Birželio mėn. gimdžiusios mamytės

14. Dec, 10:40

Kaip auga jusu mazuliukai,kiek kas sveriat? Ka jau valgot? kas dar savo pienuku maitinat? ;)

23. Jul 2010, 11:31

sveikos😉na mums luobeles senai jau nera,kai buvo tai su aliejuku istepdavau galvyte ir palaikydavau kokias dvi val tada sukuodavau ir po to ismaudydavau ir praejo,o o uzlaikyti jos negalima nes tada gali ji priaugti ir tada visai neis nukrapstyti

23. Jul 2010, 11:18

apseisi be saulytes 😀 ir tu kalnu neversk, aisku biski sunku, nes maziu reik ir paklet ir nunest ir siaip sugaudyt 😀 nu bet jau nelabai jau ir daug beliko 😀

23. Jul 2010, 11:00

dabar jauciuosi tai gerai,bet jau du kart teko ligoninej pagulet del gresencio☹ bet dabar tfpu tfpu vel galiu kalnus nuverst,tik karsciai truputi vargina ir nervina kad negaliu but ilgai saulytej😀

23. Jul 2010, 10:32

labas rytas, zonoma kad susitvarkysi 😀 o kaip jauties pati? Kaip plauni galvyte, biski pakrapstyk, as jau baigiu taip nukrapstyt 😃

23. Jul 2010, 08:35

labas rytas visoms😀 netyciukas isejo,net nebuciau pagalvojus kad taip greit galeciau pastot,buvau soke😀 bet dabar lb laiminga kad busiu dvieju berniuku mama😀 zinau kad sunku bus,bet kaip nors susitvarkysiu😀
pas mus tai labai didele luobele tu pleiskanu,bet kazkakip nedristu krapstyti😀

22. Jul 2010, 23:21

cia taip fainai suplanavot, ar netycia gavos, nu tikrai labai sveikinu 😀 as ir taip noreciau 😀 mazas skirtumas tarp vaikuciu 😀 ka padarysi, nevalgo nereik kist, pasiims pats kaip nores, as padedu sausaini ant kedes, jau apsisukes ziaumoja 😃 o del pleiskanu, tai as ir dar biski gramdau, nuo gimimo kazkokie shudeliai like, labai ploni plaukai, tai persisviecia 😀 nusiplaus 😀

22. Jul 2010, 19:25

ai tiesa,kai nukirpom suneli,pamaciau kad ant galvytes pleiskanu yra ta luobele.pas jus ir yra?kaip ja panaikint?

22. Jul 2010, 19:23

aha tovera laukiuos,sunelio😀 jau 26savaiteles mums😀 o siandien pas mus vel nevalgadienis☹ po truputuka paragauja,ir viskas kraipo galbyte,nebenori

22. Jul 2010, 14:40

sveikos, pas mane val skirias nei LT laikas, uztai atrodo, kad bludiju 😀 dolciukas laukies dabar ? 😀 jauciu kad nevalgo arba nuo dantu kokiu arba nuo karscio 😀 nors pas mus snd didelis alkio priepolis, maisau ryte maisteli, o jis jau lenkias i bliuda issiziojas, per pietus tas pats, isbadejo 😃 tai linksma taip buvo 😃

22. Jul 2010, 11:47

beje maniskis tai kerta manu kose,jam labai patinka😀

22. Jul 2010, 11:46

sveikos,maniskis jau miega pokaiuka eisiu ir as prigult,nes vakar turejom sveciu tai tik 3val atsiguliau ir dar sveikatele nekokia☹maniskiui vakar vakare kazkas uzplauke buvo nevalge,negere,zyzaliavo visa vakara ir pieno vel negere,galvoju gal jau islys pagaliau dantukai😀

22. Jul 2010, 08:20

sveikutes😀 ogo tovera,taip ilgai naktineji😀 as negaliu tu kosyciu duot,nes anksciau duodavau,bet kai pastojau man nuo ju lb pikynt pradejo ir pati viksa virt pradejau😀 bet ziuriu ir misinuko nevisa jis suvalgo,gal del dantuku manau ar karscio? nes kai buvo vesu,tai apetitu mes tikrai nesiskusdavom,valgydavo viska ir tikrai po daug😀

22. Jul 2010, 00:10

as ne karto nebandziau manu koses duot 😀 man su grikiais taip buvo pirma kart, bet paskui su mesa sumaisiau, dabar valgo be problemu 😀 dolciukas, pabndyk nupirkt milupos nuo 6 men, paveiksliukas su bananais, obuoliu ir kazkoiais grudais kose, ten ji labai skani, gal patiks 😀

22. Jul 2010, 00:10

as ne karto nebandziau manu koses duot 😀 man su grikiais taip buvo pirma kart, bet paskui su mesa sumaisiau, dabar valgo be problemu 😀 dolciukas, pabndyk nupirkt milupos nuo 6 men, paveiksliukas su bananais, obuoliu ir kazkoiais grudais kose, ten ji labai skani, gal patiks 😀

21. Jul 2010, 18:57

nu va isvyriau manu koses vakarienei,ir ka jus manot kas ja valgyt turejo?😀 ogi mama😀 pora sauksteliu paeme ir viskas,nebenori.melynes tik valgo,jau nebezinau ir ka daryt😕

21. Jul 2010, 16:50

va va, soske ir kuo toliau tuo geresnis draugas 😀 buna susirenka visas kiek turi, o turi 3, tai dvi rankose, viena burnoi ir laksto, paskui ispjauna viena kita dedas i burna 😃 nakti buna kad miega be soskes, bet is rankos nepaleidzia 😀 as sakiau iki koki 1,5 metu tegul pasidziaugia dar 😀 paskui kirpsim galiuka 😀

21. Jul 2010, 16:23

mano ir paskutiniu metu tai visa diena su ja vaiskto. gal kol dantukai dygsta jam paciam geriau su ja,nes anksciau tai imdavo kai tik miegucio eina

21. Jul 2010, 16:00

jo manasis tai su soske ir ziuriu kuo toliau tuo ji skanesne darosi😀nezinau kaip reikes atpratinti😀

21. Jul 2010, 15:51

tai manau per salta jiems ezeriuke ar baseine😀o jusiskiai dar su soskytem?

21. Jul 2010, 15:48

manisis tai pat bijo ezero vandens,o vonioj maudytis tai labai patinka😀ir baseine nelabai nori maudytis

21. Jul 2010, 15:03

eikit i lauka 😀

21. Jul 2010, 14:51

o mano va vaiskto ir zyzia,jau galva net skauda. maniskis ir is vonios neisimsi,i upe dar ibrenda,bet ezeriuku tai bijo☹

21. Jul 2010, 14:31

mano tai kaip kada, kartais sedi salai ir lupa is plauku segtuka arba priejes znybia, tipo nieks nedraugauja 😀 dabar tai zaidzia, pasiemes zaislus sudeda kamuoli, atnesa man kad isardyciau 😀 eism i lauka tuoj 😀 maudytis ezere nelabai patinka, jei saltas vanduo biski rekia, su baseinu ir tas pats, bet is fontano neiskrapstau 😀

21. Jul 2010, 14:15

o sita,jusu vaikuciai zaidzia vieni ar turit su jais uzsiimti? nes maniskis tai visur tik paskui mane eina ir vis nori kad paimciau.o va kai su vyru palieku,tai sedi vienas zaidzia,nieko nereikia tada jau jam😀 kaip ar patinka ezere ar upej maudytis mazyliaksm?😀)

21. Jul 2010, 14:07

tai kad mano nevalgo,anksciau duodavau tai viska ir suvalgydavo😀 o dabar kazkodel nevalgo,nenori.siandien tai troskinu vistyte jam su bulvem ir saltibarsciu duosiu,tik kad valgytu.
o man zinokit sunkaus ir nereikia vaiko,ir ji jua sunkiai tepakeliu😀 o desreles maniskis ir kerta,bet nlb noriu jomis piknaudziaut😀

21. Jul 2010, 14:04

tai va domas, valgo vyriskai, uztai ir sveria vyriskai 😃 mano ir sasyskas kapoja, dar megsta mozarela suri, tik duok 😀

21. Jul 2010, 13:58

oi tovera turejo buti😀

21. Jul 2010, 13:57

todel musu vyriokai tvera ir yra tokie nemenki😃net trpniai pavalgo😃

21. Jul 2010, 13:56

duotum normalaus maisto, uzkandziautu maziau, siaip grudines koses jau nuo 8 men man rodos daviau ryte ir vakare, misinuka tik 1 kart dienoj, paskui isvis atsisake to brudno reikalo 😃 bet cia zinai, jei nevalgo tai nieko nepadarysi 😀

21. Jul 2010, 13:53

mes valgom panasiai kaip ir tovera,daugiau rimtesnio maisto,o valgom irgi viska atskirai jau labai retai ka beverdu,maniskis labai megsta sasiskas tai gali 3kartus per diena valgyti su bulka ir uzdedu biski grietines,tai sveicia net ausys linksta😃Ir man gerai kai neturiu ka duoti tai duodu sasisku😀maniskis vel trumpai bemiega syrit 7atsikele,bet jau 10val vel ejo miegot ir pora valandu ismiegojo,jau geriau ryte ilgiau miegotu nei taip anksti eitu pokaituko😀

1 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 105