Besilaukiančios, norinčios pabendrauti

01. Dec, 03:00

labas...esu naujoke..tai butu malonu kad prisijungtu prie manes kas nors..laikiu..:)

06. Mar 2013, 18:17

mirksiuk noreciau buti tokia tvirta stipri kaip tu ,tada manau nebutu nei vaikas nei as prisikikankinus bet esu per daug jautri ir alaidi ,netgi baili.. gimdymas mane labai pakeite ,ir is tos stiprios merginos liko silpna mama ,sugebu pakovot nagais dantim uz savo vaika ,bet kas liecia mane hm... na manu ,kad tavo stiprybe yra pavidzys kitoms bandysiu semtis jegu ir megautis gyvenimu istiesu jis trumpas .

06. Mar 2013, 16:05

Jaunojimamyte21 aš tikrai tavęs nesmerkiu. Aš tik pasakiau savo nuomonę. Visi mes skirtingi ir skirtingai priimam išgyvenimus.O tau linkiu stiprybės ir sekmės. Tokius vyrus , kurie meta šeimas, išduoda, palieka manau reikia eliminuot. Nes jis ne vyras, o mazgotė. Aš savo vyrui esu aiškiai pasakius ( jei esi per silpanas, kad atlaikytm pagundas, jei nežinai ar verta , ar reikia, tada dar pabandyk užaugt ir tik tada kažkam žadėt amžiną meilę) ir manau suprato mane labai aiškiai.

06. Mar 2013, 15:39

zalswake pirmas nestumas buvo sklandus ,bet vyro elgesys buvo baisus ,po gimdymo vyras mane isdave veliau pradejo gerti o paskui smurtauti ,mes issiskyrem ,taciau mus kelei vel suvede jis pasikeite labai stiprei ,rupinos vaiku ir panasei ir dziaugiasi siuo nestumu o as gyvenu baimeja kaip bus☹ jauciuosi kalta kad nesupratau anksciau kad galejau lauktis ir labai bijau ☹ mirksiuk mano vyras irgi taip mane kaip ir tu kol po musu skirybo smugis po smugio pats apsirgo dabar jis suparanta tiek mane tiek vaika gal nera tas didydis palaikymas bet geras vyras

06. Mar 2013, 11:06

Na situacija nepavydėtina. Pasakysiu gal atrodys griežtai , bet aš turiu tokią nuomonę. Depresija - man atrodo žmogaus būdas prisidengti ir nuslėpti savo nesugebėjimą kovoti su problemomis. Arba tai tiesiog egoizmas. Aš suprantu, kad gyvenime būna didelių nuosmūkių ir problemų, kurios išverčia iš koto, bet nereikia pasiduoti depresijom , melancholijom ar kitiems niekams. Juolab, kad auginate vaikutį, ir dar vieną nešiojat po širdimi. Tik pirmyn dėl savęs ir mažų angeliukų. Nes gyvenimas per trumpas laiką švaistyti depresijom ir liūdesiui.

05. Mar 2013, 17:58

nebuvau tokioje situacijoje,bet tikrai manau,kad tie vaistukai nieko gero mazyliui...manau,kad tau turetu paskirti psichologo bagalba tokiu atveju... ir zinoma turi pati buti stipri ir stegtis del savo mazylio,galvoti tik teigiamus dalykus,dziaugtis paprastais dalykais ir zinoma savo dukryte,kuriai taip pat reikia laimingos ir stiprios mamytes... isivaizduoju,kad turuot yra sunku tokios busenos,bet gal reikia kazkaip salinti tavo depresijos priezastis,del ko ji tave kankina? ar seimos problemos,ar nuovargis,ar kazkokios kitos bedos? juk siaip sau depresija neatsiranda? daugiau laiko skirk sau,nueik kazkur atsipalaiduoti,pabuti tik su savimi,kad ir naguciu I salona susitvarkyti,nuvysi blogas mintis,pabendrausi su kitais zmonem..nueik su draugem isgerti kavos,vaikuti palikus teveliui,juk pavasaris arteja,pageres ir nuotaika,ir galvok apie savo mazuliuka pilvelyje kad butu noras stotis ant koju 😉 ir jokiais budais nesidaryk aborto,manau tau jis dar labiau pakenktu nei gimdymas 😉

05. Mar 2013, 15:19

sveikos mamytes esu stiprei sutrikus . Mes su vyru niekada nesiaugojom ir nepastojom kiek buvo palnauota kai buvo nutrauktas vaistu vartojimas nieko ,o stai netiketai te ir yra . As jau antri metai sergu depresija ,po pirmosios gimimo susirgau jei sukakus 9 men nutraukiau maitinima ir pradejaqu vartoti antidepresantus ,jei jai 3 metukai bus balandi.. Nesussirgau si menesi menesinem po sav man pasidare bloga pradejau vemti paskui pasidariau nestumo testa teigiamas akys isprogo pasipyliau asarom ,mociute mane su seserimi nuramino ,nuejau pas gyditoja iskart sulaukus pirmadienio visa savaitgali buvau kaip ant adatu ,nuejau pas ginekologe ji paskaiciavo sako 5 sav nestumo ,paziurejo eho nestumas yra ,pasakiau kad geriu antidepresnatus ,ji mane nusiunte pas mano seimos gyditoja kuri man ir paskyre ,pasakiau gyditojai gyditoja iskart uzsipuole pasake kad ne tokioja bukleja gimdyti vaikus ,bet as griestai pries aborta yra tai yra ,nezinojau o dabar kad ir kokioja baimeja bet pasiruosus viskam del mazylio ,paskiau liepe nutruakti vaistu vartojima per dvi deinas nes depresija manyja ne pirma sav man jau antri metai . Ryt paskutine puseles dar per pusele ir daugiau nieko ,nezinau kaip tvarkysiuos su savimi o dar labiau bijau del vaikucio ,gal kas turejote patirties del depresantu vartojimo nestumo metu ir staigaus nutraukimo as geriau seroxat 20 mg ... prasau pasipsakokit nes tikrai isprotesiu ,pas daktare biaju eiti ,ginokloge neiko baisaus nepasake ,bet ji sake nelabai ismananti apie tokius dalykus ,drauge prigasdino kAD TURESIU DARYTIS ABORTA ,☹ to biaju nenoriu zudyti ,bet ir nuodyti mazylio ,tuo labiau kai turiu dziaugsma dukryte vyras dziaugiasi nestumu taciau jis balandi isvaziuoja i UK uzdarbiauti 7 men lieku viena ,nebezinau kaip ir kas galetu mane nuraminti ,padekite...man 21 metai. pirma gime 17 cezario operacija.

01. Mar 2013, 15:17

Virginija saunuolis sunelis😀 man irgi jegu nera atrodo wiena diena geriau kita wel silpna tai wa taip ir bega dieneles 😀

28. Feb 2013, 09:31

Labas Sandrute, auga mūsų pilvuku gyventojai, stiprėja, didėja 😀

28. Feb 2013, 00:14

Sweikutes nu as cia seniai buwau uzsukus , sweikos naujai prisijungusios kaip jauciates? 😀kaip pilwuku gywentojai?😀

20. Feb 2013, 20:32

Sveikos esamos ir būsimos mamytės, kviečiame apsilankyti naujame puslapyje leliukams adresu: www.facebook.com/NaujagimioKraitelis.lt Tikimės būsite maloniai nustebintos. Pasidalinkite puslapiu su artimaisiais 😀

20. Feb 2013, 09:07

jei pas jus yra pirkt SAVO arba DOSIA toks purškalas specialiai pelesiams mums tai padejo,labai geras daiktas 😀

19. Feb 2013, 17:49

nelabai ka ir padarysit...cia is pagrindu reikia sienas kazkokiais specialiais dazais nudazyti... anglijoj beveik visur pelyja,nes dregnas klimatas...

19. Feb 2013, 17:21

sveikos mamytes,gal galit man padeti,pas mus atsirado pelesis aplink langus,nezinau kaip man jy isnaikinti,ir vedinu ir viska bet pelyje,gal zinote kikiu priemoniu pirkti?

19. Feb 2013, 14:50

mirksiuk,tikrai gali vestis vyra I echoskopa, tikrai bus didelis ispudis abiems,kai pamatysit savo leliuka,as per abu nestumus kiekvienakart susigraudindavau pamacius savo maziuliukus spurdancius 😀 neisdildomi ispudziai 😀 gofmanai,tai cia ta kortele gauna visos besilaukiancios,cia nesiskaito kaip pasalpa 😉

19. Feb 2013, 11:54

mirksiuk veskis jei tik nori,maniskis sako nepyk as ten neisiu sako geriau padesiu gimdymo namuose per saremius,aisku jei iseis jam tada buti,nors abu nestumus buvo kartu,prisimenu ne viena km nuejom kartu per saremius....😀

18. Feb 2013, 22:24

o va mum jau greit bus 5 menesei ,darys jau 2 echo. spurda kaip varliukas 😉

18. Feb 2013, 22:21

labas zalsvaake,na dar visko nesusitvarkaiu,laukiu dabar kortele turiu gauti kur su vaiku galesiu 3 metus gaut nemokamai vaistus ir dantukus tvarkytis. musu sekretore mum padeda tai tvarko viska.

18. Feb 2013, 20:49

zalswake, na aš per viduriuką tokia linkusi storėt, jei neprisižiūrėčiau;D Dar neturėjau vasario 28 bus 13 savaičių ir jau darys echoskopą😀 nekantraujam tai baisiai. Tik man čia toks klausimas kilo ar jau galiu vestis vyrą pasižiūrėt per ekraniuką, nes iki šiol žiūrėjo man per tą vietelę tai sakė vyro nesivest, o dabar net nežinau. Apšvieskit patyrusios😀

18. Feb 2013, 20:21

mirksiuk juk jums jau 12 savaiciu,zinoma kad neanksti 😀 o dar ir nuo pacios sudejimo priklauso,jei kudute tai anksciau ir matytis pradeda...as nekuda.bet man 4 men jau normaliai matesi 😉 tai ar jau turejai pirmaji echoskopa,nes 12 savaiciu turetu daryti ir jau matysis ir rankytes ir kojytes 😉

18. Feb 2013, 18:02

Na taip , bet ar ne per anksti?😀

18. Feb 2013, 17:59

ir kiekviena diena vis dides jis Tau😀

18. Feb 2013, 13:36

Sveikos mamytės, mums jau 12 savaičių ir pastebėjau , kad pilvukas auga 😀

16. Feb 2013, 20:44

silviox be vyro pagalbos is lovos nebeislipu,mataruojas mano lelius jau ir uzciuopti gali kai isremia,tai kojyte tai rankyte po pilva duodas....apetitas kai zveriuko mano,valgo iki kol uzmiegu...ryte praplesiu akis ir jau mastau ka valgyti....

16. Feb 2013, 17:31

sveikos naujos busimos mamukes as cia jau senbuve 😀jau turiu 7men sunu 😀kaip laikotes??kaip auga jusu pilvai?

15. Feb 2013, 23:30

vienkartine pasalpa moka tik tiems,kuriu pajamos labai mazos ir kurie gauna working tax credit,moka 500£ del kuriu dokumentus reikia susitvarkyti ne veliau kaip per tris menesius po vaikucio gimimo 😉 kazkada minejai,kad tvarkysies pasalpas gofmanai,ar jau pavyko kazka susitvarkyti?

15. Feb 2013, 22:18

gal merginos zinote ar uk moka vienkartine?

15. Feb 2013, 22:13

sveikos mamytes,man gimdyti liepos19😀)))) as toke laimynga,28 diena jau zinosim ka turesim

15. Feb 2013, 22:11

dowiliuk labas,o tu kartais ne is kauno rajono?labai jau panasi y toke kaminckaite😉

15. Feb 2013, 15:26

oi ne as tai nenoriu nukristi nei kilo,vyras dziaugias kad as vel tokia kokia buvau pries 5metus...bijau kad depresija negryztu,nes tada vel sakes butu....

15. Feb 2013, 11:48

toks jau tas nestumas spurge 😀 as jau pries keturis menesius pagimdziau ir vis dar neilendu I senus rubus ☹ bet tikiuosi bus kaip ir po pirmojo,per pora metu po truputi bet buvo nukrite apie 20kg

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 1044