Kaip sustorėti

29. Mar, 08:25

Kaip sustoreti temos neradau, nes vis krenta man svoris, greit busiu kaip pukelis :)

13. Apr 2011, 20:51

jai vaziuot i uzsieni tai geriau per firmas o ne per agenturas kurios aferistai

13. Apr 2011, 20:50

LINCIUKE tiesiog mano vyras dirbo baltijos laivu statykloje, ten islaike aukstalipio pastoliniko pazymejima, padirbo 4 metus ir danai nusipirko ja ir prisamde pigios darbo jegos negru kinieciu, o musu visus lietuvius isliosavo, sedejo bedarbo, o as visur kur tik galejau internete sumeciau kad iesko darbo turi aukstalipio pastolininko pazymejima, na ir sulauke gan geru pora pasiulimu, aisku siule nevien pagal ta specelybe, bet vat paskambino cia klaipedos GREEDEN firma, kuri komandiruotem vezioja dirbt ten i objektus olandijoj viska apmoka. Taip ir radau darba jam per interneta. Nes man jau nervai nebenese kad jis miega iki pietu ir darbu visiskai neieskojo, tai tiesiog parasiau visur skelbimus kad gali but ir uzsienyje, bet neper agentura. Ir pasiseke per mano nervus 😀

13. Apr 2011, 19:35

vo vo as to pacio klaust norejau 😀

13. Apr 2011, 19:31

pas mus irgi negali buti ramus del ateities.Maniskis dirba, bet sefas alga pameta kokia nori: buna 100, buna 40 lt per savaite☹gerai kad socialine gaunam, tai jam uz min nelb ir apsimoka dirbti kol palapa gaunam.O kaip bus ateityje neaisku.Salvia kaip darba vyrui uzsienyje radai?

13. Apr 2011, 17:46

as ta zinau, bet kolkas lyg ir eina uzsakymai, ziuresim kaip bus toliau,. jei ka stabdysim viska ir kas sau

13. Apr 2011, 17:33

na seip per tokius verslus siuo metu visos seimos skiriasi.....as turiu daug pavidziu nes mano vyro giminej 3 zmones issiskyre del verslu kadangi per tokius verslus visi gatvej atsidure...

13. Apr 2011, 17:06

matai, verslas jo sena svajone, tegu dirba, tegu stengiasi jei jis bent taip jauciasi laimingas. 😀 Gal is tikro per daug skeptiskai ziuriu as i visus verslus, gal reiketu nuolaidziau, bet sirdyje toks nerimas, kad negaliu kitaip ☹

13. Apr 2011, 17:00

o jis taipat turi pagalvot kad vaikui reikia daug pinigui kad ugdyti , darzeliai nepigiai kainuoja, taippat tos rinkliavos... tai kokio velnio jam tas verslas jai neatsiperka seimai? tada geriau dirbt valstybi darba, tada bent garantijos siokios tokio bus kad galesi vaika islaikyt..ir turesi kuom i maitint..

13. Apr 2011, 16:57

☹ negerai jai tju turi vaiku ir vyru rupintis viena.... mano vyras per mano nestuma irgi metus be darbo sedejo, skolose skendome, jis paprasiausiai tingejo, bet peiverciau dirbt,radau net sita darba i uzisieni...bet va kaip man atsidekoja... mamukas bet verslui gi labai nepalankus metas yra...

13. Apr 2011, 16:48

pas mus kita situacija biski. Manasis nedirba jau kelinti metai. is karto galite sakyti kur ziurejai ir panasiai. kodel zenijaisi. tai vat kai tuokiausi dirbo ir gan gerai uzdirbo. Po vestuviu iskarto atleido ir taip du metus vargstam ten padirba pora men, paskui kitur padirba. As kolkas gaunu geras dekretines, bet i darba grizus gausiu tik 600, jis db savo versla pradejo, pajamu kolkas mazai, o ka parduoda, tai i irankius sukisa. Kitaip tariant tysiu mamuta i namus as. Ir mane tas labai nervina. Jis negeria, draugu neturi, manes nemusa. Sakysit ko tu dar nori. O as noriu paprasciausiai SAUGUMO IR GARANTIJU, kad vaikas tures ka valgyti ir bus uz ka i darzeli isleisti 😀 galvojau apie skirybas, bet kadangi jis yra nemokus(turim paskolu ) visas pasolas moku as, tai bijau, kad nebutu taip, jog as be kelniu liksiu ir stogo virs galvos. Bandysiu taikytis prie situacijos, ziuresiu gal kas pasikeis, bet jau nebetikiu juo. Zinau, kad viskas pas ji yra tik mano deka. labai daug daviau ir jam daug atidaviau, bet deja negavau atgal. gal Dievulis yra man kita vyra kur surades, kuris man duos tai, ko negali duoti sis. Bet kazin ar as jau benoresiu 😀

13. Apr 2011, 16:24

o mamukas pas tave situacija panasi? linciuke mes susituoke bet tik zakse, lengviau isiskirt, ir jai jis taip toliau elgsis, kaip sake teisejas as ji iteisma galiupaduot uz dienpinigius visus, ir ji bekelniu ir be stogo virs galvos palikt

13. Apr 2011, 16:22

as atsisakiau visko del jo, as stengdavaus su juo ramiai pakalbet apie jo elgesi, o jis man visada randa kaip man ikast, ir suvelia kad nenervociau jo ir tipo grybo nebepjauciau tai man nervai imdavo bet tyledavau, o dabar galima sakyt jis isvis ispindejo, nebezino vyro pareigu kaip turetu su zmona elgtis, aptarti seimos reikalus, jis pasikeite kai apsizenijom, o dabar dar baisiau pasidare kai pradejo i uzsieni vazinetis ir gerus pinigus uzdirbt, tai toks jausmas pasirodo jog jis save lygiu pasikele, mano jog db aplink ji sokinesiu, kojas buciuosiu. niekada to vyrui nedarysiu. gris kita menesi, atsisesiu su jo riztingai paskutini karta ir aptarsiu, jai jis vel taip sakys tai nieko nelaukent ismesiu ji uz duru ir kelio atgal nebebus, gales savo gerus pinigus i subine isikist

13. Apr 2011, 16:00

Nu manasis irgi po vaiko gimimo pasikeite ir labai smarkiai. Betjei tavasis nesiruosia atsisakyti kaikuriu savi principu, o tu savo, tai tada i skirtingas puses reikia traukti. as dar vis kenciu, bet jauciu nebeilgai

13. Apr 2011, 15:57

gerai, kad mes nesusituoke😃

13. Apr 2011, 15:35

mamukas, pries tuokentis sitaip nebuvo... neveltui sakoma jig tikrasis sutuoktinio veidas pasirodo tik po vestuviu

13. Apr 2011, 14:03

mergaite6 gersiu 4 tablete, tai reiskiasi dar tik ketvirtas vakaras kai jas naudojau😃 o ne 4 iskart😀

13. Apr 2011, 13:50

As perskaicius sita situacija noriu klausti tik vieno klausimo. Kokio velnio tuoketes? nes toks jausmas, kad vienas kito nesuprantat ir yra visiskai skirtingi poreikiai.

13. Apr 2011, 13:05

nepykit uz klaidas, bet kai esi pykta,ir aprasai tokia situacija, visos mintys iskart eina i galva

13. Apr 2011, 12:21

jauni turejau omeni, nedarasiau raidziu

13. Apr 2011, 12:10

Mes dar jau mamukas man tik 21 jam 24. As jam visada nusileisdavau, bet koks tikslas buvo nuleist jai jis man dar daugiau smugio duodavo, as jam aiskinau aiskinau jog reikia tartis, jog as nieko be jo nedarau tai ir jis su seima turetu pasitart, jis man te pasako TU MAN NERVUS GADINI SU TOKIOM NESAMONEM. tai kaip man iaiskint kad jis nevienas, daro kaip nori, ka nori, o vat as sededama namie, arba iseidama su vaiku apsipirkti jau blogai darau mat, o kaip jis i namus atsivelka su draugu tai vat jis geras nemato saves, net neatsiklausia. Olandijoj budamaS visa laika kartojo jog bus su siema tas 28 dienas, nusives mus kurnnors , palepins, nu bet kur tau jau, viena diena nusivede i akropoli pavalgyti, ir tuom pasibaige tas seimos pasiilgimas, prasidejo pjankes ir draugai, o mes tiesiog pjovemes,isvaziuojant vos nah..... nepasiunte, poto skipej skambino sako jog debresejoj buvo, sakau a ati reikejo zmona siust i kita gala , kodel ne draugus. dabar vel, jis jau spejo negrizes dar jau su dragais susitart susitikt, o va seimos neber, vakar pasakiau grisi, jai eisi vel gert pas draugu tai kelio i namus nebebus, nes butas kaip ir mano, jo daiktus turiu pilna teisia isnest

13. Apr 2011, 11:56

salvia, pazystama situacija. Kaip supratau jis seimos maitintojas yra ir todel jauciasi virsesnis. taigi jo manymu jis neprivalo su tavim tartis. Tokia pati situacija buvo drauges seimoje, nepraejus 6 men po vestuviu issiskyre . yra du variantai arba normaliai pakalbat su vyru ir issiaiskinat savo vietas seimoje, pareigybes, norus ir siekius, arba darykit isvada. Man atrodo, kad svarbiausia yra tai, jog noretumete gyventi kartu abudu ir del seimos stengtumetes abu, o ne vienas kuris nors. Kartais reikia nusileisti ir patyleti. Kiek jums abiems metu?

13. Apr 2011, 11:52

dominika77 aciu, as taippat tikiuosi kad bus gerai, bet va vyro harakteris toks , kad jis megsta man ikast... o as jam tuo paciu atgal, nes nemegstu kai mane puola uz nieka, ir jis saves ne nemato ka daro, o mato tik mane , o jam to isaiskink neina kad pasiziuretu ka jis pats daro. Sunku su tiem vyram isaiskint kad pirmiau i save paziuretu o poto i kitus. Bet va visi jie kabutese geradariai, niekada nieko blogo nedaro, viskas prasidejo nuo to, kad jis isvazeves buvo i ofisa dokumentu pasirasyti kad i olandija grista, na ir ka, nieko nepasitares paieme kompa ir nusipirko ir parsiveze, nieko jis su manim nebesitaria, as kaip ne seimoj. Tai jauciu reikes isvadas daryti, nes nenoriu kad per jo toki atsiprasant sudo minkima vilte viska jaustu kaip mamukas minejo...

13. Apr 2011, 11:42

pas mus irgi nieko gero santykiuose, bet stengiuosi nedepresuoti, nes viskas dukrai persiduoda.

13. Apr 2011, 11:38

salvia, uzjauciu del seimos, tikiuosi bus gerai viskas😀

13. Apr 2011, 11:38

as ir kazkur pries kokius 10 metu geriau irgi Logest, bet man sakau niekas nepasikeite, cia be abejo nuo organizmo priklauso

13. Apr 2011, 11:12

Na gal tada man tie pozymiai nuo depresijos tada....nes dabar musu seima stovi ant plauko..

13. Apr 2011, 10:21

man buvo zveriskas apetitas ir svoris labai greitai augo, bet tas buvo pries 10 metu.Tos logest tebletes, tada 50 lt kainavo, man buvo per brangu, tai pigesnes geriau. Pirmi pozymiai man pasireiske po menesio panasiai, tikrai ne po keliu dienu 😉

13. Apr 2011, 00:05

dominyka turbut nevisu organizmui jie pritaikyti, as niekada nevartojau ju, va tik dabar po gimdymo pradejau, kadangi dabar pinigu reikia ant kitko, yra pas mane siokiu bedu tai tenka saugotis tabletem, nors galvojau detis spirale... bet siuo metu neiseina... nepigus malonumas siuo metu.. o kokie tie svorio paskitimai gali buti ir po kiek laiko gali atsirasti jie? nes kudet nelabai noris, Beto man LOGEST israse su mazai hormonu

13. Apr 2011, 00:01

mergaite6 as turejau omeni ne 4 tabletes, jas 21 diena vartot reikia, bet man po 3-4 tableciu kazkoks pykinimas prasidejo 😀

12. Apr 2011, 12:48

As kontraceptines geriau pakankamai ilgai, tai pastebejau svorio kitimus, sekso poreikio sumazejima ir netaip skaudejo menesiniu metu. 😀

1 2 3 4 5 ... 11