Klaipėdos auklės

08. Sep, 09:29

Manau cia galetu buti bendra tema ieskanciom aukles mamytems ir aukles darbo ieskancioms auklesm KLAIPEDA

03. Nov 2009, 21:59

matyt vabaliukomamyte,jau yra ta patyrus 😀 yra manau agne,jai vyras savo zmona tikrai myli jo nesuvilios jokia,nes manau viska gali gaut is zmonos,o jai negauna tada ir susivilioja 😀

03. Nov 2009, 12:39

as jauna aukle is kokio laikrascio nepasitkeciau, ir vaiko jai nepalikciau 😀
patranka- nera turbut vyro kuris gerai vyliojamas nesusigundytu 😉

03. Nov 2009, 11:25

nepyk bet prajuokinai vabaliukomamyte 😀

22. Oct 2009, 14:30

gi nesakau nurasyt jaunas aukles tiesiog manau kad kiekviena norim geriausia tik patariau pasidomet geriau apie zmogu kuri priimsit y savo namus

06. Oct 2009, 12:52

teisingai labai patranka 😀

06. Oct 2009, 11:25

vabaliukomamyte,nu zinot jus cia susnekejot.budama 23m dirbau aukle,buvau jauna ir galvoje svilpavo vejai.todel teigiu,kad ir jauna mergina gali buti puiki aukle,tuo labiau,jei ir pati turi vaikuti.
o kas del vyro nuviliojimo,tai as esu tos nuomones,kad jei mano vyras myli mane,tai jis bus istikimas ir nesusigundys kazkokiom vilionem.o jei ji ir iesko pasiturincio neipareigojantiem santykiam cia jau yra jos asmeninis morales reikalas.todel manau kad reikia rinktis pagal zmogu.

03. Oct 2009, 23:57

na jau tikrai jaunos auklytes ir turi patirties,kad ir is savo gvenimo arba tiesiog labai myli vaikucius 😉 jai mamytes iesko aukles is kauno,valandai ar ilgiau gales kreiptis i mane 😀 esu jaunute,bet turiu patirties priziurejau kelis vaikucius,o dabar auginu savo grazuolyte 😀

03. Oct 2009, 18:30

sutinku, kad reikia atsargiai. Dėl amžiaus - ne nuo to priklauso, ar auklė bus gera, ar ne. Turėjau jaunutę mergaitę, studentę auklę - super, sako, nėra nepakeičiamų žmonių, bet man atrodo, kad kito tokio žmogaus tikrai nerasiu daugiau. Vaikutį prižiūrėjo nuo 4 mėn nepilnai iki pat 3 m. Nerealus žmogus, vaikas mylėjo ją ir ji jį, ir pamyluotas, ir pamaitintas, ir pamokytas, ir pavalytas... O radau per skelbimą 😉

03. Oct 2009, 16:02

su auklem lb pavojinga...as uz tai kad aukle butu ne jauna mergaiciuke o jau moteris turinti gyvenimo patirti ir aplomai ieskantis aukles patariu gerai viska apie ja issiklausineti..kad ir ta pati telefono nr suveskite y google ar net emaila jai zinote,nes patikekite tas pats zmogus gali vienam skelbime ieskoti aukles darbo o kitam jau "pasiturincio vyro neisipareigojantiems santykiams" tai kad tas ieskomasis paskui ne taptu jusu paciu vyru...to nei vienai nelinkeciau!!!

01. Oct 2009, 14:08

o gal kas gali rekomenduoti auklytes is panevezio?

01. Oct 2009, 14:06

panevezio aukles

10. Sep 2009, 16:59

Na tam cia ir esam, kad pasidalintume patirtimi, vargais, dziaugsmais, rupesteliais 😉

08. Sep 2009, 21:34

60m moteris turinti medicinini issilavinima nuo kitos savaites gali pasirupinti ir jusu vaikuciu,nes sia savaite ji atsisveikins su 1,6m laiko priziurejusiu dabar jau 4m berniuku. Rekomendacijos teveliu bus 😀 Aukles telefono nr 860040742

08. Sep 2009, 21:29

Manau cia galetu buti bendra tema ieskanciom aukles mamytems ir aukles darbo ieskancioms auklesm KLAIPEDA

1 2 3 4