laba diena mamytes , noriu paklausti ar katros kosijot nestumo metu ? nes man tai nepraina kosiulys buvau pas daktare tai nieko nerado sako visas tvarkoje , bet kosiulio neturetu buti , ar vaikiuko kurio laukiuos savaite liko ir bs 5men. nepakenks kosiulys , bet kosiulys buna tik rytais ir kosijant isprovokuoja pykinima , geriu vaistus nuo gerkles daktare kur israse tai nezinau nepraina man visvien.
kad tokiu negalima kt vaistu gerti
Taip. Tikiuosi, kad šiom dienom kažkas pagerės. Geriu sinupretą, nes jaučiu, kad sinusitas puola ir galvoju, kad tik nereiktų antibiotikų.
na man tokio nebuvo , ziauraus skausmo , tik kosijau ir su pykindavo 😀 o db jau praejo man nebera taip, nu nebent uzvalgau kasko neto tik tada😀 nusramink nieko nebus negali nervuotis man visi tapati sako as lbj jautri esu . nu va gal per sawaite pasveiksi patalpas vedinies ?
Kai kosėju nepykina, tik tas gerklės skausmas žiaurus ir nepraeina. Bijau, kad mažiukui nepakenktų. Pas gyd. buvau ir šaštadienį, ir šiandien, gavau nedarbingumą savaitei dar.
buvai pas daktare nuejus , man tai israse siriupa seimos daktare tai jy geriu rytais 😀 na paded bet nezinau kaip tau butu nes musu organizmas kitoks . bet kaip kosiji nesupykina tawes ?
Mums jau 15 sav., tiesiog dar papykina retkarčiais. Pradėjau kosėti jau nuo tos gerklės skausmo. Niekas nepadeda.
tai jau turetum nebevemti kiek tau laiko yra ?😀 uzjauciu tikrai bet nekosiji?
Kartais pykina ir net vakar vėmiau ir tikrai daug ... eina sau ... fui.
kitoj sawaitei bus 5men lygiai 😀
Kiek tavo nestumas laiko?
zinok geriu tik siriupa nuo gerkles israse man seimos daktare . bet nuo gerkles kosiulio nepykina tawes ?
gintaryte, kokius vaistus geri nuo gerklės? Man dabar irgi užeina kosulys, bet čia nuo gerklės skausmo, kuris užėjo labai staiga ir labai stiprus.
tai reik vedinti patalpas ir viskas 😀
Na jei daktare sake,kad viskas gerai tai lieka tik sausas oras namuose😀
tokio matuoklio neturiu
Ar turi termometra kuris matuoja dregme? Kai langas atidarytas dregme krenta o ne kyla.
kad namuose visada atidaryta buna vedinu nera taip kad butu uzdaryti .
Gal oras namie per sausas,arba koki virusa pagavai.
Tepk padus jodu,arba medu su karstu pienu. As su juo issigydziau.
bet kodel taip yra ? 😀
laba diena mamytes , noriu paklausti ar katros kosijot nestumo metu ? nes man tai nepraina kosiulys buvau pas daktare tai nieko nerado sako visas tvarkoje , bet kosiulio neturetu buti , ar vaikiuko kurio laukiuos savaite liko ir bs 5men. nepakenks kosiulys , bet kosiulys buna tik rytais ir kosijant isprovokuoja pykinima , geriu vaistus nuo gerkles daktare kur israse tai nezinau nepraina man visvien.