Birželio mėn. gimdžiusios mamytės

14. Dec, 10:40

Kaip auga jusu mazuliukai,kiek kas sveriat? Ka jau valgot? kas dar savo pienuku maitinat? ;)

15. Jul 2010, 13:28

su valgymu tai ir, ryte sureli suvalgo tai visa, bet koses tik kelis saukstus 😀 pietus visada suvalgo visus, o paskui jau kaip sauna i galva 😀

15. Jul 2010, 13:27

oje kiek dantuku 😀 distancinis ir labai geras zaislas, tik baisu kad nesugraustu, tai duodu labai retai, kau jau noriu ramybes biski 😃, nesuduzo ? 😀 bodiku nebededu senai, nes kazkaip prasisioja, sonas slapias buna 😀 mes dar zaidziam kuku 😀 uzsideda ant galvos deki, ar siaip ka randa ir reik ieskoti jo 😀 arba liepia man sleptis 😃

15. Jul 2010, 13:26

o kaip ar valgo ka per karscius vaikai jusu? nes maniskis tai nieko isvis nenori,va jogurta,pasuku duodu pagert.o rimtesnio maisto tai neima

15. Jul 2010, 13:25

o mano kai va;gyt nenori ar siaip ko,tai sukasi ir su pirstu per burna sako fie😃

15. Jul 2010, 13:16

mano ir nekarrtoja daznai, jei nuotaika buna 😃 jei sakau jau kita zodi nebesako 😀 ai dar moka pasakyti baba, kaip nebenori valgyt, jau pasake baba, nebeikisi ne sauksto 😃

15. Jul 2010, 13:16

mes tai 12 dantuku jau turim😀 bet atete ligi siolei nerodo,bet man dulkes namie jau sugeba valyta😃 siandien tai isvis ismete pro balkona televizoriaus pulta ir zaisla,tai ejau rinkt detaliu😀
rengiu tai su bodziuku ir pamperiu,o kartais leidziu ir be pamperio [pabut iki kol neprydaro i kelnytes😀

15. Jul 2010, 12:55

tete ir musu buvo pirmas zodis😃o man jis nekartoja zodziu☹

15. Jul 2010, 12:49

tete pas mus buvo pirmi zodziai, vyras tai jau toks davolnas buvo 😃 o mama sako labai retai, beveik niekad 😀 sako baba, niamnia, lialia, mokiau sisi pasakyt tai gaunas tcitci 😃 siandien pas mus kaip gera, palijo ryte, jau nebe afrika 😀

15. Jul 2010, 12:26

o dantuku mes irgo tik 8 teturim niekaip neissikala kiti,nors jau senai su galiniai viska kandzioja😃

15. Jul 2010, 12:25

maniskis irgi zaislus i dezute deda,bet uzeina ir viska isvercia,labai patinka viska is lovytes mesti pradedant zaislaisir baigiant pagalvem ir kaldryte😃maniskis irgi ploja,sako ir rodo ate,sako mama,tete,mamam(valgyti),tete(gerti),pradejo dainuoti lalalala😃

15. Jul 2010, 12:04

o kiek turit dantuku? mes 8 kolkas 😀 su tuo plojimu pas mus tai juokas, jei pasako kas valio, jis meta viska ir pradeda ploti 😃 nes budavo kaip nulipdavo nuo lovos pats, tai as sakydavau valio ir plodavau tai dabar ismokes taip daro 😀 ate irgi rodo ir sako 😀 ir moka znaibytis, jam labai juokinga 😀 jei demesio truksta, atvaro ir znybia arba daro kas negalima, pvz kasa geles zeme ir purto galva tipo ne ne ne negalima 😃

15. Jul 2010, 11:52

na mano tai nelabai rodo knygutes herojus ,zadzia irgi idomei i dezute delioja daiktus visokius,nervuojasi jei nepataiko idet 😀) o siaip tai tokiu katuciu ploja ate rodo ,parodo kaip stipriai mama myli apsikabina ir suspaudzia stipriai ir dar su garsu 😀 o su vaisciojimu ir puoduku problemu neturim kolkas ...

15. Jul 2010, 11:28

kartais delioja ir mano kokias detalias, rutuli padaro kaip uzeina 😃 o knygelese viska rodo ir sako lialia 😃 namie laikau tik su pampiu irgi, ir nakti taip miega 😀 maudau kokius 4 kart per diena po drungnu ir saltu dusu 😀

15. Jul 2010, 11:13

labukas,kaip jus saviskius rengiat namuose per tokius karsciu?as laikau tik su pampiu bet ziuriu jau yra pabertas nuo prakaito,nors maudau kiekviena diena☹

15. Jul 2010, 08:03

sveikos😀 na maniskis tai delioja mazesnes detales i didesnes,bet ant stiebo ir nenori ziedu maut.mokau dar parodyt knygutej kur kaciukas,suniukas tai ant visu gyvuneliu ir rodo😀

14. Jul 2010, 23:58

sveikos, o norejau paklausti kokie jusu vaikuciu issilavinimai, nes mano nei kaladeliu delioja, nei ratuku mauna ant stiebo, lengvu zaidimu nemoka, gaunas sudetingesni 😃 va kompo pakroveja gerai zino kur reik ikist ir ikisa be problemu 😃

14. Jul 2010, 20:13

mes gerai ir,tik aisku buna dar bedeliu ir bumt padaro😀 bet su puoduku tai prastesni reikalai,nenori sedet ir taskas! tai kazkaip ir nebesodinu jau

14. Jul 2010, 18:50

sveikos,jo jau Domukas gerai vaiksto ir jau gali is bet kurios vietos atsistoti ir vel eiti,o kaip jus ar jau gerai vaikstot?

13. Jul 2010, 13:00

mano tai per pirma minute butu viskas an zemes 😀 nes jei valgo ka is lekstes, pvz banana ar sumustini gabaliukais tai laikau isikibus 😃

13. Jul 2010, 12:46

tai tovera va ir beda,kad jis nevalgo kai ji maitinu.tai su sakute visku sutrynaiu,tai ir terliojasi dabar,bet ziuriu puse jau bent suvalge😀 na o del kirpimo tai nzn,jei vyrui gaila pinigu,tai tegu ir kerpa sau. na o kaip jau Domukas vaiksto ?

13. Jul 2010, 12:42

ijunkt teletabius ir kirpt 😀 as tai zmonisku zirkliu neturiu, jau senai buciau nukirpus 😀)) as ir kantrybes neturiu paciam duot valgyt, bet jei jau nevalgo kitaip tai tenka duot terliotis 😀)

13. Jul 2010, 12:39

bet ar pavyks patiems nukirpti,mes tai zadejom patys kirpti bet paskui galvojam jei nepasiduos ir bus nedakirptas😃

13. Jul 2010, 12:32

tai mano vyras ir kirptu,nes jis i kiprpykla nenori ir vest,kaip visad gaili pinigu😀

13. Jul 2010, 12:30

zinok nezinau kiek uz vaika paeme,nes tuo paciu ir as daziausi plaukus ir kirpausi,bet manau nedaug😀as tai nelabai duodu paciam terliotis neturiu kantrybes,o vyras mano tai visai negali ziureti😀

13. Jul 2010, 12:27

o kiek mokejot kirpykloj? nes mes ir jau norim apkirpt,tik galvojam gal patys kaip nors. sedi va vyras ir bando balandeli valgyt su bulve pats,nes kitaip jau ir nevalgo.tai [puse maisto jau ant zemes metosi😀

13. Jul 2010, 12:25

oho matai mes ne vieni tokie didzkiai😃as jau kirpau,tiksliau i kirpykla vedem bet jau taip nepatiko kirptis,bet labai trumpai ir nekirpom😀bet toks grazesnis dabar,nebe taip pasisiauses o dar kaip jo garbanojasi,kad ir gydytoja sako kaip baltas negriukas😃

13. Jul 2010, 12:19

domukomamyte, mes snd sverem 12,4, o ugis cm didesnis 😀 jau kaip panest reik, tai yra ka nest 😀))) plauku nekirpom dar, bet jau reikia, nes garbanotis pradejo 😀)))

13. Jul 2010, 11:22

sveikos😀 na tikrai jau didukai esat😀 o mes va paskutiniu metu visai valgyt nebenorim,gal kad karsta.tai ir nukris tas svoris pas mazyli☹ o gal kirpai jau plaukucius?

13. Jul 2010, 11:18

sveikos,na mums gydytoja sake iki rugsejo vitamino D galim negerti,nes daug lauke bunam😀tai ir negeriam.Beje nerasiau turbut kokie mes jau dideli uzauge sveriam 12.400kg ir 79cm😀

12. Jul 2010, 23:21

as kremu apsauginiu tepti ir nepakensk ta saulute, o ir vitaminas d gaminas 😀

1 ... 49 50 51 52 53 54 55 ... 105