Kai prarandi viena gauni du

21. Sep, 12:48

Sveikutes noreciau papasakoti savo istorija : 2002m rugpjucio 12 d pagimdziau Guste -Teodora tokia mazute 2.780ir 48 cm tikra lelyte viskas buvo gerai gryzom namo po 3 dienu . Augom kaip ir visi vaikai , bet 2002m spalio 7 diena mano dukryte mire nuo SKMS ( staigus kudikiu mirties sindromas). Atrode kad pasaulis visas pries mane , bet as nepasidaviau isejau dirbti po truputi atsistojau ant koju jau ir gyvenimas pradejo darytis grazesnis . Tik skausmas buvo didelis matai vaikus ir asaros byra . ir 2003m rugsejo 1 diena as pastojau po dvylikos savaiciu jau zinojau kad laukiuosi dvynuku , labai verkiau nes gavosi taip , kad mane jau pirma nestumo menesy paliko , taciau minciu apie nestumo nutraukima net nebuvo . 2004.05.10 as pagimdziau du saunius berniukus pirmasis gime kaip ir dukra 2.780 ir 48cm , o antrasis 2.360 ir 44cm . Jie saunus ir mieli vaikai tik labai judrus . 2009m vasario men as netekau darbo bet vasario 14 diena susipazinau su savo vyru ir siuo metu mes laukemes leliuko lelius turi gimti vasario pradzioj . Stai tokia mano istorija kai prarandi viena gauni du tad visoms linkiu , kad nenuleistumete ranku nes viskas kas vyksta tik i gera .

25. Sep 2009, 15:27

tikiuosi , kad taip viskas ir bus . Dabar mano vyras mokina vaikus kad moteris yra trapiauses dalykas pasaulyja ir ja reikia gerbti ir myleti jauciuosi tokia pagerbta tap savo 3 vyru , o jai dar vienas bus tai visai nosi uzriesiu

24. Sep 2009, 11:28

Labai sutynsta ir vaikutis negali suglausti kojyciu nes skauda

24. Sep 2009, 08:37

Tai va mano mazajam kaip as vadinu jis 2 min jaunesnis irgi buvo pusantru metuku beda jam uzsisuko viena seklide . Tai baisu ka teko isgyventi man o juo labiau vaikui , dabar kekviena vakara tikrinu ju tuos daikciukus nes bijau ir jai man atrodo kad yra pakitimu metu i masiniuka ir lekiu pas prof Biliu nuostabus gydytojas . Tokie gydytojai turi dirbti su vaikais jis suteike man daug vilties . O seklides gali uzsisukti irgi nei is sio nei is to berniukams ir vyrams nuo gimimo iki paskutinio atodusio . Tai irgi reikia stebeti , bet as kol nesusiduriau net i galva nedingtelejo mintis kad taip gali buti

23. Sep 2009, 19:08

Labai aciu as tik parasiau kaip mums buvo , o tu saunuole nes kai as pasigimdziau nieko apie tai nezinojau , o dabar sneku apie tai garsei nes nenoriu kad kitiems taip ivyktu . Tokia info manau turetu net pediatrai suteikti kad mamos stebetu , nes as kai dvyniai gime tai iki kokiu dvieju metuku tikrinau ar jie kvepuoja . O ligoninei po gimdymo man savaite nedave ju nes as nakty nemiegodavau o stebejau juos tai gydytoja nutare , kad as turiu pailseti .

23. Sep 2009, 13:45

Paskaiciau nieko pries netyriu taciau mano atveju buvo taip pirma karta paguldziau ja atskirai i lovyte , kadangi buvo salta ji tikrai buvo aprengta keliais sluoksniais , bet ciulptuka turejo burnyteja

22. Sep 2009, 14:44

aciu visoms o apie si sindroma raso knygoje (pirmieji kudikio metai) tik treciam menesi tad as nebuvau dar daskaiciusi nes skaiciau ta menesi kuri ejom . kaip rasiau mergaitems iki 1metuku gali buti o berniukams iki 9 menesiu

22. Sep 2009, 11:14

jo tikrai tema ne is maloniausiu,skaitau tai tikrai net siurpas per nugara eina,aplamai pirma karta apie toki sindroma isgirdau

21. Sep 2009, 20:37

Gal ir skaudi tema bet mes irgi esame zmones ir kai pasisneki pasidaro lengviau . Ir istiesu drauga nelaimeja pazinsi . O mes tik stipresnes pasidareme ir musu meile siems lelems dar didesne nes tai jau dviguba meile kuri skirta jiems .

21. Sep 2009, 20:30

o deimantukai, kokios mes panasios, irtarp musu leliuku tik keliu dienu skirtumas 😀 man zuikelis dar buwo tik 12 sawaiteliu, ir man dare walyma, o Tau, dar sunkiau...graudu...bet dziaukimes dabar ka turim, dziaukimes sawo mylimukais 😀

21. Sep 2009, 20:04

labai sukrecianti istorija.stiprybes visos mamytems kurioms teko istverti angeleliu netektis

21. Sep 2009, 19:07

natiuska, as irgi praradau pirma vaikeli. 7 menesiu pagimdziau negyva mergaite. savaite laiko nesiojau mirusia jau. ir iskviete gimdyma. po 5 men susilaukiau berniuko😀 Labai viduj skaudejo, kai matydavau vaikus, nors is namu neeik. Reikia buti stipriai!

21. Sep 2009, 18:06

Zinoma tikiu pirmiausia tetis nama pastate tada dievui angelu reikejo o mamyte tik i nauja nama ir del reikalo isejo

21. Sep 2009, 17:46

aciu visoms uz supratima jug kartais tik gero zodzio uztenka

21. Sep 2009, 17:44

Gal ir keista taciau mes visos stiprios tik kartais reikia palaikymo ir supratimo, kantrybes ir noro, vilties ir geru minciu . Tada tikrai gyvenimas bus grazus ir mes busim laimingi , o tom kurios prarado noriu pasakyti jog ten irgi reikia angelu . Gal pasakysite , kad as keista taciau turiu savo pasaka kure padejo sukurti vienas kunigas , kai praeitais metais mire mano mamyti jis man pasake tavo mama isejo pas vyra ir tavo dukra nes dukrai laikas i angelu mokykla ( jai butu 7 metukai ir rugseji butu ejus i 1 klase) kas jai pins kasas jug tu reikalinga cia . Ir zinote as prisiminiau mano tetis niekada nemokejo suristi mums plauku ir nuvedes i darzely prasydavo aukletoju . Taigi as zinau kad ji gerose rankose

21. Sep 2009, 17:09

deimante, ir Tau stiprybes...mes SUPERmamos 😉

21. Sep 2009, 17:08

o Tu ausrelyte esi Mama is didziosios raides...ne kiekwienai tenka istwerti tokius isbandymus gywenime, ir ne kiekwiena tai pakeltu..STIPUOLE...Sekmes auginant dwynukus ir laukiant treciojo stebuklelio 😉

21. Sep 2009, 17:05

ausrelyte,
ir as praradau waikely, tik jis dar nebuwo gimes, zinau, kad tai buwo sunus, tiesiog jauciau..po puses, metu wel pastojau, dabar auginu 4 menesiu dukrele ir esu be galo laiminga, nors tuo metu zeme slydo is po koju :"( dabar zinau, kad mano sunelis saugo musu seima is dangaus...........

21. Sep 2009, 16:44

tiesa pasakius man net siurpuliai perejo per kuna perskaicius.... stiprybes tau ausrelyte 😀

21. Sep 2009, 14:10

Aciu parasiau visa tai tik del to , kad mamos nenukabintu nosies ir ziuretu i prieki , o kas buvo tas buvo

21. Sep 2009, 13:56

Net susigraudinau 😀 ir uzuojauta ir laimes jums

21. Sep 2009, 12:48

Sveikutes noreciau papasakoti savo istorija : 2002m rugpjucio 12 d pagimdziau Guste -Teodora tokia mazute 2.780ir 48 cm tikra lelyte viskas buvo gerai gryzom namo po 3 dienu . Augom kaip ir visi vaikai , bet 2002m spalio 7 diena mano dukryte mire nuo SKMS ( staigus kudikiu mirties sindromas). Atrode kad pasaulis visas pries mane , bet as nepasidaviau isejau dirbti po truputi atsistojau ant koju jau ir gyvenimas pradejo darytis grazesnis . Tik skausmas buvo didelis matai vaikus ir asaros byra . ir 2003m rugsejo 1 diena as pastojau po dvylikos savaiciu jau zinojau kad laukiuosi dvynuku , labai verkiau nes gavosi taip , kad mane jau pirma nestumo menesy paliko , taciau minciu apie nestumo nutraukima net nebuvo . 2004.05.10 as pagimdziau du saunius berniukus pirmasis gime kaip ir dukra 2.780 ir 48cm , o antrasis 2.360 ir 44cm . Jie saunus ir mieli vaikai tik labai judrus . 2009m vasario men as netekau darbo bet vasario 14 diena susipazinau su savo vyru ir siuo metu mes laukemes leliuko lelius turi gimti vasario pradzioj . Stai tokia mano istorija kai prarandi viena gauni du tad visoms linkiu , kad nenuleistumete ranku nes viskas kas vyksta tik i gera .

1 2 3