Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

05. Sep 2010, 09:58

Nu jei nesulauksi, tai nesulauksi 😀 Tik vaikutis mažiukas dar tada bus... 😀 Nors gimdyt mažiuką tai daug geriau 😉 Tik pačiai kai reikia rūpintis tokiu mažu kamuoliuku - pradžioj nedrąsu 😀

05. Sep 2010, 09:56

Visko gali buti 😃 Nors Zulpiene sako, jog nesulauksiu spalio...

05. Sep 2010, 09:56

Nu ir šaunuolė - reikia nusiteikti kad viskas bus gerai, kad pati maitinsi ir t.t.

05. Sep 2010, 09:55

Žiūrėk, kad dar nepernešiotum kartais, Odeta 😃 Bus kaip Jurgai - irgi nubėgo tie šoniniai vandenys, bet ir terminas suėjo, ir ligoninėj pagulėjo kol pagimdė 😃

05. Sep 2010, 09:53

Is tiesu, juk jei reikes, tai tevelis ir atves 😉 As zadu nesiimt nei buteliuko, nei ciulptuko 😀 Esu pasiruosusi pati maitint ir nuramint 😃

05. Sep 2010, 09:53

O jei vaikas neramus, verkia - ten sesutės tuoj ir lekia žiūrėti kas negerai 😀 Ypač naktį... Ir kažkaip gana greitai jos vaikučius nuramina 😀

05. Sep 2010, 09:52

O man su Matuku kai gulėjau - neleido duoti čiulptuko 😀 Atėjus gyd. pamatė, kad įkišau ir paprašė, kad neduočiau... 😀 Bet dėl viso pikto gali turėti ir ligoninėj 😀 Bet man tai jau panašu į tokį apsidraudimą, kaip ir pasiimtum mišinuką į ligoninę, jei kartais pienuko nebūtų 😃

05. Sep 2010, 09:50

Nuraminai, vadinas dar pavaiksciosiu kuri laika😀 Labai noriu dar bent 2 savaiteles negimdyt 😀

05. Sep 2010, 09:49

Nu kaip ir laiku pagimdžiau 😀 12 d. būtų buvęs terminas, o aš pagimdžiau 11 d. Ir tai su Graželienės pagalba 😀 Manau, jei ji nebūtų sujudinusi, dar būčiau bent dienelę kitą pavaikščiojusi 😀

05. Sep 2010, 09:49

as avent esu nusipirkusi. Millke, senamiescio vasitineje pardavineja po 1 vnt. kaina ~ 6 Lt. Gaunasi gerokai pigiau 😉

05. Sep 2010, 09:47

Jo jo, Matukas jau priprato prie sesutės 😀 Vienu metu, ryte vis atsikėlęs bėgdavo žiūrėti ar tebėra sesutė, ar niekur nedingo 😃 Saugo labai 😃
Dėl čiulptuko - grynai čia tik tavo apsisprendimas 😀 Jei vaikutis ramus, galima kuo puikiausiai apsieiti ir be jo. Bet jei neramus - tai labai gerasdaiktas 😀 Niu čia yra tik tėvams palengvinimas 😃 Aš tai savajai jau pradėjau duoti (nuo kokių 2,5 sav.). Man patogiau, kad yra kas ją nuramina (pvz. lauke kai zirzalioja ir pan.)... Nors manoji nėra labai jau juo patenkinta 😀 Tiesa, teko pirkti visgi Avento čiulptuką, nes Tommy Tippe neėmė 😀

05. Sep 2010, 09:46

o pagimdei laiku?
As kai gimdziau Ugne, jei vaikas neramus, tai leido ciulptuka duoti ir ligonineje. As esu uz tai, kad vaikas turi tureti nusiraminimo priemone. Ugnei ciulptuko reikedavo 10-15 min. pries miega. Dienos metu jo visiskai nenaudodavom. Uzmigus visada istraukdavau.

05. Sep 2010, 09:43

Kažkur nuo 36 iki 38 savaitės kažkur... Tiksliai nebepamenu...

05. Sep 2010, 09:42

Kaip, Panduk, Matukas ar jau priprato prie seses?
Man iskilo klausimas, del ciulptuku, ar jie butini? Mano broliene be ciulptuku savo mergaites augina. Ir jei ligonineje neleidzia duoti ciulptuko, tai nuo kada ji reikia duoti?

05. Sep 2010, 09:41

Pas mane irgi tie visokie maudimai, tvinkčiojimai irgi buvo 😀 Ypač stiprūs vienu metu buvo, o paskui praėjo...Ir išvaikčiojau iki pat galo... 😀

05. Sep 2010, 09:41

panduk, kiek laiko iki gimdymo toks jausmas buvo?

05. Sep 2010, 09:39

Tai gal ir nusileido jau tau pilvukas, Odeta 😀 Pamenu ir pas mane toks jausmas buvo 😀

man judesiukai irgi silpnesni pasidare.. o pilvukas ar nusileido, net nepastebejau.. kaip ir Pandukui, jis ir taip zemai buvo..

as va ir dabar sededama jauciu skausma makstyje, toks tvinkciojimas... Vakar vakare tia net pilvukas buvo pradejes apsitraukinet...

05. Sep 2010, 09:37

Jo jo, baigsis tinginio dienelės ir jums greitai 😀 Jėtau, kiek čia beliko ir jums... Kaip greitai laikas bėga... 😀
Man tai į galą judesiukų buvo labai sumažėję. Bet čia tik aš jų ne labai jausdavau, o kai žiūrėdavo echo ir tonusus matuodavo, tai ji ištisai duodavosi 😀 .

05. Sep 2010, 09:36

mano pilvas ir zemai, bet dabar dar zemiau, toks jausmas, kad tuoj kaip kamuoliukas ims ir nuriedes, tempia raiscius labai, norisi prisilaikyti vis.

05. Sep 2010, 09:35

Man pasidare silpnesni, pameni, rasiau, kad galima atskirti, jog galunes islenda, o dabar tokie pabangavimai vel bebuna.

05. Sep 2010, 09:34

Pilvukas nusileidžia dažniausiai jau visai į pabaigą... Bet kad daugeliui skirtingai - vienoms anksčiau, kitoms, tik prieš pat gimdymą... 😀Aš net negaliu pasakyti kada man nusileido, nes man ir taip labai žemai buvo 😀

05. Sep 2010, 09:34

Greitai ir mano katino dienos baigsis 😃 Nors as si ryta ir buciau miegojusi ilgiau, suva i lauka prasytis pradejo...
Vakar draugai atvaziave buvo, tai ilgai uzsisedejom 😀 Su ta mintim, kad greit nebepavakarosim 😀

05. Sep 2010, 09:33

o kaip su tais judesiukais dabar, kai jau vietos maziukui anksta, ar judesiukai turi buti stipresni ar silpnesni?

05. Sep 2010, 09:33

Aš tai dar būčiau miegojus ilgiau, bet turiu kas pažadina ir nebeina susitarti kad dar pamiegotų 😃

05. Sep 2010, 09:31

Ir as galvoju, kad cia jau pasiruosimai sventei vyksta.. Vis pagulineju daugiau ir tiek..

05. Sep 2010, 09:30

labas rytas, panduk 😀 kaip smagu jus visas matyti 😀 NEsitikejau, kad busit tokios ankstyvos sekmadienio ryta 😉
As ir galvoju, kad tie skausmeliai naturalus dalykas, bet labai jau daznai suima, toks jausmas, kad pilvas mano nusileido... O kada jis turi nusileist?

05. Sep 2010, 09:29

Manau kad jūsų tie skausmeliai - labai normalus dalykas 😀 Man irgi buvo, kad taip pamausdavo, kad vos pavaikščiodavau... Bet paskui praėjo.... 😀

05. Sep 2010, 09:28

Labas rytas, merginos 😀