Ka manote apie nepilnametes mamas ?

04. May, 07:08

kokia jusu nuomone apie jaunas - nepilnametes mamas ? iki 18 m . sakykite savo nuomone

27. May 2010, 11:01

Nors pagimdžiau nepilnametė,aš tuo tikrai nesididžiuoju bet ir nesigėdiju.Gal ir blogai kad anksti bet myliu ir auginu savo leliu 😀)
O dėl smerkimu tai patikėkit visko esu girdėjus ir mačius kai dar nėščia buvauj,bet po kaškiek laiko pripranti prie to o paskuj jau net dėmesio nekreipi

27. May 2010, 10:38

preiš kokius metus kalbėjau su savo bendradarbe, jos dukra kaip tik buvo pradėjusi lankyti 12 klasę ir kavalierių susirado.... meilė begalinė... o mano kolegė dreba... kad tik mokslus baigtų ir nesuskystėtų... Nenori kolegė, kad dukra jos klaidas kartotų... Pasakoja ji man, kai buvo 19 metų, jautėsi "krūta" tarp savo draugių, nes jau buvo "žanuota boba" 😃 , o dabar, kai prisimena, tai juokas iš savęs begalinis ima, sako, durne paskutinė buvau, su tokiu mastymu.

27. May 2010, 08:36

ir isvis nestukiu smerkti negalima 😀

27. May 2010, 08:35

nu jei jau nepilnametes prades isvalymus darytis tai isvis tragedija! jeigu jau taip kad nepilnametes gimdykit valio tai tuomet mamytes pasakykit koks laikas idealiausias gimdyti vaikus? kiekviena gimdo tada kai nori, o ir vaikelis ateina butent tada kai jam reikia ir geriausia. negalima smerkti nei vienos moters, nes kaip ir ne musu reikalas kaip ji augins savo vaikeli, nesvarbu ar pilnamete ar ne jei ji normali tai savo vaikuciui atiduos viska kas geriausia.

27. May 2010, 08:19

labas rytas 😀 tai niekas ir nesako kad cia reikia pritarti, tiesiog diskutuojam, kiekviena savo nuomones..as nesakau. kad tai gerai ir db visos nepilnametes lai bega gimdyti... bet bnutinka kaip nutinka...

26. May 2010, 18:52

laimonda kiekvienas issako tik savo nuomone jos niekada nebus vienodos 😀 nes kiekvieno zmogaus poziuris skiriasi i gyvenima 😀

26. May 2010, 18:25

paskaitykit temos klausima jsi atitinka ir smerkima ir dievinima nepilnameciu gimdyme,tad,kad kaip kas nori taip nuomone issako..nejau viso turi tik pritart gimdykite mielosios valio..

26. May 2010, 18:21

as ir tos nuomones, kad cia tikrai nera nieko smerktino..vienos 16metes buna dvigubai protingesnes negu 35m.. cia viskas priklauso nuo pacio zmogaus, kitos visa gyvenima ir lieka nesubrende ar jai 14 ar jai 60.. as pati db esu 23 baigiau mokslus pastojau, su vyru pradraugavom 7m leliaus neplanavom, bet nutiko kaip nutiko, o mokytis noriu pasigimdysiu ir toliau planuoju mokytis..

26. May 2010, 17:03

as tokia pat nuomone kaip ir tu saldainia 😀 ir nieko nera cia smerktino reikia pirma paziureti ka per tv rodo

26. May 2010, 16:55

Na va ka ir sakau 😀 Jau galvojau busiu pasmerkta 😀 Bet man vienodai,neturiu as nieko pries nepilnametes mamas.. Pati galbut nenoreciau taip anksti pastoti,bet tikrai ne del to,kad susigadinciau gyvenima,butu geda ar dar del kazko,tiesiog seip manau buciau dar nelabai atsilakscius ir man butu per anksti 😀 Bet jei jau taip butu nutike,tikrai buciau gimdzius ir sauniai auginus ta vaikeli 😀

26. May 2010, 16:46

man gydytoja per santuokus kursus ta pati aiskino 😀 ir zodizai labai teisingi

26. May 2010, 16:45

Kiekvieno teise rinktis.. Nieko blogo nematau,kad nepilnametes gimdo vaikus. Svarbu tas vaikelis butu priziuretas,aprupintas. Kiti galvoja,kad va,nepilnamete pasigimde ir viskas susigadino gyvenima. Nei mokslu pabaigus nieko. O jus man pasakykit kas dabar is tu mokslu? Baigiam mes visokius aukstuosus,magistrus,bakalaurus ir krizes metu vistiek visi sedi be darbo. Mokytis niekada nera ir nebus velu. Svarbu tik paciam zmogui noro tureti,nesvarbu,kad mergina pasigimde nepilnamete,del to turejo mest mokslus ir panasiai,svarbu ji poto stenksis vis dar kazko siekti...

26. May 2010, 14:47

na kristlia gerai pasakei 😀 tik va kitos smerkdamos ir savo dukru nenusaugos 😀 ir dazniausiai buna kurios smerkia ir pririsa savo dukras prie trumpo pavaduko ir tampa anksti mociutem 😀 o beto virna kart ir vaikinukus pamokyt reikia o ne merginas.... dfazniausiai jie buna pilnameciai ir kad imerkt visko prisneka 😃

26. May 2010, 14:34

Laurike - nepyk, bet tokios kurios tokios kategoriškos kaip tu apsunkina ir taip nelengvą nepilnamečių situaciją. Tokios drysta ir pasakyt į akis kad jos susigadino gyvenimus ir padarė klaidą gyvenime savo. Per tokias kalbas merginos ir darosi abortus, nes protingos moterys geriau viską žino, ir vietoj bent sušikto lašiuko palaikymo jos moka tik nužvelgt kreivom akikėm ir pasakyt - vaikas vaiką pasidarė. Vietoj smergdamos pasistenkit padaryt taip, kad jūsų šeimos tokios bėdos neprislėgtų. Daugiau pakantumo mielosios.

25. May 2010, 17:07

bet pagalvokit ka rodo per tv, o norit dar ka nepinametes negimdytu

25. May 2010, 16:45

na mano nuomone nepilnametei gimdyti nederetu,net ir lytiniu santykiu neturetu buti,nes jos dar pacios organizmas nera pasiruose vaikucio isnesiojimui,ir ji pati juk dar kaip vaikas yra,as pati pirmo vaikosusilaukiau budama 19m tai nebuvo geras laikas na bet pasiryzau gimdyti,ir aciu dievui viskas gerai,o juk galejau siuo metu gimdyti,o db yra 24m ir turiu du nuostabius leliukus vienam 5m kitam 1m4men,ir esam visi laimingi kad yra sie mazi angeliukai

25. May 2010, 14:46

kitiems jaunyste tesiasi iki 14metu, o kitiems, kad ir iki 35metu😃

25. May 2010, 10:34

oho prisnekejot kiek 😃

25. May 2010, 09:37

Kai aš buvau 16 taip pat labai jaučiaus suaugusi ir subrendusi gyvenimui... Prasidėjo pirmos meilės ir hormonų siautulys ir taip pat norėjau vaiko.... Dabar tai juokas ima iš mano toookio mąstymo, juk ištiesų vaikas dar buvau...
viskam turi būti savas laikas. Aš pirmą vaiką pagimdžiau 23m. Baigiau mokyklą, studijavau, dirbau. Užtat dabar, man nereikia savo laiko skirstyti mokslams ar vaikams, aš visa atsidavusi savo mažiukams.
Šaunuolės tos jaunosios mamytės, kurios pasigimdot ir kabinatės į gyvenimą visom jėgom, bet ar pačios nemanot, kad būtų buvę geriau pasidžiaugt jaunyste... Tikrai nereikia skubėt susisaistyt vedybiniais pančiais, juk tam visas gyvenimas prieš akis, o jaunystė - ji tokia trumputė....
Pamatysit, kai jūsų vaikai bus 16m jie irgi jausis jau suaugę ir savarankiški, bet jūs tikrai nenorėsit, kad jie tokiam amžiuje pultų į šeimą.
Labai nenorėčiau ir aš, kad mano dukrytė taptų jauna mama, bet jei taip nutiktų, padėčiau jai ir visaip paremčiau, bet kol dar yra laiko, stengsiuos su ja apie viską pabendrauti, kad turėtų savo nuomonę ir nesivaikytų "madų" būti jauna mama...

24. May 2010, 17:18

tai cia jau niekas nekalba kaip nutinka jau saukstai popiet ,reikia tada galvot apie islikima..
beto svajones kaip as stengsiuos yra visiskai priesingybe realybei,bet as tik uz jei zmogus stenegiasi 😀

24. May 2010, 17:13

Aš tarkime ir nenorėčiau kad mano dukra jauna būdama pastotu,bet jei taip nutiktu tai tyikrai palaikyčiau nes žinočiau ka eiškia pastoti jaunai....
Bet jei pagimdė jauna nereiškia kad ji bus bloga mama,atvirščiai bentjau aš tengiuosi būti pati geriausia savo mažylei ir statysiu ja ant kojyčiu šiam pasauliui...O kas nori tegu šneka,man jau kaškaip net juokinga klausyti tu tokiu pasakymu....juk kekvienas turi sav nuomone ir kekvieno reikalas kaip jis gyvens 😀)

24. May 2010, 16:57

juk neisimsi nieko jei jau taip nutiko, tai nutiko.Ka bepadarysi?juk nemus tevai su pagaliu, todel juk pastojo.Aisku yra negalvojama apie pasekmes ir sunku pateisinti tai, bet vat ir smerkti negalima, nes juk yra mamu, kurios augina ir myli, ir patvoryje nepaliko, kaip dabar mirga ir telikas ir laikrasciai.O vat bernui tai tikrai per spranda uzmesciau, kad lysti mokejo, o atsakomybes nulis.Buna ir atvirksciai juk buna kartu ir priziuri dviese.Vat man graudu uz tai juk tos ,,subrendusios" 30metu moterys, gal siek tiek jaunesnes, vyresnes, nesvarbu koks tai amzius, palieka savo vaikus, kad ir tuos gyvybes langeliuose.Nesistekdamos kazkaip issaugot mazyli.Cia bent jau augina ir neuzkrauna kazkam kitam.

24. May 2010, 16:31

kalba vaikai.nieko nepadarysi.esu tikra tos jaunutes mamos ne uz ka nenores,kad ju dukra 14-16m parsinestu vaika.ir netiesa,kad kazkuri mama rase nejaucia metu kaitos.kai busit 30m pagalvosit,jei galeciau grizt i paauglyste viska daryciau kitaip.man 30m ir zinot ka,esu zymiai brandesne ir protingesne nei buvau 19-24.ka jau kalbet apie 14-16m.visiskas vaikiskumas ir kvailumas.nesekit pasaku,kokios jus pasiruosusios seimai.

24. May 2010, 16:09

Aš ir nesigėdiju kad tokia jauna o jau vaikeli turiu...Kaip gavosi taip.Net nėra minties apie gailėjimasi ar kaškoki lakstyma,gal todėl kad esu ramaus būdo ir nemėgstu tu tokiu TŪSU IR Pan, O tos kurios smerkia tai dažniausiai kurios pačios pastoti negali arba nelaimingos yra-nesakau kad visos,bet dauguma...bet kaip ir sakoma (Nespjauk i šulini -nes paskui eikės iš jo gerti)...
O ir Ačiū mamytėms kurios nesmerkia,kaškaip net mieliau pasidaro ne vien tik priešiškas nuomones girdėti 😀

24. May 2010, 16:02

Saunuole mamyte, kad tvirtai laikaisi 😀 Tie kurie apkalba tik mala liezuviais dazniausiai todel kad neturi kuo daugiau rupintis. O tu gali pries juos iskelta galva vaiksciot, nes duonos ju neprasai, ziurek, isaus diena kai gailesis jie del savo liezuviu... 😀

24. May 2010, 16:01

Laimonda- tikiuos nereikes man tokios patirties. Nesu nusiteikus nei tolesnem koto paieskom nei kazkam panasaus. Todel dar karta pasikartosiu - negalima smerkti visu del kazkieno neatsargumo. Jei mergaite jauna pagimde, duok dieve jai stiprybes, jei nori gimdyt 30 irgi buk laiminga, bet pats nepadares gyvenime klaidu NETURI teises smerkti.

24. May 2010, 16:00

pagarba tokios motinom 🌷 ,kad visos taip mastytu

24. May 2010, 15:57

Aš pati 16,o va jau turiu leliu.
Taip gavosi ir tiek,bet nei tėvam sėdžiu ant sprando nei vaikelis alkanas ar neaprupintas būna.
Kaip gavosi taip,pati turiu nuomonė kad pirmiau rekia mokslus baikt,tada darba turėt o tada vaikus gimdyti.Bet jei tai gavosi ta gavosi..Auginu vaika ir mokausi ir tikrai nesigailiu.O kas Apkalba tegu kekvienas turi savo nuomine....

24. May 2010, 15:56

gal ne roziniai gal zali 😃 KAI turesi tokios patirties kaip as tada galesim padiskutuot 😀 nei viena nesam apsaugota tvirta santuoka iki grabo lentos,bet kievienas turim galimybe ja turet,nes yra galva ant peciu,protas jausmai ir visa kita kuriais mes galime naudotis..

24. May 2010, 15:56

laimonda as cia kalbejau apie tai,kad as anksti pradejau,bet niekad nelaksciau per vyrus,o tiesiog antra kart ir radau savo gyvenimo vyra, ir kirviui kotas atitiko 😃 ikiuks 😉

1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 18