paprasciausiai pagooglinkit ir pamatysit. ypac kas moka angliskai, pasiskaitykit amerikos forumuose arba youtube. niekas lietuvoje neplatina daugiau sios kosmetikos, na tik viena kauniete, kuri uz perpus mazesni rinkini praso 130lt, tai is jos gavau savo pirmaji rinkini ir dabar pati uzsakineju sau, na ir tuo paciu dar kam nors kas nori😀.

22. Nov 2010, 22:24

Jei buciau girdejusi is kitu nuomone apie sia kosmetika, o ne is platintojos, gal ir susidomeciau.

22. Nov 2010, 21:13

siaip nemazi pinigai, pasikliauti vien reklama ir poto nusivilti, nesinori 😀

22. Nov 2010, 15:59

eiline reklama, giri nes pati platini😀

22. Nov 2010, 11:34

PROACTIV SOLUTION rinkinio kaina 200lt, ieina prausiklis 120ml, tonikas120ml, kremas 60ml ir kauke 28g. uztenka 2-3 menesiam. sios kosmetikos veiklioji medziaga yra benzolio peroksidas, kuris naikina spuogu atsiradimo priezastis. aisku nereikia tiketis rezultato iskart, reikia saziningai naudoti ryte ir vakare, na ir po 2-3 savaiciu jau tikrai spuogu daug maziau. as naudoju jau 3 menuo, spuogu beveik neliko ir as nemeluoju, tikrai padeda 😀

21. Nov 2010, 23:21

pupis jau padarytas skystis tas, kainuoja vaistinese apie 3 lt, taip jis spuogu nenaikina, bet padeda oda priziureti, kad labai nesiriebaluotu ir siaip gerai uzdegina spuogus.

21. Nov 2010, 21:45

nu pas mane ir tie kosmetiniai skysciai yra spiritiniai ,uzdziovina, bet poveikio nesimato...

21. Nov 2010, 21:32

Manau, kad tai paprasciausias salicilo spiritas. As jau seniai ji naudoju spuogeliams dezinfekuoti, bet juo aisku spuogu neisnaikinsi☹

21. Nov 2010, 21:09

irmuliukas o tas tirpalas daromas ar jau is kart galima nusipirkt?

21. Nov 2010, 17:59

kai turejau kirpciukus ir man berdavo kakta, sako, kad tai del to, kad oda po laukais negauna oro,todel siulyciau augintis 😀

21. Nov 2010, 16:45

as niekada neturejau problemu del spuogu, bet nusikirpus kirpciukus man ju atsirado po jais. kaip manot ar tai praeina ar turiu augintis kirpciukus ☹

21. Nov 2010, 14:46

pupis ar bandei salicilo rugsties tirpala? zinok visai geras daikciukas, issausina spuogus, na man maziau spuogu ji naudojant.

21. Nov 2010, 14:41

laba, mne ir kankina ta pati problema, ir niekas nepadeda...isbandziau ir kosmetini skysti su spiritu, dabar naudoju skysti su siera ir eteriu bet jokio poveikio nesimato ☹

21. Nov 2010, 14:21

kokia kaina prausiklio, losjono ir kremo?

21. Nov 2010, 13:50

As taip pat turiu problemu su spuogais nuo paauglystes, nestumo metu buvo lyg ir apmazeje, taciau po gimdymo ir vel sugryzo, atsirado ne tik ant veido, bet ir ant krutines, kaklo, nugaros. Zodziu, siaubas... Nesenai atradau amerikieciu kosmetika PROACTIV SOLUTION, ir galiu pasakyt - naudoju jau trecias menuo ir spuogu beveik neliko!!!! Esu tikrai isbandzius viska: vaistines visus produktus, viskokius Garnier ar kitus produktus, taip pat kosmetologes paslaugas, buvau ir pas dermatologa, nes uzsienyje gydziausi specialioje klinikoje... Rezultatas - isleista daug pinigu, o spuogu ne kiek ne maziau ar dar net daugiau😀. Si amerikietiska kosmetika tikrai veikia svelniai, pirmieji rezultatai matosi po mazdaug 2 savaiciu, siulau pameginti, nepasigailesit. Susidomejussios prasau paziurekit cia: http://public.fotki.com/jjurgitukas/proactiv-solution-a/

08. Nov 2010, 20:52

reiks pasiklausineti 😀

08. Nov 2010, 14:04

tokios žolelės,vaistinėj tikrai rasi😉

02. Nov 2010, 21:22

kas tie lakysiai?

02. Nov 2010, 15:42

Turbūt ne viena mamytė,kai išberdavo vaikutį yra plikius lakyšių ir maudžius kūdikį ,kad praeitų sudirgimas, Kai pamačiau,kad mažylei tai puikiai padeda išbandžiau savo kailiu ir rezultatas superinis😉 nesiskundžiu labai spuoguota oda,bet karts nuo karto išdygdavo koks nemalonus spuogas,ar šiaip paberdavo ,o dabar jau 3 mėn kasryt plaunu juo veidą ir tikrai dar nė karto neišdygo joks spuogas ar paraudimas😀

21. Oct 2010, 18:10

tai va kad tas odos gydytojas labai jau toli nuo manes ☹

21. Oct 2010, 08:52

agonija, o gal paprasciausiai reikia nueit pas odos gyd. nes mano draugei buvo, taip ji nezinojo ka daryt. ejo pas kosmetologe valyt veido, nepadejo. kai nuejo pas odos gyd. puse metu gyd. bet dabar grazi kaip lelyte.

17. Oct 2010, 16:08

toks cia ir geris 😃

17. Oct 2010, 12:01

kazkur skaiciau kad avizine kose rytais valgant, isvalo oda, pati nebandziau, nes tokio gerio neturiu 😀

17. Oct 2010, 11:52

as irgi kazkada geriau mieliu tabletes, bet rezultato jokio nebuvo, o isgeriau 3 bonkutes ☹

09. Oct 2010, 10:49

As vartoju jau trecia bonkute mieliu tableciu. Po pirmos bonkutes zadejau jau nebegerti, nes rezultatas buvo priesingas kokio tikejausi, spuogu daugejo, o nemazejo. Buvau girdejusi, kad taip pradzioj buna kol issivalo oda. Ipusejus antra bonkute, nauju spuogu nebeatsirado. Oda tikrai pagrazejo. Ziuresiu kiek ilgai tas grozis tesis 😀

08. Oct 2010, 22:47

tikrai jau ne isvaizdu tie spuogeliai,laimei ju nebera man iki kokiu ,18metu tebuvo....

1 2 3 4 5