Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

23. Nov 2010, 12:12

Čia tikrai pliusas, maniškis tai namą, kurio pusę jam priklauso lengvai paliko ir va gyvenam bute be vargo 😀 nepasiduok Laurute, tik žinai kai nervus tąso labai sunku...bet vėlgi kiek jis tikisi taupyti, juk namas ne 100 Lt kainuoja...nepasiduok tu jai, tegul kalba, stenkis būti akmeninė ir nebendrauti, nebent tiek kiek būtina sprendžiant esminius reikalus...

23. Nov 2010, 12:10

Sandruska tokio zmogaus as dar gyvenime nesutikau, kad ir vyras mane palaiko, bet ji aip ta lape vis bando ji sukirsinti su manim, nors ir atsiema savo, bet vistiek apsisukus ta pati daro...nezinau kiek ilgai taip imanoma gyventi po vienu stogu...ir vyro palikt nesinori, bet sakiau jau geriau duona su druska valgysiu, bet ji man gyvenimo nesuvalgys, okolkas tik tai labai sekmngai ir daro... nei viena tikrai jai negera, bet jau uz mane ir blogesniu buti negali...

23. Nov 2010, 12:07

Iseit yra lengviausiai ir kuo toliau tuo labiau link to linkstu, mano vyras mane palaiko, bet jis iseit i buta nenori, jis nori taupyti ant kito namo, o tada iseit i nama ir spjaut ant visu tokiu mamu ir pan...kol ant namo sutaupysim, man jo jau gali nebereiket cia gyvenant, tiesiog nebeturiu jegu niekam, cia ne pirmi jos zodziai apie mane po kuriu ji vis ateina ir pazeria kazka naujo, bet cia jau buvo paskutinis lasas... nezinau ar tokia gyvenimiska patirtis mane sustiprins, bet kolkas tai net neisivaizduoju is kur gauti tu jegu ir optimizmo...Jums gerai, bent tiek, kad gyvenat atskirai...

23. Nov 2010, 11:59

Oi Lauryt, situacija nepavydėtina...stiprybės tau, turi būti tvirta dėl mažiukės...ir šiuo atveju tikiuosi išsipildys auksiniai žodžiai "viskas kas vyksta, vyksta tik į gerą", beabejo, tai kas mūsų nesužlugdo mus sustiprina, tad būk tvirta...žinoma, jei išeisi, gal ir būtų geriau, bet anyta jausis nugalėtoja, jei liksi turi užsidėti kietus šarvus, geriausia būtų išeiti su vyru, bet lengva pasakyti...žodžiai labai skaudžiai duria, ką išgirdau iš savosios, po šiai dienai prisiminusi raudu, jaučiu gilų skausmą viduje ir nežinau kiek turės praeiti laiko kol su šia neteisybe susigyvensiu...aišku, gerai, kad mano Skirmantas už mane, draugai, maniškiai visi palaiko, nes žino, kokia esu iš tikrųjų...bet...ypač tada, kai šiaip užpuola pesimizmas, prisimenu tuos žodžius, tada viskas sukyla...kovoju, bet ne visada pavyksta išsilaikyti...

23. Nov 2010, 11:51

Labas rytas 😃

23. Nov 2010, 11:41

Nesinori cia verkti ar bedavotis, kiekviena turit savu problemu, kam dar svetimos..bet tiesiog nebematau gyvenimo dziaugsmo...Siandien anyta galutinai mane sutrype, tiek apie save isgirdau is uz nugaros, kad nebezinau net kaip paciai elgtis, svarbiausii visa bruda ji kalbejo mano vyrui per telefona, bet tokiu bjaurysciu prisiklausiau, kad rankos nusviro daryti bet ka..Na, kad aiskiau butu ji jam teigia, kad su manim jis susigadino gyvenima, kad pas mane yra auklejimo stoka, kad as esu be moksl, nieko gvenime nesuprantanti ir daug tokiu dalyku, kuiu tiesiog nebegaliu praleist pro ausis ir nekreipt demesio, myliu savo vyra, nors jis ne idialus, bet jau tiesiog ji pati mane vercia iseiti ir palikti viska...aiku po to ji sakys : as tau juk sakiau, kad taip ir bus...ir kad ir kaip pasielgciau vistiek busiu apkaltinta jei ne vieno tai kito...tiesiog sakau priejau tokia gyvenimo sankryza, kad nezinau kuriuo keliu pasukti...

23. Nov 2010, 11:29

Sveikutės 😀 mes jau namie 😀 greit suplovėm abu indus,ak kaip reikia indaplovės 😀 suruošiau siuntinuką, išleidom tėtį, košytė verda, o mažoji tuoj keliaus miegelio...vakar ilgai naktinėjom, tai šiandien baseine miegojau 😀

Lauryt, ar kas nutiko? Mane tai kartais apima neaiški baimė, viduje baisu ir pati nesuprantu kodėl, baisu, kaip seksis grįžti į darbą, kaip mažytę reikės palikti, dar daug laiko bet va užpuola...kartais ir nepasitikėjimas savimi užgriūna, nesuprantu atrodo aš nesu aš...

23. Nov 2010, 11:06

Nesupykit, bet si karta praleisiu kavyte...labai neturiu nuotaikos...aplamai esu truputi pasimetus kaip toliau gyventi, ir ka daryti, kaip teisingiau pasielgti ir pan... ☹

23. Nov 2010, 09:28

ar atvaziuosi i mega?

23. Nov 2010, 09:25

Labas rytas 😀 si ryta mano mazoji taip uzsimiegojo, kad teko zadinti miegancia grazuole 😀 vakar tik po piet namo gryzom tai nelabai cia prisedau, buvo susikaupe darbuku namuose, o dar piradieni tiek geru laidu rodo norisi paziuret, skubi skubi ir ziuri, kad jau nieko nesuspeji 😀

22. Nov 2010, 22:00

Gero poilsio 😀

22. Nov 2010, 21:35

Žinok, ne tik , kad geriausia, bet ir pinigų daugiau sutaupom, kai leki kasdien žiūrėk 50-100 nėra, o čia savaitei už 200, kartais ir mažiau apsiperki...aišku mažylei sauskelnių, servetėlių, tyrelių, košyčių užperku viską iš assorti kai darau užsakymą kartą mėnesyje, tai jau savaitės eigoje nedaug ko prireikia jai...

22. Nov 2010, 21:21

Mes vakar didyjį pirkimą pasidarėm, šiandien su pupa nusipirkom ko trūko ir ramu 😀

22. Nov 2010, 21:19

Kur Sandrute buvot?

22. Nov 2010, 21:19

Migluže, paliksiu tau 😀 rytoj paduosiu, pasišildysi, nes man šiltas skaniau 😀

22. Nov 2010, 21:03

kaip norėčiau to pudingo kasniuko 😃 žinociau ar verta pradeti terliotis 😃

22. Nov 2010, 21:02

Tylus pirmadienis 😀 troškinys burbuliuoja, pudingas kepa, liko rūbus įdėti suktis ir galėsiu prisėsti prie TV, juk šiandien šeimininkės 😀

22. Nov 2010, 18:23

Jei Saulytė atsigula 10, tai normalu, kad ilgiau pamiega...maniškė jau pusę devynių kartais sapnuoja 😀 nelabai šiandien manęs paleidžia, jei tik nueinu zirzia, dantukai kamuoja...seilėm grindis plauna 😀

22. Nov 2010, 18:22

Valiooo 😀 jei kas įsiveskit mano numeriuką, mes su goddess bandysim vežimukais atriedėti 😀

22. Nov 2010, 17:39

niu bandysim ryt nusigauti iki megos

22. Nov 2010, 17:16

Sveikos.... atomine, saulė miegoti eina apie 10

22. Nov 2010, 16:58

atrodo numigom tik 1,5 val., bet jausmas, kad kokias tris 😉 pabudom ir tamsu 😀

22. Nov 2010, 15:32

mes, jei prieisim, bandysim rudenį pratintis, bet širdis plyšta pagalvojus...mažoji miega, einu anglų kalbos pratimukų padaryti...nenaudoju intensyviai ir primiršau kiek...

22. Nov 2010, 15:17

lauksiu toliau vyro kaip tycia pats darbuose uzsikase

22. Nov 2010, 15:09

Sandrut, tokios mažutės eisit? tai čia į lopšiuką kaip suprantu?

22. Nov 2010, 15:09

Kokios šaunuolės mergytės...na ir skaičiau kaip tik dabar, kad su puoduku visur keliauti reikia 😀 maniškė tai vežimuke kartais visai nenori būti, bet pati žengti irgi ne, nori sėsti ant žemės ir keturiom lėkti 😀

22. Nov 2010, 15:01

jau neatskiriamai ir mes vezimo jau senai nuo metuku nebenaudojam savo kojytemis visur 😀

22. Nov 2010, 14:54

😀 jei su savo mašina riedat tai galit pasiimti, į vežimuką gal irgi tilptų 😀 vėliau galima vaikų kambaryje kur sauskelnes keičia ir jas pasodinti 😀 tik nelabai švaru...o su juo jau neatskiriamai draugaujat?

22. Nov 2010, 14:47

jo jo su tuo kur reikaliukus daryti reike😀

22. Nov 2010, 14:45

Kokiu puodu auksyte? ta prasme mergaitėms?