Mano mazyliam yra 4 ir 2 metukai dabar mano mazyliai labai noretu tureti augintini ar nemanote kad tai pavojinga.Bukit geros patarkit koki gyvuna issirinkti ?
Mano mazyliam yra 4 ir 2 metukai dabar mano mazyliai labai noretu tureti augintini ar nemanote kad tai pavojinga.Bukit geros patarkit koki gyvuna issirinkti ?
as ir manau reikia... na suo didele atsakomybe... jums vedziot reiks😉 bet vaikui butu didziausias draugas. patikekit😀 mes auginama toiterjera. sunui 6men. bet ji pas mus jau ketverti metai auga. jau dabar maziukas blizgina akis i ja😀
man atrodo ,kad reikia,tai vaikams moko,kad reikia kuo rūpintis ,mylėti tik aš tai irgi prieš visus graužikus,fainiausia tai šuniukas,bet dažniausiai tai tampa rūpesčiu tėvams o ne vaikams,
as dar kai nesilaukiau nusipirkau juru kiaulyte bet pasirode po 2men kad niescia nusipirkau ir dabar turim dvi o juru kiaulyte man mielos protingos ateina kai pasauki as jas kartais paleidziu po kambari pabegiot
niekada nepirkciau savo vaikui peliu,ziurkiu.... man slykstu ir bijau nezmoniskai
as tai turiu 4men mergyte mes turim dvi juru kiaulytes bet jai tureciau didesni buta tai suniuka pirkciau
jei bijot del didesniu gyvunu tai isigykit ziurkena ar pele, kad vaikai mokytusi atsakomybes. o katinas ar sua, tai butu tik trumpalaikis zaidimu draugas, veliau tai taptu tik tevu rupestis 😃
na as manau, kad vaikuciams tikrai smagu tureti gyvuneli, pvz mes 2 metuku proga dukrytei nupirkom pelyte 😀 ji labai ja myli, rupinasi, tik tiek kad kartais pasidaro gaila tos pelytes, nes noredama pamyluot ja taip stipriai suspaudzia, kad tai vargsei net akys issprogsta, mokom, kad reikia svelniai, na bet ji daro taip kaip sugeba ir nieko cia nepadarysi 😀 o kai buvo 6 men isigijom katinuka, tai jam tikrai nekas buvo, tik pamatydavo dukryte ir i kojas 😃 nes uodega nutampyta budavo, ausys isvalytos ir pan. tai manau kad vaikus reikia pratint nuo mazo gyvuliuko, kuris neikas, neibres ir pan.
patarčiau vėžlį 😉