Kaip kovote su sunkumais?

28. Jan, 11:03

Mes su dukryte esam vienos,mums labai sunku dviese ir ypac ziema. o dar ir kojytes liga turim,kaip kitos mamytes laikotes? :) pasidalinkim savo rupesteliais ir dziaugsmeliais ;)

10. Aug 2010, 16:15

mano 4 -metis ir kitam bus tuoj 9 men 😀

10. Aug 2010, 16:13

nerissan o kokio amziaus tavo vaikuciai? 😀 vienisos mamos tai pacios stipriausios moterys 👍

10. Aug 2010, 16:06

sveikos, savo 2 mazylius auginu viena. Ir pirmojo nescia vaiksciojau viena su antru,nors vaiko tevas tas pats....bet viskas mums kolkas super,kol nesergam.,kai susegam,tai visa vyru gimine iskeikiu 😃,pasveikstam ir vel viskas ok 😃....va taip ir gyvename 😀

10. Aug 2010, 13:47

ar yra vienisu mamyciu cia kurios augina du vaikelius?

22. Jul 2010, 21:44

Sveikutes mamytes...Noriu papasakoti apie puikia galimybe gauti aukle nemokamai!!! Paziurekite adresu www.geradirbti.lt Jei esate bedarbe net ir kursus galima lankyti, o vaikai bus priziurimi. Jei dirbate ar po motinystes atostogu norite grizti i darba, tokiu atveju irgi galite gauti aukle. Is pradziu nedrasu, bet veliau ne viena mama ne tik kad nepasigailejo, bet ir buvo labai patenkinta. PASINAUDOKITE PROGA 😀

08. Jul 2010, 14:47

to vanes... kam tu reaguojio i mesla , auginkis savo dukryte sau mazyte brangia ir nemastyk apie mesla visai isvis norejus butum pakeitus tel numeri, pacios jus norit pacios paskui verket,as nelipu i suda nes smirda o atsikratyt stengiuosi net kvapo.. linkiu tau nesantykius aiskintis su mamao ziureti brangyti savo dukryte ir buti laiminga.....

08. Jul 2010, 14:43

nelabai mataus sunkumu, dziaugsmnas yra ne sunkumas tureti angeliuka su juo buti , bendrauti auginti savo maziuka angeliuka yra neapsakom,as didelis dziaugsmas ir ar sunikiau lengviau visas mintis ir sunkumus jis paverc... gerumu silumos jums truksta, mylekite gyvenkite o nemastykite apie suda nieka, vyras yra vyras vieni iseina kiti pareina nuo to ne prazuvo nei viena:}

16. May 2010, 21:26

pritariu nuomonei bet kaip sunku pasiryzti zengti zingsni dideli skyrybu link ,nors ir viskas seniai aisku kad kito kelio nera 😥

08. May 2010, 21:32

visada ateina atpildas uz visas kancias😀

08. May 2010, 21:27

na tikiuosi man pasiseke 😉 sutareme kolkas gerai,del vaiku auklejimo nuomones sutampa,esu net dekinga likimui kad taip gyvenimas susikloste,buvau musama tiesiog spardoma o dabar esu laiminga 😉

08. May 2010, 21:20

as skaiciau kazkur, kad rimti vyrai linke prie moteru, tuincias jau vaika. tai reiskia, kad ji nebezaidzia, neturi nei noro nei minciu apgauti ar tiesiog pazaisti jausmais, i santykius ziuri rimtai ir vertina tai ka turi😀

08. May 2010, 21:15

Beja pirmagimio tikras tetis moka alimentus 125lt ir tuo viskas pasibaigia,nei lanko nei rupinasi ☹ mato vaika viena karta per metus kai tikro tevo mama pasiima mano berniuka atostogoms savaitei,tai ten aplanko viena karta paziuri koks uzaugo 😀tokiu teciu kad tik kuo maziau butu☹ o patevis mano maziu myli ir rupinasi ir vadina suneliu o vaikas tetuku,nedukui jau 7metukai 😀

08. May 2010, 21:11

sveikutes mamytes as pirmaji savo mazyli auginau viena nuo metuku,aisku bijojau bet nepasidaviau,padejo mano teveliai,dirbau kai darbo arti nebebuvo tai teko vaziuoti ir sezonini dirbti i sventaje,ten dirbau vireja 😀 ten susipazinau su dabartiniu vyru ir auginame antra mazyli,mamytes jei vyrai smurtauja,isduoda ar jus esate del ju nelaimingos,nebijokite likti vienos artimieji ir draugai jums pades 😀 sekmes visoms 🌷

06. May 2010, 15:31

kaip mamos laikotes?nesergat,mazieji neserga?

04. May 2010, 15:45

visikai su tavim sutinku vanes ir pritariu,jog tevas tas kuris augina,maitina,saugo ir visad buna salia😀

04. May 2010, 15:13

vyrai masto visiskai kitaip nei moterys. as su savo dukros tevu issiskyriau budama vos 4 savaiciu nestumo,nes jis norejo kad butu daromas valymas o as to visiskai nenorejau.visus devynis menesius vis gaudavau grasinancias zinutes bet niekada jis nepagalvojo apie vaika.. tiktai kaip dukrai buvo 3 menesiai ir ji susirgo salmonelioze,mus pagule y ligonine tuomet mano mama jam pasake kad mes ligoninej ir jis atejo y ligonine su gelem. as buvau apakus kad jis dar isdryso saltais nervais pasirodyt ir pareiks kad atejo y vaika paziuret. kaip jis bande ja paimti ant ranku ji labai issigando ir ilgai verke. vaikui buvo sokas. nuo tos dienos jis daugiau niekada musu nemate,y zinutes neatsakau. kuriu nauja gyvenima ir man ir dukrytej... jis sugadino daug man nervu ir per jy labai paslijo mano santykiai su mano motina. bet gyvenimas tesesi ir nereikia gyvent skaudziais prisiminimais. nes manau tetis ne tas kuris padare o tas kuris uzaugina... sutinkate su manim?

22. Apr 2010, 18:41

Aga ☹

19. Apr 2010, 20:09

Aciu dievui man neteko susidurti su daznu dalyku - pykinimu. Devintas menuo ipuseja ir ne kart nuo nieko nepykino. Nepavydziu Giedraaa3. Rasituk83 nebesinervuoju jau seniai, tiesiog skaudu labai labai. Gerai mackenzie issireiske..

19. Apr 2010, 20:07

kepto kiausinio negaliu uzuost o siaip viskas gerai 😀

19. Apr 2010, 08:12

sveikos mamytes 😀 mes siandien ankstyvi nes vaziuojam pas tetuka savo ( nes matot jis pats musu aplankyt negali o nori pamatyt ) tai puosiames grazinames kad pamatytu ka prarado 😀
rasituk auga mano pilvuzas kiekviena diena vis didesnis jau grazus grazus toks 😀 labai kovoju su dantu valymusi negaliu sepeteliu i burna isidet nes iskart bloga daros tai taip ir kovoju su tuo pykinimu 😀kaip jus laikotes? 😉

19. Apr 2010, 08:12

sveikos mamytes 😀 mes siandien ankstyvi nes vaziuojam pas tetuka savo ( nes matot jis pats musu aplankyt negali o nori pamatyt ) tai puosiames grazinames kad pamatytu ka prarado 😀
rasituk auga mano pilvuzas kiekviena diena vis didesnis jau grazus grazus toks 😀 labai kovoju su dantu valymusi negaliu sepeteliu i burna isidet nes iskart bloga daros tai taip ir kovoju su tuo pykinimu 😀kaip jus laikotes? 😉

18. Apr 2010, 22:08

nu kurva slikstyne uzmusti toki avina !
kausai jie visi...
ikisti moka o atsakomybes nere3iia priisiimti !
blexa nervai ima ziauru..
😤

18. Apr 2010, 20:51

MEs kaip ir Giedraaa3'os slapukai, dar tik pilvelyje, taciau jau 37 sav. Pvz jau minejau kazkada as, jog jei ne mano mama as moraliskai manau senokai buciau paluzusi.. O be asilo namie tikrai apsieit galima. Cia kaip baeris diena iki vaziavimo i Vln pirkti vezimeli, rasau jam, sakau Tu man privalai padeti, bent butinus daiktus isigyti kol i teisma nesi paduotas, Jis man paskambino ir ramiu balsu pasake, "Tu man nerasyenk , nes as su savo panele per Tave pykstuosi.." Z...bis ane??

17. Apr 2010, 21:17

joa tiesa sakai , as jau niescia budama buvau viena , o tas asilas tik gerti is nervus tampyti, na cia jo pasirinkimas istikruju butiu sunku dbr isivaizduoti savo gyvenima , kai jo batai ir koines metytusi po namus 😀
matyt man nervai neislaikytu...
nors sale zmogaus vienai tikrai nelendva , bet is sunkumu ir is savo ar kitiu klaidu mes mokomes 😀 tai laikykis giedraaa3 ir tiu visos laikykites 😀
veliau ar anksciau mes irgi busime laimingos , o gyvenime lazda tiuri du galus tiuo neabejokite

17. Apr 2010, 00:07

labai sunku pradzioj buna-kaip as cia viena!to,ano nepadarysiu...bet praeina laiko ir jau neisivaizduoji,kad salia taves koks tai asilas galetu but

15. Apr 2010, 14:42

mano leliukas pilvuke muistosi dar tik, ir mums jau 17 savaite i pabaiga. va koki mes dideli ir tik vienas kitam abudu reikalingi 😀

15. Apr 2010, 11:17

giedraaa3 kiek tavo leliukui laiko?kiek kitiem leliukam laiko?na taip neprazusim,svarbu isikalbeti ir neuzsidaryt savy as taip manau

14. Apr 2010, 11:10

nei viena neprazuvo neprazusim ir mes. kuo toliau tuo maziau imu i galva. dzin. leliukas tik mano ir as tuo labai patenkinta.

14. Apr 2010, 10:38

na jo,pateisinimu jiems nera

14. Apr 2010, 09:41

o kas jiem darbo pasakyk? jie padare, mazdaug : nu norejai tai turi dabar auginkis!
ziauru, bet kiekvienam savo.

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13