Kova su spuogais

04. Sep, 05:36

Mamytes kaip kovojat su spuogais? danai tenka tureti reikaliuku su jais, o dabar ypatingai ismete, nebezinau net ko imtis :S

12. Jul 2011, 22:29

http://www.proactiv.co.uk/ bet cia taip pat uzsakymai ir airijoje mano skaiciavimu pigiau dabar pameginau is ebay amerikos uzsisakyt 3 zingzsnius su kauke isejo 18 euru

12. Jul 2011, 18:02

ivetatadas gal gali pasakyti kur galima ju paziureti?

12. Jul 2011, 12:46

nu nz airijoje ir didelis pasirinkimas varciau puslapiuka tai tikrai nemazas

12. Jul 2011, 09:29

ivetatadas - is airijos uzsisakysi tikrai ne pigiau, o ir tokio asortimento negausi. galima juk tiesiai i lietuva uzsisakyti, tik kaina bus beveik ta pati, o ir vargsit po to, nes sius kas menesi ar du produkcija neklausdami ir nuskaitines pinigus 😀, be to cia teks susimoketi ismuitinima bei pvm nuo visos sumos... o is ebay sunku rasti kad siustu i lietuva, o ir ten kainos nestebuklingos 😀

29. Jun 2011, 17:56

o jei pacios turit galimybiu is ebay amerikos taip pat galima uzsisakyt

29. Jun 2011, 17:41

bet siu produktu galima ir airijoje uzsisakyti truputeli pigiau

21. Jun 2011, 17:06

Atsirado galimybe gauti VitaClear vitaminu! Rekomenduojami ir pagaminti Proactiv gamintoju. Siulau pabandyti 😀

09. May 2011, 15:54

DEMESIO - VISKAM PAMAZINTOS KAINOS!!!!! (tik geguzes menesi)
http://public.fotki.com/jjurgitukas/tursiu-apie-gruodzi/

22. Apr 2011, 15:53

DEMESIO - atnaujintas tinklapis http://public.fotki.com/jjurgitukas/
Esu gavus nemazai proactiv solution prekiu - paskubekite kol dar yra😀

01. Mar 2011, 21:33

as irgi buvau pas dermatologa, tai man israse tris dalykus, drekinamaji krema, kuris nestorina odos, kazkoki antibiotikini krema ir dar kazkoki viena, uz viska sumokejau apie 150lt, sake ateit pasirodyt po 3 men, man aisku neiseis pasirodyti, bet spuogu tikrai apmazejo.

01. Mar 2011, 19:22

ir eiliu nera,ejau be uzrasymo.o tuos losjonus parduoda tik to pastato esancioje vaistineje.

01. Mar 2011, 14:09

sakykite o ant situ lasjonu nieko neparasyta? gal paciai butu galima uzsakyti vaistineje😉

01. Mar 2011, 14:03

nu va kaip faina..gal ir man kada reikietu nueiti pas dermatologa,juk blogiau nebus

01. Mar 2011, 13:59

sveikos.ir as turejau beda su smakru,vis atideliodavau vizita pas dermatologa bet visgi jau nesmagu buvo i zmones rodytis tokiu veidu ir pasiryzau nueiti i odos klinika.israse man du losjonus vienu valyt veida vakare kitu ryte kai baigsis tik tada gydyma prades,kazkaip as lb suabejojau tais losjonais,visgi sumokejau iki 15lt uz abu,maniau tokia kaina tai tikrai sh bus,ir va dar puses nesunaudojau o beveik spuogeliu jau nera,ir nauji nesusidarineja tfu tfu tfu,buna bet retai =)

01. Mar 2011, 13:45

butinai paziuresiu veliau..turriu problemele su oda.o ypac ant barzdos spuogeliai kankina.mano oda gan riebi.ar man tiks sita produkcija kaip galvojat?

28. Feb 2011, 09:59

!!!!!!DEMESIO - TIK SIA SAVAITE (iki kovo 6 d) YPATINGOS AKCIJOS PROACTIV SOLUTION KOSMETIKAI IS JAV!!!!! http://public.fotki.com/jjurgitukas/

03. Jan 2011, 20:10

veidas musu veidrodis, tai manau nereikia gaileti pinigeliu. jei pirksite avon, ar oriflane, margarita...dar labiau pakenksite, nes pasiskaitykite sudeti
O siaip spuogotai odai, geras medetku nuoviras tinka vakare prausti veida, ramina uzdegima

03. Jan 2011, 19:19

kas per gelbetojas?

03. Jan 2011, 18:40

neturiu problemu su situ dalyku, bet isikele netiketai toks ikyrus spuogas, tai po dienos dingo patepus tepaliuku "gelbetojas", mama sake buna vaistineje 😀

03. Jan 2011, 17:33

neringa0110 lietuvoje yra labai daug priemoniu skirtu lietuvaiciams, tik as (turbut ir ne vien as) taip ir neradau kas man padetu, juk su spuogais kovoju 10 metu!! kai sakau kad viska isbandziau tai ir turiu omeny... 😀 uztat ir pasiuliau merginoms tokioms kaip as, kuriom atsibodo ieskot ir vis nusivilt lietuvos pasiula, amerikieciu formos PROACTIV SOLUTION kosmetika. suprantu, kainos ne mazos, bet zinokit tikrai verta tiek moket.

03. Jan 2011, 08:42

sveikos,nesuprantu as negi lietuvoj ner lietuvisku priemoniu skirtu lietuvaiciu odai?mane tai nervina truputeli,kad reik net is amerikos siustis.juk kaina tai tikrai beorotiska nors kaip sakot ir gera ta kosmetika...

02. Jan 2011, 23:32

sveikutes.nepamirskite ,kad spuogus mazina ir sveika mityba, ir tai didele reiksme spuogu atsiradimui ir svarbu higiena. Siaip reiektu nepamirsti ,kad naudojant spiritinius tonikus, prausiklius kurie dziovina oda ir spuogelius, veikimas trumpas, nes reikia oda ir drekinti ir maitinti, kai per daug isdziuna oda tai ir atrodo,kad spiritiniai nebepadeda, o nepadeda del to, kad jau truksta odai apsaugos, dregme labai reikalinga, tik drekinti pagal savo odos tipa skirtais kremais. Ziema drekinimas reikalingas vakare,vasara ryte😀 o del produkto siulyciau ismeginti actipur firmos produktais, jei su vaisiu rugstimis...siaip oda priprana prie kosmetikos, ir reikia retkarciasi daryti pertraukas, kaip ir vaistu poveikis nebeveikia kai ilgai juos geri😀

22. Dec 2010, 20:17

reikes ir man pirkt ta prausikli 😀

09. Dec 2010, 20:57

Pabandyk, gal ir tau suveiks 😀

09. Dec 2010, 20:51

grysiu i lt irgi eisiu nusipirkt, aciu auksiuke 😀

09. Dec 2010, 16:25

Jau beveik pora savaiciu, kai naudoju prausikli Neostrata. Poveikis akivaizdus! Per ta laikotarpi neuzaugo nei vienas naujas spuogelis, tpfu tpfu tpfu. Kad taip visa laika butu, buciau labai patenkinta savo veido oda 😀

29. Nov 2010, 09:57

http://public.fotki.com/jjurgitukas/proactiv-solution-a/
cia rasite amerikietiskas priemones nuo spuogu, prekes gausiu jau gruodzio 13 diena😀

28. Nov 2010, 22:42

Nemaza nemaza ...

28. Nov 2010, 21:11

oho, kosmine kaina

28. Nov 2010, 20:54

Gavau 😀 Eurovaistinej, 72 lt sukainavo. Nezinau ar cia dar vienas pinigu taskymas, ar ne, bet reiks bandyti laime kovoje su spuogais 😀

1 2 3 4 5