Sveikutes noreciau papasakoti savo istorija : 2002m rugpjucio 12 d pagimdziau Guste -Teodora tokia mazute 2.780ir 48 cm tikra lelyte viskas buvo gerai gryzom namo po 3 dienu . Augom kaip ir visi vaikai , bet 2002m spalio 7 diena mano dukryte mire nuo SKMS ( staigus kudikiu mirties sindromas). Atrode kad pasaulis visas pries mane , bet as nepasidaviau isejau dirbti po truputi atsistojau ant koju jau ir gyvenimas pradejo darytis grazesnis . Tik skausmas buvo didelis matai vaikus ir asaros byra . ir 2003m rugsejo 1 diena as pastojau po dvylikos savaiciu jau zinojau kad laukiuosi dvynuku , labai verkiau nes gavosi taip , kad mane jau pirma nestumo menesy paliko , taciau minciu apie nestumo nutraukima net nebuvo . 2004.05.10 as pagimdziau du saunius berniukus pirmasis gime kaip ir dukra 2.780 ir 48cm , o antrasis 2.360 ir 44cm . Jie saunus ir mieli vaikai tik labai judrus . 2009m vasario men as netekau darbo bet vasario 14 diena susipazinau su savo vyru ir siuo metu mes laukemes leliuko lelius turi gimti vasario pradzioj . Stai tokia mano istorija kai prarandi viena gauni du tad visoms linkiu , kad nenuleistumete ranku nes viskas kas vyksta tik i gera .
tikiuosi , kad taip viskas ir bus . Dabar mano vyras mokina vaikus kad moteris yra trapiauses dalykas pasaulyja ir ja reikia gerbti ir myleti jauciuosi tokia pagerbta tap savo 3 vyru , o jai dar vienas bus tai visai nosi uzriesiu
Labai sutynsta ir vaikutis negali suglausti kojyciu nes skauda
Tai va mano mazajam kaip as vadinu jis 2 min jaunesnis irgi buvo pusantru metuku beda jam uzsisuko viena seklide . Tai baisu ka teko isgyventi man o juo labiau vaikui , dabar kekviena vakara tikrinu ju tuos daikciukus nes bijau ir jai man atrodo kad yra pakitimu metu i masiniuka ir lekiu pas prof Biliu nuostabus gydytojas . Tokie gydytojai turi dirbti su vaikais jis suteike man daug vilties . O seklides gali uzsisukti irgi nei is sio nei is to berniukams ir vyrams nuo gimimo iki paskutinio atodusio . Tai irgi reikia stebeti , bet as kol nesusiduriau net i galva nedingtelejo mintis kad taip gali buti
Labai aciu as tik parasiau kaip mums buvo , o tu saunuole nes kai as pasigimdziau nieko apie tai nezinojau , o dabar sneku apie tai garsei nes nenoriu kad kitiems taip ivyktu . Tokia info manau turetu net pediatrai suteikti kad mamos stebetu , nes as kai dvyniai gime tai iki kokiu dvieju metuku tikrinau ar jie kvepuoja . O ligoninei po gimdymo man savaite nedave ju nes as nakty nemiegodavau o stebejau juos tai gydytoja nutare , kad as turiu pailseti .
Paskaiciau nieko pries netyriu taciau mano atveju buvo taip pirma karta paguldziau ja atskirai i lovyte , kadangi buvo salta ji tikrai buvo aprengta keliais sluoksniais , bet ciulptuka turejo burnyteja
aciu visoms o apie si sindroma raso knygoje (pirmieji kudikio metai) tik treciam menesi tad as nebuvau dar daskaiciusi nes skaiciau ta menesi kuri ejom . kaip rasiau mergaitems iki 1metuku gali buti o berniukams iki 9 menesiu
jo tikrai tema ne is maloniausiu,skaitau tai tikrai net siurpas per nugara eina,aplamai pirma karta apie toki sindroma isgirdau
Gal ir skaudi tema bet mes irgi esame zmones ir kai pasisneki pasidaro lengviau . Ir istiesu drauga nelaimeja pazinsi . O mes tik stipresnes pasidareme ir musu meile siems lelems dar didesne nes tai jau dviguba meile kuri skirta jiems .
o deimantukai, kokios mes panasios, irtarp musu leliuku tik keliu dienu skirtumas 😀 man zuikelis dar buwo tik 12 sawaiteliu, ir man dare walyma, o Tau, dar sunkiau...graudu...bet dziaukimes dabar ka turim, dziaukimes sawo mylimukais 😀
labai sukrecianti istorija.stiprybes visos mamytems kurioms teko istverti angeleliu netektis
natiuska, as irgi praradau pirma vaikeli. 7 menesiu pagimdziau negyva mergaite. savaite laiko nesiojau mirusia jau. ir iskviete gimdyma. po 5 men susilaukiau berniuko😀 Labai viduj skaudejo, kai matydavau vaikus, nors is namu neeik. Reikia buti stipriai!
Zinoma tikiu pirmiausia tetis nama pastate tada dievui angelu reikejo o mamyte tik i nauja nama ir del reikalo isejo
aciu visoms uz supratima jug kartais tik gero zodzio uztenka
Gal ir keista taciau mes visos stiprios tik kartais reikia palaikymo ir supratimo, kantrybes ir noro, vilties ir geru minciu . Tada tikrai gyvenimas bus grazus ir mes busim laimingi , o tom kurios prarado noriu pasakyti jog ten irgi reikia angelu . Gal pasakysite , kad as keista taciau turiu savo pasaka kure padejo sukurti vienas kunigas , kai praeitais metais mire mano mamyti jis man pasake tavo mama isejo pas vyra ir tavo dukra nes dukrai laikas i angelu mokykla ( jai butu 7 metukai ir rugseji butu ejus i 1 klase) kas jai pins kasas jug tu reikalinga cia . Ir zinote as prisiminiau mano tetis niekada nemokejo suristi mums plauku ir nuvedes i darzely prasydavo aukletoju . Taigi as zinau kad ji gerose rankose
deimante, ir Tau stiprybes...mes SUPERmamos 😉
o Tu ausrelyte esi Mama is didziosios raides...ne kiekwienai tenka istwerti tokius isbandymus gywenime, ir ne kiekwiena tai pakeltu..STIPUOLE...Sekmes auginant dwynukus ir laukiant treciojo stebuklelio 😉
ausrelyte,
ir as praradau waikely, tik jis dar nebuwo gimes, zinau, kad tai buwo sunus, tiesiog jauciau..po puses, metu wel pastojau, dabar auginu 4 menesiu dukrele ir esu be galo laiminga, nors tuo metu zeme slydo is po koju :"( dabar zinau, kad mano sunelis saugo musu seima is dangaus...........
tiesa pasakius man net siurpuliai perejo per kuna perskaicius.... stiprybes tau ausrelyte 😀
Aciu parasiau visa tai tik del to , kad mamos nenukabintu nosies ir ziuretu i prieki , o kas buvo tas buvo
Net susigraudinau 😀 ir uzuojauta ir laimes jums
Sveikutes noreciau papasakoti savo istorija : 2002m rugpjucio 12 d pagimdziau Guste -Teodora tokia mazute 2.780ir 48 cm tikra lelyte viskas buvo gerai gryzom namo po 3 dienu . Augom kaip ir visi vaikai , bet 2002m spalio 7 diena mano dukryte mire nuo SKMS ( staigus kudikiu mirties sindromas). Atrode kad pasaulis visas pries mane , bet as nepasidaviau isejau dirbti po truputi atsistojau ant koju jau ir gyvenimas pradejo darytis grazesnis . Tik skausmas buvo didelis matai vaikus ir asaros byra . ir 2003m rugsejo 1 diena as pastojau po dvylikos savaiciu jau zinojau kad laukiuosi dvynuku , labai verkiau nes gavosi taip , kad mane jau pirma nestumo menesy paliko , taciau minciu apie nestumo nutraukima net nebuvo . 2004.05.10 as pagimdziau du saunius berniukus pirmasis gime kaip ir dukra 2.780 ir 48cm , o antrasis 2.360 ir 44cm . Jie saunus ir mieli vaikai tik labai judrus . 2009m vasario men as netekau darbo bet vasario 14 diena susipazinau su savo vyru ir siuo metu mes laukemes leliuko lelius turi gimti vasario pradzioj . Stai tokia mano istorija kai prarandi viena gauni du tad visoms linkiu , kad nenuleistumete ranku nes viskas kas vyksta tik i gera .