kai jums veluoja menstruacijos,kokios mintys uzplusta? ar baime,ar dziaugsmas? ar laukiat kol jos prasydes,ar slapta tikites kad taip jos ir nepasirodys?
kai jums veluoja menstruacijos,kokios mintys uzplusta? ar baime,ar dziaugsmas? ar laukiat kol jos prasydes,ar slapta tikites kad taip jos ir nepasirodys?
Ali tau gali veluoti menstruacijos jau vien del to nes jaudiniesi ,mastai pastojus ar nepastojus esi-onervai -jaudulys atitolina mm 😀Nusipirk gera kokybiska testa ir pasidaryk-rami galva bus 😉
oi dabar isvis baimes pilnos kelnes
mylintis ne iki galo yra taip pat nemenka galimybe pastoti. as taip pat zinau tokiu atveju su netyciukais😃
ne su pagaliukais gyvenam,jei nesisaugom,tai turim, ka turim😉
as bijau darytis testa.mes saugojomes su prezervatyvu,bet buvo keli kartai kai milejomes ne iki galo(istraukdavo).mano drauge siuo metu yra pastojus,ir ji su vyru taip pat myledavos ne iki galo.tai baugu man dabar
man kai keisdavosi orai vasara iki dvieju savaiciu velavo, bet va abi vasaros taip po pirmos dukrytes. tai pirma kart buvo lengvas sokas, nes dar nebuvau pasiruosus tapti antra kart mama. bet va paskutini kart daqriausi testa del to kad turejo ant ryto daryt kompiuterine tomografija,tai vien del to ir dariausi testa nes 100proc turejau nesilaukti. va tada ir gavau lengva soka, nes nesitikedama ir net nenujausdama isvydau dvi juosteles😃
sia savaite palauksiu.jai neprasydes tada eisiu.
bet jai butu uzdegimas tai ar per savaite praeitu? ir nebuvo jokiu kitu simptomu.kaip staigiai prasidejo tepliojimas,tai nieko nedarant staigiai ir baiges.
Gal negraziai pasakysiu,bet siuo metu jau geriau uzdegimas negu nestumas.
o nebuna kad ne nestumo kalte ir veluoja? ka tada galvoti? man mm turejo but 10d.o pries tai savaite buvo kraujingas tepliojimas.ciutciut su krauju.sio men 10d.tepliojimas baiges.kas tai gali but? o gal tai nestumo pozymis 😃 ?gali taip but?
Manau, nebūtinai, gal lengviau vienu metu augint du mažiukus ... Bet iš tiesų, jei jau Dievas siunčia, tai reiškia nebereikalo 😀
noriu,bet kartu ir ne.Mano mazius dar nedickis.reikia bent jau antro gimtadieniuko sulaukt
Ali, linkiu norimo rezultato 😀
man kai veluoja (kaip ir siuo metu) tai ir laukiu kol prasydes,bet kartu ir dziugu,nes gal koks netyciukas 😀
Kai man jos retai būdavo per paskutinius kelis metus, tai jau net nežinau ar džiaugdavausi, ar nerimaudavau ...