laba diena mamytes , noriu paklausti ar katros kosijot nestumo metu ? nes man tai nepraina kosiulys buvau pas daktare tai nieko nerado sako visas tvarkoje , bet kosiulio neturetu buti , ar vaikiuko kurio laukiuos savaite liko ir bs 5men. nepakenks kosiulys , bet kosiulys buna tik rytais ir kosijant isprovokuoja pykinima , geriu vaistus nuo gerkles daktare kur israse tai nezinau nepraina man visvien.
Ačiū, jau geriu, dar kosčiu šiek tiek, gerklę paskausta, bet jau gerai, tik kraujo spaudimas užkilo ir širdis per tankiai muša, bet gal čia nuo ligos.
nu kaip jauties ? ar dar kosiji?: )
Gali, bet šiaip prieš stringus labai nusiteikę ginekologai. Aš asmeniškai jų jau nenošioju kuris laikas. Senatvė 😃
Gali tikrai
zinoma kad reikia tiketis, ei toks idomus klausimas brdama nescia gali nesioti stringus truputy neitema cia 😃DD
Reik tikėtis, kad bus šilta, bet nekaršta.
bus matyt kokia sia vasara bus ar karsta ar ne , bet jau sunku bus
Per pačius vasaros karščius tau. Aš kažkaip bijau tos vasaros, kad gali būti karšta ir bus be galo sunku su dideliu pilvuku.
as liepos 26d
Rugsėjo 19 d. terminas, o tavo?
o kada gimdysi ?
Man 16 sav.
o kiek tau ?
22savaites man
Reiškia nieko tokio, viskas ok, džiaukis nėštumu. Primink, kiek tau savaičių jau?
zinok tokiu simptomu nejauciu nieko viskas gerai jauciuos , tik tiek taip buvo pirma kart tai issigandau ir tiek .😀 gal ir nepasikartos
Nieko tokio, pasikartoju, nebent jautiesi kažkaip ne taip ... maudžia skrandį, žarnyną. Man po laparoskopijų ir kitų operacijų irgi taip būdavo ir gyd. sako, kad kartais skrandyje visko būna, lašiukais tai nieko tokio, svarbu ne daugiau, gal tiesiog nuo stipraus kosulio tai susidarė. Man šiandien ryte irgi buvo toks mažas kraujo krešuliukas, bet čia nuo kosulio ir tiek, nes jaučiuosi gerai.
kad lasiuko kraujo ant seiliu buvo ..
Nieko tokio, man irgi taip yra buvę ir tikrai nieko blogo. Kad ir šį rytą tarkim nuo užsikosėjimo vėmiau.
na sende negeros naujienos ryte kosijau tai lekdama y tuoleta supykino mane , bet ne maisto isvemiau o tulzim, ir lasiuka pamaciau krauja su tulzim ,net persigandau kas cia gali buti ... gal kas zinoti ?ka reik daryti ,
Nu taip ,del to sakau kad nesciom ji daznai buna 😀
Tada tau vadinama nėščiųjų sloga ir ji tikrai nepavojinga, tik gal nemalonu, bet ko nepadarysi dėl mažiuko.
na man tai yra sloga bet ji arba ryte buna iki piet ,arba diena pasniurpslioju :-) Sinusitas man negresia
Sloga yra normalu nėštumo metu, tik blogai, jei ji komplikuotųsi į sinusitą, kas tarkim man būdinga. Todėl ir pradėjau naudoti sinupretą, kai tik pajutau, kad jau galvą maudžia ir paprastai jau ne pirmas kartas taip pataikau ir išvegiu antibiotikų. Tik bėda su gerklės skausmu, kai niekas nepadeda jau 6 d. (naudojau isla, dabar naudoju bronchicum). Šiaip man nėštumo metu slogos nebuvo.
Sveikos del kosulio nesibaimink,aisku ziurint koks tas kosulys ,bet nebus visa nestuma :-) va sloga jau man 24 savaites ,kaip nesibaigia ,ir tai normalu :-) Retai kuri nesloguoja nestumo metu :-)
Tik negązdink, aš nemėgstu sirgti, o dar blogiau, kai esu užkimus ir vos žodį išlemenu.
tas kosiulys taip greit ir neprais zinok gali buti visa nestuma ,
Arbatas geriu jau penkta diena ir nieko gero is to, bet gal taip greit ir nepadeda, kai vien arbatos. Aisku, geriu ir homeopatinius vaistukus, kuriuos leido gyd.
tai ger arbatos su medum tikrai turetu padet bet jokiu budu neger vaistu nes negalima
Negalima, žinau, bet kartais kai komplikuojasi, tai nebūna kitos išeities. Tikiuosi man taip nebus.