Ka manote apie nepilnametes mamas ?

04. May, 07:08

kokia jusu nuomone apie jaunas - nepilnametes mamas ? iki 18 m . sakykite savo nuomone

27. May 2010, 19:45

na pas laimonda galva, o pas ta kuri nepilnamete ir dar krusasi tai kopustas. matosi kur zmones savikritiski ir laiko save paciais idealiausiais. negalime pykti del nei vienos is cia esanciu nuomones nes jos vistiek niekas nepakeis, bet ir varyti ant tu nepilnameciu tikrai nereikia. kiekviena savo gyvenima renkasi ir deja kaip ir mums nereikia auginti ju vaiku. tad miegosim ramios del to.

27. May 2010, 19:45

tai va ne i metus kartais ziureti reikia ir kritikuoti poto o i taip kaip masto

27. May 2010, 19:43

as nieko nemaisau ta panele kuri yra pagimdziusi ir turi bent viena vaika yra skaitoma jau moterimi nepaisant jos amziaus

27. May 2010, 19:41

krusasi visos ,bet kai kurios turi galva ant peciu ne kopusta...

27. May 2010, 19:39

nereikia cia ant nieko varyti bet faktai rodo savo,kad tos kurios laiko save suaugusiomis ir subrendusiomis padaro daugiau nesamoniu nei tos nepilnametes kurios gimdo ir rupinasi vaikais.tad nereikia cia nieko teisti.tiesiog pas kekviena zmogu yra kitokia nuomone bet kartais ir faktais reiktu remtis o tada ta nuomone issakyti

27. May 2010, 19:35

jei jau pagimde tai manau labiau moteris nei mergina 😀

27. May 2010, 19:33

😃

27. May 2010, 19:32

jaunu zmoniu diskriminacija jau 😃 😃 ne MOTERU o MERGINU 😃 😃

27. May 2010, 19:32

ne moteru o merginu nemaisyk

27. May 2010, 19:31

Kazi kuri nepilnamete pastojo planuodama vaika,gi tokiom netyciukai,tai reiskia nei noro ir pasiruosimo tam nebuvo..o ka belieka kalbet,tik ciulbet kaip as norejau ir tt o minytse sirdyse yra kas kitka ir nereikia le lia ..

27. May 2010, 19:31

beje reikia net dziauktis jeigu mociutes gali padeti priziureti musu vaikus.pas mane pacia antras maziukas greit bus.ir mano mama su malonumu man padeda,ir ne tik mano mama bet ir mano mociute ir dar net prosenele buna valandelei vienai ar kitai pasilieka su maziuku.tai juk dziaugsmas turi buti o ne vargas ar priekaistai

27. May 2010, 19:30

tai kodel yra varoma ant jaunu moteru? 😀

27. May 2010, 19:30

na pavarykit dabar apie suaugusias moteris 😃

27. May 2010, 19:29

doliii sutinku su tavimi. trumpai ir aiskiai pasakei butent tai ka norejau as pasakyt 😀

27. May 2010, 19:28

kai sunku juk visad pirmiausia kreipiamasi i tevus. jei jie negali ar nenori padet tada kita beda, bet ju tikrai niekas nevercia.

27. May 2010, 19:27

koks skirtumas ar pilnamete pagimde ar nepilnamete budama pagimde.jeigu panele pasiryzo tai tik reikia pasveikinti ja,paziurekite kas darosi su tomis kurios jau pakankamai subrendusios moterys yra,pagimdo ir uzkasa vaikus arba palieka juos siukslynuose,tai cia ar normalu yra.kai kurios labai jaunos paneles net labiau rupinasi ir myli vaikus nei tos kurios laiko save labai subrendusiomis.cia bent mano nuomone

27. May 2010, 19:26

tai va kad yra juk visokiu tu mamu. yra ir tokiu kurios vaiku namuose palieka, nebutinai jos turi but nepilnametes, kitos alkoholikes narkomanes ir siaip juk yra tokiu kurios apskritai vaiku nenori. bet juk yra tu jaunu mamyciu kurios del savo vaiku viska padaryt gali, pas mus buvo mokykloj dvi mamytes kurios pagimde ir pabaige mokykla gerai egzaminus issilaike ir niekas joms nesutrukde. as dabar rugseji zadu grizti mokintis, mano vaikiukas taip pat gims rugseji, mano mama spali pasiims atostogas kad man padetu priziuret vaikiuka, tai gal ir as busiu bloga kad noriu toliau mokintis ir palieku keliom valandom per savaite savo vaikeli mamai nes vaiko tetis vargu ar sugebes net i gimdymo namus atvaziuot? 😀

27. May 2010, 19:25

padėtumėm visos, bet ar būtumėt patenkintos,, kad taip anksti prisidirbo?...

27. May 2010, 19:23

tai cia jau niekas nekalba,kad darytis isvalyma,bent as kalbu,kad iki to reikia galvot,yra tam KT ,bet jei tik rupi kist mist o pasekmes ne,tai nera ko verkslent tada...del rupinimosi,kad tevai padeda,o kas jiem belieka daryt,gerai,kad padeda,bet neujau jie nusipelno anukus augint.nejau zmones negali sau pagyvent..lietuvoje dar ilgai taip bus ,kai tevai augina anukus ir tt

27. May 2010, 19:20

ar 16 ar 32 vyrai gali taip pat pabegt ir vaikus numest, zinau ir as panike kuri gyvena su savo mociute ir pasigimde septiniolikos ir numete babai o jai jau 75 tai zinokit motina nepoamaitina vaiko nes jis tik prisileidzia probaba.... o apsimete 4men kad nezino jog enscia cia tai tikrai apsurdas kai mociute turetu dziaugtis senatve o ne pronukius ziuret apsileideliu.... as savo vaikam irpadeciau bet padeciau ir ant koju atsistoti....

27. May 2010, 19:15

na braskute, zinok as nesugebau islaikyt to saunuolio kuris sugebejo padaryt man vaikeli ir pabego, nors jau ir nesu 16 metu, jam taip pat nebe 16 toli grazu. visko gyvenime buna. palieka vyresnes moteris tai ko noret kad nepabegtu nuo jaunos...

27. May 2010, 19:11

O kur tie saunuoliai, kurie sugeba padaryti, bet neauginti?idomu.

27. May 2010, 19:07

taip zinoma kad gimdyk ir augink. nereik tevam kist to vaikelio, bet kas gi daugiau turi padet jei ne tevai? as tai padeciau.

27. May 2010, 19:06

pasakyciau vakutieli prisidirbai, tai dabar ir gimdyk, ir augink.O pazystu ne viena pana, kuri pasidare, o po to kisa tevams juk priziuretu, negana to juk tevai jas uzaugino, jie savo jau atvargo.O cia dar anukus augint

27. May 2010, 19:04

14-18m.Dar mokyklos suole reik sedet ir mokytis, o ne lakstyt hormonu audroms prasidejus😃

27. May 2010, 19:02

niekas tikrai juk nesako kad pats tas. bet jei jau taip atsitiko tai atsikratyt vaikiukais? is kur tiek drasos atrast? visos savo vaikams norim tik pacio geriausio, bet jei nutiktu musu vaikam? ka tuomet darytumet?

27. May 2010, 18:56

na sakyk kaip nori,bet isvartys,kad 14-16 metu gimdyt pats tas 😃

27. May 2010, 18:55

skaitau, bet ziuriu nerimstat jus cia😃

27. May 2010, 18:55

cia nematau smerkimo niekur,tiesiog yra uz ir pries ,iskart kista SMERKIA neskaitykit tarp eiluciu..

27. May 2010, 18:54

na pradejom sirgt ir gimdykim.nenuskalbekit mielosios..

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 18