kai jums veluoja menstruacijos,kokios mintys uzplusta? ar baime,ar dziaugsmas? ar laukiat kol jos prasydes,ar slapta tikites kad taip jos ir nepasirodys?
kai jums veluoja menstruacijos,kokios mintys uzplusta? ar baime,ar dziaugsmas? ar laukiat kol jos prasydes,ar slapta tikites kad taip jos ir nepasirodys?
O gal zynai kaip del tos gimdos padidejimo? Ji visad padideja pries mm? Ta prasme kiekviena men. Ar tik kai buna nestumas ar kazkas blogai? Nenusimanau apie tai nieko
Siaip gerai kad parasei.nebusiu tiek uzsisvajojus apie leliu.nes jai prisisvajosiu o po to teks nusivilt tai bus labai liudna.na nieko ryt galbut zynosiu.
gal tau bus lelius 😀 jei jo nori tai ir labai linkiu kad butu leliukas
as tikrai isgasdint nenotrejau.. tik parasiau kaip man buvo
Tai mano gine irgi pasimetus siuo metu.del tos padidejusios gimdos darydama ultragarsa daznai kartojo kad gali but pradzia nestumo.tai irgi taip nusiteikiau(ar nuteike) kad greiciausiai lelius bus.bet dabar paskaicius MARIJADNK komentara net baisu pasidare☹ .viskas atitinka.viskas tas pats☹(( .rytoj darysiu kraujo tyrima
Ali, jei tik pasiražai ir jau traukia abi kojas, tai tikrai trūksta magnio. Šiaip geriausia pagert magnesium diasporal, jis tikrai labai greitai padeda.
man buvo panasiai kaip tau, nestumo testas vaiduokliavo, echo rode padidejusia gimda. jau kaip ir nuteike , kad laukiuosi antro kinderiuko. Padarem kraujo tyrimo ir nieko, jokio nestumo nerode. gyd pati buvo pradzioje pasimetusi, o padare tyrimus, paeme tepinelius, ir rado gimdos nervu sakneliu uzdegima. del jo ir mm dinge buvo .. israse gydyma leidziamais vaistais, ir sekanti men kaip turetu butu buve ir mm atjkeliavo savo laiku
Nuo vakar rik pasyrazau lovoje ir iskart abejas kojas sutraukia
Man su pirmu irgi anksti pradėjo traukti kojas mėšlungis, tačiau nepriskyriau to nėštumui, nes kažin ar yra galimas toks požymis, nes kojas traukia dėl magnio, natrio ir kitų papildų trūkumo dažniausiai, vėliau dėl sutrikusios kraujotakos nėštumo metu.
Pradejo ziauriai kojas traukt meslungis.kai laukiaus pirmagymio man taip pat kojas traukdavo meslungis.bet nepamenu nuo kurio men.o dabar vel.ar tai gali but pozymis nestumo?
Tai va gal ir man veliau matys.na kaip gydytoja sake KO NEMATE ULTRAGARSAS PAMATYS KRAUJO TYRIMAS
man nestuma pamate 7,5 savaites,o pries tai du kartus ziurejo ir nieko nemate
Nu jei nėštumas, tai neišgaruos, tik laiko reikia.
Tik padidejusia gimda
Uztad kad nieko neranda.
Bet tai tau greičiausiai būtų kokių 6 sav. nėštumas, tai jau vistiek kažką matyt turėtų, o gal visai kas kita.
O pati tai pasimetus esu.nzn.tuo metu kai dare ultragarsa buvo tokia nuojauta kad ras nestuma.bet liko neaisku
Nieko nejauciu.nei nestumo pozymiu nei pms.va tas keisciausia
o kaip pati nujauti?nes vistiek mazdaug buna nuojauta kad yra mazylis 😀
Man jos turejo buti sio men 10d
Ali, o kiek tau vėluoja dienos? Man tarkim matė jau 3 sav. nėštumą, po savaitės patvirtino tikrai, kad laukiuosi. Nors pirmojo nėštumo net 6 sav. tiksliai neįžiūrėjo.
Taip buvau.dare ultragarsa.nemato nestumo bet mato padidejusia gimda.tai gine sake kad padidejus gali buti del mm(kurios iki siol dar neprasydejo) arba del nestumo pradzios.o ultragarsas galbut nemato nes gali but mazas nestumas.tai pirmadieni siurbs is manes krauja ir tada bus aisku.o siaip nieko blogo nemato.
stai.vakar dariau testa.jis mane nudziugino bet kartu ir nuliudino.neigiamas.o tai reiskia kad ne nescia,bet kazkas kito... penktadieni eisiu pas gine tirtis.
jai iki pirmadienio neprasydes eisiu pas gine.o tada pranesiu naujienas (geros ar blogos)
Pasidaryk testa ir zinosi simta proc,kam spelioti laukiesi ar ne,kad bijosi,nuo to niekas nepasikeis,as tai begciau is kart pirktis testa,vien is nekantrumo,galvoti bus ar ne per didelis galvos skausmas man butu😃o gal tikrai uzdegimas koks,ar oro permainos paveike😀
Ali, gali būti ir nėštumas, ir uždegimas, geriausiai pasakys gyd., bet jei daugiau jokių simptomų, tai gal nėra rimta, nors kartais ir gan baisios ligos būna besimptomės.
tai kiek jau tau veluoja?
visdar nepasyrode mm.nepasakyciau kad labai nervinuos.kas 30min lakstau i tuoleta,bet ne tam kad kazka daryciau,bet tik pasitikrint ar neprasydejo.bet siaip gal ir noreciau dar vieno baby 😀
Nu jo 😀)
gali belekoki ta testa nesutmo nusipirkti kaina skiriasi kad vieni juosteliniai kiti kasetiniai ir viskas. jei lauksies ir pigusis testas tai parodys 😀