Mano mazyliam yra 4 ir 2 metukai dabar mano mazyliai labai noretu tureti augintini ar nemanote kad tai pavojinga.Bukit geros patarkit koki gyvuna issirinkti ?
Mano mazyliam yra 4 ir 2 metukai dabar mano mazyliai labai noretu tureti augintini ar nemanote kad tai pavojinga.Bukit geros patarkit koki gyvuna issirinkti ?
oi ne aciu...nekalbu apie tas kurios jau senai kazka augina ir jau yra pripratusios rupintis pacios,bet jei vaikas uzsimanytu tikrai buciau visom keturiom pries,jiem tik savaitei reikia to gyvuno kol atsidziaugia,ir kaip sakot kad tures vaikas atsakomybes jausma tikrai taip nebus.vyresnis vaikas budavo jam reikia ir reikia kazko,nu nusileisdavau,ir tik ant savo sprando.vienu metu laikem ir ciuci ir kate,as jum nemoku pasakyti ka rasdavau namie gryzus is darbo,kol sutvarkydavau,pavedziodavau est paduodavau pora val kaip nieko uztrukdavo,o vaikas duodasi lauke ir kas jam
Vis del to manau augintinis tevu rupestis nes vaikam gret nusibosta su jais zaist ir juo labiau pavedziot ar pamaitint, nors tuo paciu ir moko atsakomybes, juk kad ir nenores vis tiek teks rupintis, juk jis norejo o ne tevai😀 tad jei tevai neturi pakankamo laiko skirt vaikui tj augintinis butu vaikui, gan puiki isetis, kad ne butu vienisas, juk nuolat turetu zaidimu drauga, tad cia kiekviena seima turi pasvert visus uz ir pries ir tik tada isigyt...
as kasdien siurbiu ir valau namus, ir jokiu plauku nera, nors pas mus serimosi laikotarpis jau pasibaige senai😀. o pas mus atejusi gydytoja sake, gerai, kad yra suniukas, tada vaikas igauna atsparuma ivairioms alergijoms, nes suo is lauko visko parsinesa, ir tikrai nera blogai tureti augintini.
nes serimosi laikotarpis dabar pas ja kojines galima megst kiek buna tu puku nuo jos 😀
oi kasdien valaus savo kalytes plaukus
shanelle pritariu katinas plauku ir turi bet pas mus ju nebuvo nes kiekviena diena jei reikedavo po pora kart plaudavau grindis o dabar kai mazius jau didesnis tai uztenka viena kart pravalyt ir namuose tu plauku nesimato 😀
monita nu jei namuose visur tie plaukai voliosis tai tikiu kad taip gali buti,bet jei nuolat yra tvarkoma tai sansai labai mazi.
patarciau dar dekoratyvini triusiuka,jie tokie meilus,svelnus,begalo tvarkingi ,lengva rupintis jais.Turejau as viena triusiuka ,bet teko atiduoti ,kai suni nusipirkau😀
bet kdl gydyt pvz mana draugei sake kad nelaikyti suns nes waikui tipa plaukai suns kenkia kad gali patekti i kwepawima...o tai dukrytei dar sawaite laiko..ir jie po gydyt pasakymo masto kur deti suni ☹
aisku kad reik vaikui turet augintini be kalbu kitoks vaikas auga
mes turim suniuka, jie su vaiku ir vienodo amziaus, tai db neisskiriami, kas liecia zaidimus ir gaudynes, tai man nereikia lakstyti😀
o man pakanka ir pekines plauku dar prasides ir papugu plunksnos 😀
vyras uzsimane papugeliu banguotuju 😃
kates labai jaucia kai yra nemylimos ir namuose niekad nepasilieka ir nemirsta prie seimininku. Jos iseina kuo toliau nuo namu
akvariumo ir as labai noreciau
deimante todel ir yra geriau kad tai butu kate ar suo nes jie ilgai gyvena. Mes ir turejom dziungarijos ziurkena dukrai buvo labai gaila kai mire bet snekejom snekejom ir ta skausma sumazinom bet dar mokyklob buvo pasakojo mokytojai kad turejo Pukyte ir ji isejo i dangu :/ vis klausdavo ar kate taip greit nemirs ☹ tai tokiu neilgaamziu gyvunu atsisakem. Dabar galvojam akvariuma nedideli isigit 😀
gal sakau mano katinas ir jaute kad greit leliuka parsivesim.......
dar turejau priglaudus sena sena raisa valkataujanti vilksuni... prie budos jis pas mus 2metus pragyveno. ir pastipo, nuo senatves.... net veterinaras nespejo atvaziuot😥 tai va, liko tik vienas suniukas. stirniuke mano
as kai suzinojau kad nescia , turejau katina, labai pergyvenau kaip cia bus kai pagimdysiu.. prisikalbejau.. ir maniskis kaciukas isejo, tai taip negera buvo kad va suprato kad pergyvenu, tikriausiai pasijaute nereikalingas ir isejo...
as negaliu laikyti kaciuku nes mano seima visa alergiska o sunu tai pat nenoriu nes jie begalo seresi matau kaip mano uosviene vargsta su sunimi
myliu katinus........ mire maniskis 8 metu sulaukes. tiksliau isejo is namu😥 tai tikriausiai mirti
As manau, kad augintinio reikia, bet gal kai vaikas buna jau siek tiek didesnis, kokiu 4 metuku... As labai noreciau auksaspalvio retriverio😀 Tai labai draugiskas, seimyniskas ir linksmas suo. Manau vaikui tai butu pats tas😀
na tai va man abu begalo egzotiski ir mieli tik gaila kad kaina neikandama ju ☹ senai jau pas mus namie butu. O dabar uztenka ir musu dvarinukes, nereali kate 😀
renate, brolis mano nori kornisrekso..... ir plikiu kaciu veisle😉 man tai tokie jie net nezinau....😉 bet jei tureciau tai pamilciau. labai jau egzotiski. nors mano kalite ir mazai plauko turi😀
regina yra kaip ir kaciu. Sunu veisles nepamenu o kates- sfinksai arba konreksai(mano issvajotosios 😃)
mes turim banguota papugele. sunui 15 menesiuku ir jie puikiai sutaria 😀 as net nesugebejau papugos prisijaukinti, o vaikis tai puikiai padare. kai paleidziam paskraidyti, tai ji vaiksto ant grindu nes zino kad kinderis ji palesins kokiu skanestu 😀
alergiju jokiu neturim gal todel, kad papuga turejom kai laukiausi. na kaip alergologe mus patikino, kad plunksnos maziausiai sukelia alergijas 😀
as ir uz augintini, tik jau zinokit kad rupintis teks jums o ne atzalelems 😀 jie tik kartais pades 😀 O taip esu tuos nomuones kad vaikai kurie augina gyvuna kitokie- jie svelnesni ir rupestingesni bei atsakingumo jausma ugdo. 😀
girdejau kad yra sunu veisliu nesukelenciu lergijos....... ar cia mitas?
as taip pat manau,kad reikia,bet patarciau isitikinti ar vaikas nealergiskas. mum taip buvo. padovanojo suniuka,o pasirodo musu mazasis alergiskas. teko suniuka atiduoti. skaudziausia kai vaidutis pamato suniuka ir rankytem rodo,kad nori, verkia net,o jam negalima☹
juru kiaulaites man ir patinka😃