As pastojau...ir nezinau ka daryti gimdyti ar ne? gyvenu labai gerai as pasimetusi...laukiuosi jau 3savaites... man tai stebuklas bet as nezinau...ar gimdyti?
As pastojau...ir nezinau ka daryti gimdyti ar ne? gyvenu labai gerai as pasimetusi...laukiuosi jau 3savaites... man tai stebuklas bet as nezinau...ar gimdyti?
😃
laurike- matosi kad muzika tave uzvaldziusi (susitygave😀)
mirsiu tuoj is juoko, kai kurie komentarai tokie juokingi😃
karolina17- na nzn tu keistai kalbi tai jei tu neturejai litu tam prezikui tai galejai prasyti jo, nes jis turejo😃 nu nepyk tikrai juokas ima man😀
aha zivile ir sprogdinti mokyklos kieme 😃 👍 mes santuokoj 3m.taip pat apsaugos nenaudojam.
oi, laurike, as kad ir ne piemene, taciau be apsaugos...tik tada kai antra vaikeli planuosim..
karolina17- na tavasis tada ir neatsakingas , maniskis cia nesigiriu pradedami sakau daavai be leliuko noriu, o jis griestai ne.. atsakingumo reikia tame dalyke manau siek tiek ... beja manau vaikina turetu rupintis apsaugos priemonemis, kaip sitaip galima☹
man nereikejo nei preziku nei dar ko ,bet ir nepastojau..
as nesakau santuokoje,kai zmones pazista savo kunus,kai yra susistygave,tokiems apsaugu nereikia.yra seimu kurios naudoja naturalu seimos planavimo buda,bet ir tai visko atsitinka.o cia...paaugliai..
Na manau,kad tema neissemiama ir nebeverta isradineti dviracio
karolina pyk jau tu nepyk ant manes bet ana diena dar ir sitoj temoj sakei kad tau 17 ir kad turi galva ir esi protinga, bet kazkaip siandien dar neperskaiciau nei vieno protingo tavo sakinio ir kaip bebutu keista ko beveik niekada nebuna bet siuo metu sutinku su laurike ir raimonda. visame kame. visad visi pabrezia kad protingesnis atrodai kai tyli. gal pasinaudok siuo patarimu 😉 as ne is piktos valios cia.
redvelvet- norejau ir as ta pati pasakyti kad tai prilyksta rusiskai ruletei😃
😃
karolina17- tai juk ir brangesniu yra😀 mes perkame kur kainuoja 10 litu 4 vnt😃 durex😃
ginekologai ir seksologai vieningai UZ PREZERVATYVUS!jie ir tik jie apsaugo nuo nestumo ir uzkreciamu ligu!brokuotu preziku ir pastojanciu juos naudojant procentas lb mazas!
zivilyte mes taip pat su draugu tai tik jais ir saugojames ir tfu tfu tfu 3 metus niekaip neprisidirbome😀
seksas be apsaugos tolygus rusiskai ruletei... labai jau neatsakinga tokiuose metuose myletis nesisaugant karolina17
ir pacei reikia siek tiek atsakomybes tureti juk😀 ne jau taip pro pirstus reikia ziureti seksas ne loterija ai neuzisdejome tai nieko nenutiks, hmm keista man
karolina,nepyk,bet nesisaugojot,kad neturejot proto.sunku pastoti 😀 paziurek neryte is pirmo karto pastojo 😃 o uztenka kad sperma patektu ant maksties.nebutina patekt i vidu.nes moters makstis sutraukia sperma po lyt akto i vidu.bet ka as cia.vistiek saukstai po pietu.
Geras,karolina ,pasvarstymas,ir tu sakai kad tu ne paaugle - prezervatyvai atrode nepatikimi,o as juo pasitikejau,dieve,dieve,kai pagalvoji,tai jezus marija 😀
karolina17, tai matyt jusu atveju geriau nieko nei uzsideti prezervatyva? ir man iki siol atrodo prezervatyvas nepatikimas ,bet kazkodel reikia su protu myletis, o jei tau prezervatyvai nepatikimi juk buvo kitu priemoniu kodel jus su draugu nekalbejote,?
daug kas priklauso nuo tevu auklejimo, man buvo griestai paskyta is sokiu gristi 12 ir ne veliau ne duok dieva paveluodavau 10 min jau skambina tevai, labai dekinga jiems esu kad tuo kart nesusilaukiau leliaus, labi gerai kad tevai auklejo o ne pro pirstus ziurejo, visada zinojo kur esu ir ka darau tiesiog daugiau su tevais reikejo, bendrauti daugiau gal ir nebutu tai nutike😀
lappute,paaugliams vienoda,jie net nezino,kad net kaimo parduotuvej 3vnt sargiu kainuoja apie 5-8lt 😃
ten turejo buti tevu teises,ne vaiku.
as manau lt per daug ribojamos vaiku teises.tarybiniais laikais auklejama buvau net minties nebuvo apie begima is namu.o db tai mada tarp paaugliu.
kazkada jau rasiau,kodel nepadiskutuojate su psichologu kai gulates su vaikinuku,o kai jau apsivaikuoja,klausia patarimo-saukstai po pietu,apsaugos priemone mautis reika ant smegenu,o ne ten kur priklauso 😀
karolina,o db atvirai,apie apsaugas galvojot?ar i visa tai lengvabudiskai-ai,kaip bus tai.
lappute 👍 😃
mes labipykomes su tevais.niekad laiku negryzdavau😀
tai tiesiog nesusikalbejimas tarp tevu ir vaiku.as kol mokiausi vidurinej muzikos mokykla lankiau.tevai visada zinojo kur esu.tai tokiem paaugliam palinkeciau i maxima stipendija pretenduoti ir nebutu konfliktu su tevais.