Mes su dukryte esam vienos,mums labai sunku dviese ir ypac ziema. o dar ir kojytes liga turim,kaip kitos mamytes laikotes? :) pasidalinkim savo rupesteliais ir dziaugsmeliais ;)
Mes su dukryte esam vienos,mums labai sunku dviese ir ypac ziema. o dar ir kojytes liga turim,kaip kitos mamytes laikotes? :) pasidalinkim savo rupesteliais ir dziaugsmeliais ;)
Ale kas per vyrai ,nesuprantu tokiu kurie palieka savo 10menesiu leliukus
na tuomet nespetume viena kitai dekot 😀 cia vistiek kalbant kazkaip kitaip jauciuosi bent as nei kalbedama su draugem apie ta pati. jus tai tokios pat kaip as, o mano drauges va ne visos aciu dievui.
tikrai kartais reikia bent isikalbeti su kazkuo...aciu uz palaikyma 😀
juk tam ir yra mamyciu klubas kad galetume issikalbet ir bet kokiu atveju padet viena kitai 😉
labas, stiprybes tau, o mes manau vienisos ir nelabai tik tau prireikus stenksimes padeti😉
sveikos na tenka man irgi prie jusu prisijungt,gyvenudar su vyru bet ruosiames skyryboms,turim dukryte 10menesiuku,vis pratinuos gyventi tik del jos,bet sunku ir finansiskai ir siaip,nors visalaika rupinausi visada tik pati viena...
Sveikutes as ir prie Jusu prisijungsiu. Auginu viena du sunelius. Nors esu prisiteisusi alimentus, bet ju negaunu..tetis prisibijo isidarbinti oficialiai, kad galetu nors kiek pinigu skirti vaikams ir dar sako, kad juos myli..O su suneliais tenka pavargti, ypac su vyresniuoju..labai jau hiperaktyvus, o nuo jo ziuriu ir mazasis stengiasi neatsilikti..
sveikos.as irgi esu vienisa mama.auginu dukryte kuriai 4m5men.tetis vaiko nenorejo...bet kai gime dave pavarde ir moka alimentus.tik iki siol nera mates josios....
vienisoji 09.04.10 21:24:56
Na galiu ir as prisideti . Is kart siek tiek papasakosiu, jog klausimu nekiltu. Pastojau as 17m, dabar jau 18 man ir geguze gimdau. Su vaikucio tevu "Draugavom" daugiau kaip pries metus - issiskyrem, tiksliau Jis mete del kitos. Po pusmecio atsirado, norejo taikytis, zadejo labai daug pokyciu ir pan. Ir stai vienas tu pokyciu vaikelio atejimas i si pasauli. Tik deje be tevelio, kadangi ta diena kai permiegojom as ji paskutini karta ir temaciau. Po menesio suzinojau jog jam nuo kitos gime dukryte. Vat taip ir susirutuliojo viskas. Taip pat nusiteikiau ir as, vaikuti uzsiauginsiu pati, tik kad laikai paneles sunkus, be priteistu elementu tevo nepaliksiu! Man 18m, o Jam 29. Tegul tokie gyvuliai taip pat paprotauja apie islauikyma ir t.t., o ne tik apie tai kaip gyvuliska instinkta patenkint. Igijau antipatija 90% Vyru, sorry jei cia negraziai issireiskiu. As taip pat gyvenu su mama ir 5 metuku sese. Mama bedarbe ir pan. Kraupu.. Tik stai jau greit ateisiancio mazylio laukimas skatina nenukabinti baisiai nosies.
sveikos,vienisiukes😀.mes irgi prisijungiam prie jusu.o buna visko,bet kai paziuri i maza dukryte,ta nusisypso ir sunkumu kaip nebuta 😀
nu tai ne kas... matyt duodi kam nereik arba su kuo abu bendraujat ta nr ir taip pas ji atsiranda 😀
oij mamukes,suprantu jus pilnai ir apkabinu,pati net susigraudinau paskaicius..galiu tik tiek pasakyt- reikia dėkoti likimui už tai, ką praradome, nes taip mums gyvenimas suteikia šansą viską pradėti iš naujo, o besiremiant ankstesne patirtimi, galime viską padaryti kur kas geriau...
OHO karolyte,laiku dar pamatei,kad toks zmogus,,geriau jau vienai,negu betkoks..as ir auginau 2 maziukus,nu viena o kitas pilvekyje buvo tai issikyriau,bet dabar uztat turiu nuostabu vyra ir vaikam teva 😀
tai kad vaikas visur ir visada su manimi niekur neiseinu be jo...tai jau kelis kartus keiciaus nr bet gauna is kazkur...😀neleisciau net atimt is savo angeliuko😉
labai gerai tada padariai... ir vaiko is taves neatims, jai yra mama, mama vaika ir augina... nebent keltum rizika vaikui... o dar plius jis vaiko net nemates... tai nepergyvenk apie vaika jis gali tik pasvajot, nebent lankyt jam teismas leis 😉 o tu pasikeisk nr, kad jis tau negadintu nervu ir bus ramu 😉
del jo lakstimu su draugais...ir kai grizes namo suzinojo kad pastojau viska kas duztama isdauze...pirma karta toki maciau zmogu...uz tai begau kuo toliau nuo tokio zmogaus..
sveikute, o kodel issiskyret jai ne paslaptis?
na as neperseniausiai pasigimdziau suneli auginu viena...dabar mano karoliukui jau 4menesiukai...o dar vaiko tevelis visdar mane atakuoja skambuciais zinutemis su grasinimais atimti mano mazyli kurio nera net mates gal patartumet ka daryt?
na as savo pirma sunu pasigimdziau budama 20m,buvau antram kurse KMU.Teko imt akademines.Tevelis musu nenorejo.Del tokios situacijos susidariusios kalta buvau ir as.Tevam buvo sokas,isleido studijuot o dukra vaika pasidare.Tad sunu auginau viena iki 4m.Tada sutikau dabartini vyra.Buvo visko ir sunkumu ir lengvesniu dieneliu.Kiek galejo padejo teveliai.Bet vaikelis mano tad as juo ir turejau pasirupint.Na manau sekesi neblogai.I mokslus gryzt negalejau,nes reikejo eit dirbt.Todel siais metais planuoju uzsibaigt ir pasiimt diploma.buterflyyyyyy linkiu tau daug stiprybes, kantrybes.Manau jau dabar su manim sutiksi kad visi vargai atsiperka,kai prieina vaikelis ir apsikabina,padaro mylu mylu.sekmes tau.
tu bent turi vyra...
Nevisad..Sunku tada,kai reikia vykt pas daktaru,ar apsipirkt,dar teisiu nebaigiau isilaikyti..Kol buvau nescia ginikas neleido☹
o jetus tai taviskis sveduose b jetus jauciu kaip tau sunku mergyt ;[
Plepam apie mano kancias laukiant vyro ,sveduose iki 02.03 bus☹
ka plepame?xi xi xi
nu jau mazai teliko raganiuke 😉
Jau ir minutes,valandas pradejau skaiciuot,pasilgau savo velniuko,o kai budavo kiekviena diena pasonej tai galvodavau,kad jo nebutu paiilseciau ir as, ir vaikas klausytu labiau☹O dabar nors kauk:"(
tai jau nedaug liko raganyte 😀
Is vyro puses geri artimieji,na ir manis,kai neatsilieka😀Kaipnoriu,kad greiciau parvyktu vyras namo...Dar liko 3d:☹
dideja dideja musu ratas 😀
o kiek nemazai mamyciu atsirado 😀