Sveikutes, kaciu myletojos. Kvieciu prisijungti tas, kurios dievina kates, laiko jas namuose ar siaip domisi jomis. Papasakokit apie savo augintines, ju charakterius, prieziura. Gal kam yra nutike linksmu, juokingu istoriju, gal ka ispudingo pridirbo jusu puku kamuoliukai, ko ilgai nepamrsit :D Papasakokit ;)
Sveikos mamytes. Prasau padekite jeigu kazka zinote. Musu katyte apdraske dar visai nauja sofa. ☹( [url=http://www.aildesign.lt/minksti-baldai]Tie minksti baldai[/url] odiniai, baltos spalvos (gal kiek blankesnes nei nuotraukoje) ir dabar tikrai negraziai arodo vienoje vietoje ☹
Norejau paklausti, gal zinote kazkokiu specialiu uzdazanciu priemoniu tokiems avejams ar kazkoki kita buda? Tikrai pagelbetumete. Jau kelias dienas del to bloga nuotaika ☹
na mes be pavedzio neleidziam jo, nes gyvenam mieste ir salia kelio
sveikos mes su vyru taip auginame katina - du metus jau 😉 is pradziu leidome ja i lauke tik kaime, bet po to isigijome pavadeli, tai jis tikras draugas katino 😃
wendingute grazus katinas, bei labai grazus vaiko vardas maniskio taipogi toks pats 😀
maniskis ne is didziuju ir yra😃
Linut, man tavo katinas mažiukas atrodo palyginus su manuoju pūkų kamuoliu 😃
Oziliuke, taip mano persinis, tik dar labai jaunas 😀 kuo toliau, tuo labiau gražėja mano katiniokas 😀 uodega kaip pas voverę 😃 vyras vis po reiso grįžęs klausia kuo aš jį šeriu 😃
o cia kai mazas buvo😀
....
..
va musu mazius
wendigute, nea zinok dar nebandziau..nu tikekimes kad ne per sena butu tam reikaluj 😀 o tavo ir persinis?
Štai koks jau dičkis mūsų 😀 Šiandien visą dieną vis saugau vargšą, nes Emilis vis pagauna ir nuneša į skalbimo mašiną...😀 baisu, kad nesugalvotų išskalbti vargšiuko 😀
Labai gražūs katinai meino meškėnai 😀 bet kokie didžiuliai 😃
O kaip su charakteriu jūsų katinukams? Žiūriu manasis tinginiukas ir miegalius 😃 bet labai smalsus... 😀
as tai svajoju ir apie kate, noriu meino meskeno 😀
martynukomamyte, kokia gražuolė Nikutė 😉 manasis Dolčis penkių mėnesių, bet jau gerokai ūgtelėjęs 😃 vien pūkų kamuoliukas 😃
Oziliukee, tai gal dar ne laikas? o veterinaro nebandei pasiteirauti? musiškis bernelis, tai net neįsivaizduoju ką patarti...
sveikos mamytes.. mes ir auginam persu veisles mergyte juoda😀 jau jai kaip metai bet vis nesimorciauja,gal kas nors jau buvot su to susidure?
Mes irgi turim katę, 7 metų amžiaus, vardu Nikutė. Labai miela ir tikra mano draugė, kur aš, ten ir ji😀
Wendigute, koks grožis kačiuko😀
as pirkciau rusu melynaji kaciuka, butent katyte, gal kas turit????
skambinkit 862401689
Prisišnekėjau su tais katinukais... Nusipirkau persų veislės ryžiuką 😃 Nors vistiek man širdis labiau krypsta prie rusų mėlynojo. Bet nors yra tikras draugelis mano mažiui 😃 Velnius abu krečia, žaidžia, žaislais nepasidalina 😃 ir man daugiau laisvo laiko yra, nes Emiliui yra kas veikti.
Sveikos mamytes!Pasidalinsiu ir as savo patirtimi auginant leliuka ir kaciuka 😀 Na, mano kaciukas tai jau visas katinas, uz leliuka didesnis😀Musu katinas savaite pries gimdyma ir savaite po buvo isveztas pasisveciuot pas tevelius ir kai grizom su leliuku is ligonines namo labai bijojau ji parsivezti, galvojau, kad gali pulti nauja gyventoja 😀, nes esu girdejus, kad kiti snypscia ir urzgia ant leliuku, bet pirma menesi jis nekreipe i vaikuti jokio demesio😀. Taciau dabar jis tapo megiamu jo zaislu, nes vis tupi gale vaikiuko koju ir tykoja kol jis jas sujudins, o jei dar uzklotas, ir tada jau patenkintas zaidzia, net kojinytes sugeba numaut ir nusinest😀Dabar laukiu kol maniskis paaugs ir gales atsikersyt😀, katino uodega ilga tai bus uz ko patampyt😀
musu lygiai tokia pat buwo.... mes ja vadindavom katasuniu 😃
nuwa, ir negryzta, jau 2 sawaites praeijo 😥 kaip skaudu tai ne tas zodis, kas gywunelio neturi, manes nesupras.... tas pats kas prarasti be galo artima zmogu....niekas nebepasitinka prie duru kai gryzti namo 😥 niekas nelaukia ant palanges 😥 niekas ryte ant koju neisitaiso pamiegoti 😥 jau ir visus plaukus katytes baigiu isrinkt is wisur, o ju budawo oj, oj... jauciasi, kad jos nebera.. 😥
Katinas mūsų tai buvo kaip vaikas... irgi labai mėgo žaisti, buvo kaip jau sakėt katašunis 😃 Kas ateidavo tuoj batus apuostydavo, jei numesdavau žaislinę pelytė iškart atnešdavo 😃 Kai vyras grįždavo namo iš darbo, katinas šokdavo jam tiesiai į rankas ir puldavo "bučiuotis"... Siusdavo kaip reikiant abu 😃 net maudytis katinas eidavo kartu su manim arba su vyru 😃 Be galo tvarkingas ir švarus katinas buvo. Tik vieną kartą buvom pamiršę duris palikti atidarytas į tualetą, tai buvo nemažą krūvą pridirbęs, bet ir tai patys kalti buvom. Musiškis iš keršto mano kaktusus išraudavo 😃
Natiuska, kaip gaila... :'( Mes irgi turėjom rusų mėlynąjį katiną, vardu Armanis, bet jam buvo su žarnynu negerai... pradėjo labai vemti, nieko nebevalgė, galiausiai paraližavo kojytes ir teko užmigdyti... buvo labai skaudu, labai verkiau :'( Su vyru labai mylėjom Armanį.. Su vyru sakėm nenorim jokios kitos veislės katino, tik rusų mėlynąjį ir db kai Emiliui jau pusantrų metukų galvojam nusipirkti. Vistiek katinukas augs su mažuoju, manau nebus jokių bėdų.
mamytes, sielvartauju 😥
dingo mano katyte 😥
palikom nakciai visiskai pravira virtuves langa, turbut iskrito mano grazuole....taip gaila, jau 4 para, negryzta............😥
ir ant kailiuko tu bakteriju buna. juk kates laizosi savo uzpakaliukus, o po to kailiuka. juk vaikysteje (ir aisku, dabar!!) neliesdavau kaciu kakuciu ir sisiuku. ir pauodegio neglostydavau, bet vis tiek si liga man prikibo. na, o tyrimai man buvo atlikti jau pirmomis nestumo savaitemis