Būsimos mamytės Mažeikiuose

19. May, 10:26

Sveikos Mažeikietės.

05. Sep 2010, 13:30

Tai as manau, jei patys viska rinktumemes, gal pigiau susikompektuotumem.

05. Sep 2010, 13:28

Tai manau kad tikrai galima ir pigiau pasidaryti.... Nu nebent jums tas filtras kainuotų brangiai... Mes irgi viską ėmėm iš Agua, prašėm kad viską padarytų, įruoštų, bet labai nusivyliau.... Kūdrą kažkokią padarė ir viskas 😃 Ir Renatai tas pats.... Tai paskui aš pati pasiskaičiau internete info, pavažinėjau po kitus miestus, susipirkau kas man patinka ir pasidariau viską pati... 😀 Nu tik tiek gerai, kad visą aparatūrą jie sujungė, sustatė... 😀

05. Sep 2010, 13:27

isivaizduoju 😀 Pusbrolis mano turejo 800 ltr., truko stiklas, kaimynams buvo ne kas... Tai po to ivykio sake nebeisileis i namus zuvyciu 😃

05. Sep 2010, 13:25

Man irgi norėtųsi gal jau ir dedesnio akvariumo, bet kai pagalvoji, jei įvyktų "avarija" ir pasileistų vanduo - tai šakės 😃 Ir mums, ir kaimynams 😃 Ir taip širdis paskauda, kad neduok Dieve.... 😃 Jau kartą ir taip džiovinau kilimą ir su rankšliuosčiais laksčiau 😃

05. Sep 2010, 13:24

ne jurini, Andrius Aqua toj pardej konsultaosi, derinosi projekciuka, kaip viska padaryt reiktu, nes mums jis i siena isimontuotu. Tai tada tiek buvo paskaiciave, dabar gal jau butu pigiau, krito gi kainos...

05. Sep 2010, 13:23

Oooo, tai jūs labai didelį planuojat 😀 Bet kuo didesnis, tuo lengvesnė priežiūra. O tai jūs gal jūrinį akvariumą planuojat? Nes 5000 lt tai jau nemažai....

05. Sep 2010, 13:20

Ai, nu iki to laiko, kol nešiosit kepures, tai ausytės tikrai užgis 😉

05. Sep 2010, 13:20

Musu butu apie 500 ltr. esam atsivede vandeni, kanalizacija, na kad savaiminsi vandens pasiektiimas butu, bet tam, kad uzbaigt, reikai apie 5000 Lt. investuot.

05. Sep 2010, 13:19

Oi, akvariumui reikai ir nemažų investicijų ir laiko skirti 😀
Dabar geriu arbarą maitinančioms iš Hipp. Bet jaučiu reikės ir pankolio nusipirkti.

05. Sep 2010, 13:19

Nebenesiojam nuo sio pavasario 😀 Na kai prasides +5- 0 temperatura, tada jau su piktumais nesiosim 😃 O ziema tai visada su silta vaikstom 😀

05. Sep 2010, 13:17

na ne toks jau ir mazas akvariumas 😀 mes turim pasiruose vieta, bet vis atsiranda raikalingesniu pirkiniu 😀
Susitvarklys pilvukas, o geri pankolio arbatele?

05. Sep 2010, 13:17

Nu vat sakoma, kad auskariukus geriausiai vertis yra pavasarį - tada lengviausiai gyja. Reikia tikėtis, kad užgis iki kol atvės... Juk Ugnė dar nešioja kepures? 😀 Ar jau ne labai, tik žiemą?

05. Sep 2010, 13:15

Cepelinų ir aš norėčiau... Jau mamos klausiau kada pakvies pietų ant cepelinų 😃

05. Sep 2010, 13:14

Aš irgi pagrinde vaikštau su auksiniais arba sidabriniais auskarais 😀 Bižuretiją galiu įsiverti tik trumpam 😀
Mūsų akvariumas 180 l. Nu nemažas, bet ir ne labai didelis 😀

05. Sep 2010, 13:12

O mano mažoji vakar tiek pasikankino su pilvukais kol užmigo nakčiai, tai dabar skaniai parpia 😀 O ir pačiai su viduriais kažko ne kas.... Kai taip apsiribojo maistas, daug ko negalima, tai ir problemėlės prasidėjo ☹ Nors po gimdymo labai daug mamyčių skundžiasi šiuo klausimu ... Tai prisipirkau vakar džiovintų slyvų, abrikosų 😃 Daugiau skysčių pradėjau vartot ir tikiuosi susitvarkys viskas 😀

05. Sep 2010, 13:11

Ar dideli turi? As siadnein nieko neveiksiu 😀 vaakr tradiciskai cepelinus virem, dar pyraga kepiau, su draugais apsedejom, tai siandien ir jauciu pasekmes....

05. Sep 2010, 13:10

na man ir negijo su gydomaisiais ir dabar negaliu nesiot kitokiu, tik auksinius, na dar keliom valandom galiu sidabrinius isiverti. Bus lengviau priziuret dabar su tais rinkiukais, ens visaip pasukinet galima, labiau isvalyt skylute iseis.

05. Sep 2010, 13:09

O aš tai akvariumą savo pagaliau išsivaliau.... 😀 Jau buvau apleidus per kelis tuos mėnesiukus 😀 Dabar mano žuvytėms šventė - švarūs namučiai 😃

05. Sep 2010, 13:07

O sakai su auksiniais geriau bus?
Negimdysi negimdysi dar 😃 Palauks tas tavo lialiukas iki termino 😉 Ar bent jau iki tos 37 savaitės 😃

05. Sep 2010, 12:39

panduk, as tau baltai pavydziu😀 vaziavau iki maximos, ugnei su gydomasiais auskraiukais ausytes labai negyja, tai pirkom auksinius mazus ratelius, kad lengva sukiot butu... maniau nedasliausiu nuo masinos iki pardes. Vaikas siaip labai judrus pilvuke, tai dar gal negimdysiu 😃

05. Sep 2010, 11:38

Nieko, merginos - visos iškenčia, pagimdo, ir jūs iškentėsit 😉 Nors aš tai jau labai džiaugiuosi, kad jau po visko 😃

05. Sep 2010, 10:22

geras 😃 As kai vaziavau su greitaja i Kauna, sake viena moteris pagimde Plunges miskuose, nors veze ja i Klaipeda 😀

05. Sep 2010, 10:20

Man Orinta (bendradarbė) kai papasakojo apie savo gimdymą, praėjus kelioms dienoms po mano gimdymo- tai plaukai piestu pasistojo 😀 Ji gimdė Klaipėdoje.... Tai važiuojant ten, jau Kretingoje jai prasidėjo stangos... Tai neįsivaizduoju kaip ji iškentė iki Klaipėdos 😀

05. Sep 2010, 10:19

panduk 😃 jauciu Milke issigas paskaicius tu musu susirasinejimu 😃
Iskentesim kaip nors 😀 Tau gerai, jau po visko 😃

05. Sep 2010, 10:18

Stangos tai man labai nemalonus reikaliukas 😀 Bet patikėk, kai nekerpa ir lyg po antrojo stūmimo (manau kai jau galvytė kažkiek lenda) ir reikia sustoti ir laukti kito sąrėmio - tai patikėk, kaip skdauda.... Oi oi oi .... Atrodo, kad plėšia ten viską... 😀 Nors reliai tai ne 😀

05. Sep 2010, 10:15

na man ir is pirmo gimdymo skausmingiausi prisiminimai stangos ir stumimas 😀 Nors ir kirpo, bet vistiek skaudziai buvo 😀

05. Sep 2010, 10:13

O aš tik po antrojo gimdymo supratau, kad ne tik sąrėmiai, bet ir pats stūmimas yra skausmingas 😀 Po pirmo sakiau, kad nieko ten nėra, stumiant jau nebe labai skauda... Kai pagimdžiau Meidutę, vis galvojau, kodėl stumiant taip skaudžiai buvo? Taigi su pirmu mane kirpo, buvo "laisvesnis kelias" mažiukui, buvo užmarinta ten viskas, o su Meidute juk be jokių tokių.... 😃

05. Sep 2010, 10:07

uij... tada vel nepragimdysiu 😃

05. Sep 2010, 10:05

O ką gali žinoti.... Juolab kad echo žiūrint yra paklaida svoriui... 😀 Manoji paskutinį kartą kai žiūrėjo echo, svėrė 1800 g. O gimėm 3250 g. Net gimdymo metu Graželienė sakė, kažin ar bus 3 kg. 😀 O antras lialius, ypač jei berniukas, dažniausiai būna didesni 😀

05. Sep 2010, 10:00

NA nemanau, kad ir iki galo isnesiojusi, pagimdyciau ji dideli... Jei 34 sav. svere ~2 kg., tai kazin, ar per likusi laika priaugs daugiau nei 1 kg. Ugne gime 3070 gr., tai ir brolis nebus ko gero didesnis 😀