Klaipėdos auklės

08. Sep, 09:29

Manau cia galetu buti bendra tema ieskanciom aukles mamytems ir aukles darbo ieskancioms auklesm KLAIPEDA

14. Feb 2011, 16:53

Mamulkai83: aukliu kainos jeigu pastovus darbas apie 5Lt.
Bet buna ir aukliu visokiu, prisisvaigusiu vos ne po 20Lt per val.

14. Feb 2011, 16:52

Ieskau aukles savo 1,5m mergaitei. Gyvenam Dragunuose. Pastoviam darbui.
Reikalavimai: kad aukle noretu dirbti ir uzsidirbti, tinginiu nereikia. Rekomendacijos butu privalumas.Nebutinai tai turi buti patyrusi aukle, nes as viska pradzioj aprodyciau.
sonata.baldai@gmail.com

19. Jan 2011, 15:45

sveikos mamos ieskancios aukliu, ar aukliu darbo. norejau pasiteirauti apie ikainius. nuo ko jie priklauso?ir kokie jie? aciu uz info 😉

20. Nov 2010, 19:23

Gal kas zinot kokia gera kalipediete moteri ar mergina, kuri noretu atvykti pas mus i Airija padirbeti aukle?

20. Nov 2010, 19:08

Sveikos mamytes.esu 5metuku vaikiuko mamyte.gyvenam Silutes pl. ir vingio g.pradzios salia..galiu pasiulyti jusu mazyli paimt ir nuvest i darziuka priziuret jai susirgtu...galiu pasiimti pas save.bet butent siame rajone.mano dukryte labai komunikabili,butu linksma ir jusu mazyliui su ja 😀.lankom darziuka...jai kam tokios pagalbos galit kreiptis..su dukryte daug kuo m uzsiimam tai kad jusu vaikelis ir neliudetu...

17. Nov 2010, 00:17

Labukas.Gal kam reika aukles Klaipedoje?
Turiu patirties su neigaliu vikuciu.Du metukai ,su trupuciu.
Turiu masina. Jai kam reikia ; naujokaiciai69@gmail.com

08. Nov 2010, 09:34

Sveikos mamytes.kas ieskote aukles savo maziukui, rasykite, pagelbesiu priziureti jusu vaikuti. As is Klaipedos.

08. Sep 2010, 11:42

Sveikos mamytes, as galeciau padirbeti aukle su jusu vaikuciu. Galiu vakare, galiu ir diena, galiu pavezti is darzelio ar is mokykleles. Masina turiu, jau 5 m stazas, beto turiu savo dvi dukrytes, kurias galeciau pasiimti i kompanija😀 Beje, pati esu pedagoge, vaizduotes taip pat uztenka, namie zaisliuku kruvos...tad jei sudominau skambtelkite 867540264.

16. Aug 2010, 16:06

Sveiki,

Reikalinga aukle Klaipedoje su nuosavu automobiliu, parvezti 4-eti is darzelio ir nuvezti i bureli.

Automobilis reikalingas, nes nuo namu iki darzelio apie 2-3 km ir visuomeninis transportas nevaziuoja.

Jei kuri susidomesit, skambinkit 🤓682-19145, arba rasykit vadyba@yahoo.com, skype joffiene

12. Aug 2010, 11:08

sveikos mamytes esu as is klaipedos ieskau aukles darbo, vaikuti galiu priziureti ir savo namuose, vaikucius as labai myliu , moku su jais bendrauti, galiu gaminti, tvarkytis. jai sudominau rasykite i mano nr 867491925

22. Mar 2010, 15:12

Ieskau valandines aukles klaipedoje, patikimos atsakingos, priziureti 2metu mergaites. gal kas turite ka patarti?

04. Feb 2010, 22:53

tema prasidejo apie aukles,o baigesi kaip jos vyrus vilioja.Tai taig galvojant isvis nereikia imti aukliu ir nereikes sukti galva 😀

16. Jan 2010, 12:57

man irgi labai pikta kai daugelyje skelbimu raso kad iesko aukles ir tik vyresnio amziau, jaunos nepageidaujamos.. as pati va priziurejau 1.5metu berniuka budama 16metu uzauginom ji iki 4metuku ir labai puikiai sugyvendavom, jokiu problemu.. ir pavalges ir pamiegojes ir sausas, uzimtas, pamokintas budavo.. priziuredavau ir pas tu zmoniu namuose ir pas mus atvezdavo.. dabar tam berniukui jau 8metai turi jau sesyte, tai dar ir dabar susibegam su tais teveliais arbatos isgerti.. gaila kad i uzsieni isvaziuoja, dar ir sesyte padeciau uzauginti.. pati auginu sunu, galvoju vel koki maziuka pasiimti priziureti, nepilnai darbo dienai, bet tam tikrom valandom, nu cia jau su teveliais tartis, bet pasiskaitau skelbimus tai visur tik pagyvenusios moters iesko.. net rankos nusvyra..

11. Nov 2009, 11:02

as tai vairuoju pati bet kad masina kolkas turim tik viena ☹ tai mano vairuotojas vyras.. 😀

10. Nov 2009, 21:16

tai su autobuso sudetinga suprantu,nes ir paciai su autobusu butu sudetinga,jai vairuociau tai viens juokas 😀

10. Nov 2009, 19:49

nu man su autobusu reiketu vezt nes vyras dirba jei nedirbut tai ir palikt niekam nereiketu 😃

10. Nov 2009, 17:38

nu matai kiekvienos nuomone skirtinga 😀 nu man asmeniskai namie ir paciai geriau,nebaisu,kad ka padarys vaikiukas,valgyt teveliai palieka,jai ko reik zinau kur kas pas mane randas ir ramu😀 o svetimuose ir paciai nedrasu... ko reik eik vers ar skambint prasyt nu nelabai 😀 matai jai atveza su masina manau nera cia sunku,bet kas neturi kaip atvest tada sudetingiau ir atrodo tau 😀

10. Nov 2009, 17:26

nu jei siulaisi draugem pazystamom ir oan tada aisku jos turi prie atves derintis, bet jei skelbiesi viesai aukle tada jau atvirksciai 😉
na kai jau rimtai reik aukles- ne vienai dienai tai tada daug domiesi apie tai ir manau nebus rast sudetinga aisku jei reikia vienam kartui tai neverta ir ieskot 😃

10. Nov 2009, 17:15

cia bent jau mano nuomone,jai zmonem netinka ieskos kitos,bet patikima aukle i namus sunku isileisti,reik kad turetu rekomendaciju ir bent truputi pazinoti,nes buna,kad apvogia ir daug visokiu nesamoniu 😕

10. Nov 2009, 17:14

nu as tik pasiulau savo norui darbeli ir tai tik ten per savaite kokia viena dienele,tai manau jai teveliams reik turi jie derintis 😉

10. Nov 2009, 17:06

na bet jeigu imiesi tokio reikalo tai cia tau reikia prie visko derintis o ne teveliams prie taves 😃

10. Nov 2009, 16:55

nu jo,bet zinai svetimuose namuose nelabai smagu... o dar ir paciai mazyle reiktu vestis kartu tai jau nelabai 😀

10. Nov 2009, 16:30

bet tu austyte sakiai ziuretuum tik jei pas tave namie paliktu. o man pvz reika pas gyd porai valandu iislekt, tai nevesiu gi i kita kauno gala ir po valandos vel atgal pasiimt... 😀

10. Nov 2009, 15:48

aukles valandai 5-7lt 😉
o as aukle pasisiulau kaune,bet kokiom porai val arba pusei dienso 😀

10. Nov 2009, 15:10

jo, man irgi idomu. nes aukles mums reiketu... apsoliuciai neturiu kam vaiko palikt jei kartais prireikia

09. Nov 2009, 16:40

na as cia apskritai kalbu o ne apie butent auksles 😀

09. Nov 2009, 14:11

na jei per 5metus nesuvilios,tada jau gal ir aukles nebereiks 😃,arba keist aukle.kitas zmogus,vel praeis kokie 5metai....

06. Nov 2009, 15:59

nei vyru nei moteru nera pastoviu... nu gal 5 metus ir nesuvylios o veliau... viena kart atsisakys antra trecia... ketvirta jau neatsispirs. ir ne todel kad jie ar mes nieksai o tdl kad mes zmones 😉 tobulu nera tikrai.

06. Nov 2009, 09:15

zinot,kazkada kai dar nepazinojau savo vyro ir buvau laisva kaip vejas buvau kaip kitos galetu pasakyt "barakuda".patikekit jei vyras nenores jo niekas nesuvilios.o savajam atiduodu viska kad tik nesusigundytu svetima.O manim,jauna aukle is laikrascio pasitikejo,ir gan neblogai sutarem.Taip kad kiek galvu tiek nuomoniu

04. Nov 2009, 09:49

turbut tik filmuose 😃

1 2 3 4