Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

24. Nov 2010, 09:23

Ar neapsirgo tavo mergytės? kada jūsų šventė? tiesa, į daržiuką dar neinant?

24. Nov 2010, 09:22

Auksyte, aš esu iš tų, kurioms reikia greito rezultato, čia ir dabar 😀 bet tiek dekupažas, tiek karoliukai sugeba mane pristabdyti, nors ne visada 😀 bet man patinka, dar noriu labiau su vilna susidraugauti, bandysiu šį vakar žaisti 😀

24. Nov 2010, 09:19

as tokio kruopstumo neturiu nors gal reiktu pameginti bet mane nervina zaisti su tokiais mazais dalykeliais😀 as geriau jau padarytus issirenku😀

24. Nov 2010, 09:11

Ačiū Auksyte, man jie irgi patinka, kažkaip agatą pamilau 😀

24. Nov 2010, 09:10

Ten paprastas karoliukas, lyg stiklinis, bet gražus 😀

24. Nov 2010, 09:03

sveikuteles merginos
atomine tie juodi labai grazus😀

24. Nov 2010, 08:54

Labas rytas 😀 miegojau su dukruze gana gerai, neskaitant po vakar dienos, kad uzmigau tik apie 1 valanda, mazoji nakti buvo rami leido man pailset 😀 Dovile kas ten per karoliukas tas melynai margas ar kaip pasakyt 😀 grazus 😀

24. Nov 2010, 08:19

Labas rytas 😀 su nauja diena 😀 kaip pailsėjote? kokios jūsų nuotaikos? 😀 aš pakankamai gerai pailsėjau, tėtį jau išlydim į darbą, nes turės anksčiau grįžti, o mes eisim prie darbų 😀 Migluže, tikrai neblogai išeiti ir dviese, man labai patiko taip praleisti popietę, tik noro turėk išeisim ir kitąkart 😀 P.s. va ką iškepiau vakar su savo tokia nuotaika 😀

23. Nov 2010, 23:27

nepasakyciau kad blogai ir dviese iseiti. Vis ne namie....

23. Nov 2010, 22:53

Aga tik dviese 😀 Ramios naktelės, gero poilsio 😀

23. Nov 2010, 22:31

Dar nuo Vanesytės slogą gavau, ot bus bučiuotis ir bučiuotis 😀 tik jai ji tokia maža, o mane žiūriu ima gerai 😀 kaip jūsų diena?

23. Nov 2010, 22:29

Sandrut, ryte pasimaudėm baseine, vėliau namie pasitvarkėm, su Migluže vykom į mega, pabendravom, pasėdėjom bajorkiemyje, pasivaikščiojom, o vėliau sulaukėm tėčio, mažoji miegoti nuėjo, o mes geriam arbatą, žiūrim "Žvilgsnį į ateitį", kiek turiu priemonių darau auskarus 😀 ir eisim anksčiau miegoti, tokia sunki galva...

23. Nov 2010, 21:14

Lauryt, juk tam ir esam, kad viena kitą išklausytume, aišku norėtųsi ir daugiau padėti, bet čia rankos surištos...maniškė irgi jau keliauja link sapniukų, o aš eisiu į dušą, nėra nei jėgelių, nei nuotaikos...

23. Nov 2010, 21:09

Mes jau irgi po kosytes, pypauja i lovyte pastatyta, si vakara karaliaujam dviese 😀 diena nebuvo is paciu geriausiu, bet visos geros buti ir negali...Kazkodel nuojauta sako, kad si diena kazka pakeis mano gyvenime, gal ne siandien gal ne ryt, bet tikrai pakeis... Noriu padekoti visom, kuriom siandien galejau issipasakoti, kurios nenumojo ranka ir tare gera zodi atgal 😀 DIDELIS JUMS AČIŪ 😀 O dabar palieku jus su linkejimu gerai praleisti likusi vakara 😀

23. Nov 2010, 20:27

pagaliau sulaukėm tėčio...pavargusi jaučiuosi šiandien...Vanesytei irgi miegelio trūko, tai tokia įdomi...valgė bananą, kaip pradėjo verkti su ašaromis vos nuraminau, dabar vėl siunta, gal sakau dantenytes skauda...

23. Nov 2010, 17:37

Mes jau namučiuose 😀 smagiai laiką praleidom su Migle 😀 kas dėl kino, šeštadienį tai negalėčiau, nes paskaitos ☹

23. Nov 2010, 15:33

As net nezinau, o ten kaip su garsu ir pan, nebus per garsiai leliukams? sandruska, kad pasiseke tai faktas, as jau galvojau, kad tokios kaip mano nera daugiau, bet matau, kad klydau, negi ir mes tokios busim? nenoriu tiket...

23. Nov 2010, 14:34

Simonak esu jau jai ne karta viska isrezus i akis, ir vyras kiek kartu jai liepe is vis i antra auksta neuzeiti, bet ji negirdi...tai jums cia tik lasa papasakoju jai i akis sakau viska be uzuolanku...niekas nepadeda... na gal ji del to ir stengiasi mus sukirsinti uz tai , kad vyras mano puseje ir su ja nesiskaito... o anukes as jai neduodu kiek truputi pamato kai prasilenkiam ir viskas, uztai turi pasikrikstijus mano vyro buvusios mergos vaika tai manau jo uztenka, kam dar tikra anuke...😀 linksma cia pas mus 😀

23. Nov 2010, 14:15

Apie koki filma kalbat? ir kur su vaikiukais galima eit?

23. Nov 2010, 14:14

lauryt laikykis mano anyta lygiai toke pati bet dabar as netyliu stop pas mane nebegalioja

23. Nov 2010, 14:13

sveikutes mamytes as jau Migle perspejau nebusim megoje bijau tokiu oru bacila pasigauti nes sestad mazuju gimtadieniui sveciai sukviesti o as taip tikejausi vakarykscio oro☹

23. Nov 2010, 14:12

sveikutes mamytes as jau Migle perspejau nebusim megoje bijau tokiu oru bacila pasigauti nes sestad mazuju gimtadieniui sveciai sukviesti o as taip tikejausi vakarykscio oro☹

23. Nov 2010, 13:54

Kad bus Cinamone ir Vilniuje Pasakoje...apie akropolį niekur neradau info...rašiausi

23. Nov 2010, 13:49

Kas nevyksta į Vln, einam į kiną 😀 Sandrute eini kaip suprantu, mes irg einam 😀 valio, kad galima su kūdikučiais 😀 kas dar? 😀

23. Nov 2010, 13:44

Idealiausia, kai gali nepalaikyti visai jokių ryšių 😀 kaip mes, aplankom kelis kartus per metus, ir tai tik todėl, kad kartu gyvena močiutė, kuri labai bus myli, palaiko, padeda...vyras dar su mama telefonu pasikalba, o man ji net neskambina po paskutinio mūsų pokalbio, kai išsakiau kas liūdina, skaudina, kai išsikalbėjom abi 😀

23. Nov 2010, 13:42

Pas mane irgi tik as viena skalbiu, tik as daugiausiai visko isnaudoju tik as gaminu ir pan...Nors mokesciai jau kiek imanoma atsirai ir net elektros skaitliukas idetas, jau kad tik jai kokio lito uz mus nereiktu moket, bet vistiek sneka...As is Domeikavos...Sandrut, o is kur tos stiprbes gaut daugiau gal zinai?

23. Nov 2010, 13:28

Dovile neesam mes tokie turtuoliai, kad po tiek atidet,neisivaizduoju ka tada reiktu valgyt ir kiek dirbti, jau ir taip dirba ir mano vyras belekiek, kartais namo gryzta visai nieko nenoredamas,kartais dar ir as su maziuke i pagalba skubam,bet tiek vistiek nepadesi per menesi... Su reketais tai ir pas mus tas pats, ateina ka sugalvojus tai tuoj prasideda paidarykit ta arba ana reikia taip arba kitaip...ir visur islados ir jai nesvarbu ar mes turim ar neturim, norim ar ne... Sandrute as jau visada tik esant galimybei lekiu pas savo mama ar taip kavos va su mamom, bet ir tas siandien uzkliuvo, sake sunau tu tik i darba, o ji uz vaiko ir lekia, visai namie nebuna, nieko nesitvarko...kazkaip gal negirdeciau viso to taip stipriai nereaguociau...bet yra kaip yra ir nieko nepakeisiu...

23. Nov 2010, 12:27

Nieko mergytės pasveiksit, atgausit nuotaikėles ir susimatysim 😀...gerai, kad yra iš kur po tiek atsidėti, nes mes turbūt ir per 10 metų nesutaupytume 😀

23. Nov 2010, 12:22

Lauryt, kaip aš tave suprantu...

23. Nov 2010, 12:19

Taip brangus manlonumas tas namas pagal musu skaiciavimus tai minimum reik taupyt 5 metus i menesi atidedant po 5000lt kad iseitu tik pats namas, jau nekalbu apie vidu...stengiuosi nepaluzti, nes yra dar gyvenimo dziaugsmelis, kuris kaip bebutu gaila jau ganetinai ilgai mato mama uzverktom akim, bet gal kaip nors ir i mano gyvenima iskries bent mazas saules spindulelis...