Besilaukiančios, norinčios pabendrauti

01. Dec, 03:00

labas...esu naujoke..tai butu malonu kad prisijungtu prie manes kas nors..laikiu..:)

16. Apr 2013, 09:51

Zalswake jetus jau kokios dideles Jus sveikinu 🌷.Isranki tavo mergina😀

16. Apr 2013, 00:55

sveikutes nestukes ir ne tik 😉 as irgi visai neberandu laiko cia uzzukti,nelengva su dviem vaikuciais 😀 mazajai jau 6menesiukai,auga labai sparciai.. tik su svoriu truputi yra bedeliu,mazai priauga,o ana menesi ne tik kad nieks nepriaugo,bet dar ir nukrito truputi...tai liepe pradet jau primaitint,bet kad mano uzsispyrele nieko nenori...jokios jai koses neskanios,viska spjauna lauk ☹ o bandau pripratint jau daugiau nei menesi,bet niekaip nepavyksta.. ka megsta tai koki sausainiuka pagriauzti ar kukuruzu,barankyte,obuoliuka paciulpia kartais...visokiausias koses isbandziau,taip pat ir saldzias,nu niekaip.. zodziu turiu vargeli su mergina savo 😀

15. Apr 2013, 15:53

Naujiena! VietaSkelbimams.lt

14. Apr 2013, 21:08

aciu spurga😀

14. Apr 2013, 12:50

mirksiuk sveikinu 🌷

12. Apr 2013, 10:01

Na o as noriu pasigirti kad jau jauciu savo leliuko judesiukus 😀

12. Apr 2013, 04:01

Jauniji mamayte 21 as turiu pazystama cia Amerikoje ir ji pasakojo.kad laukesi dvinuku ir vienas mire☹, bet sekmingai pagimde kita berniuka ir ji maciau fainuolis jal jai 1.5 metuku. Neperdyvenk viskas dievo rankose, nestriesuok saugok laliuka ir buk stipri😀. Jei ka parasyk.

12. Apr 2013, 03:59

Sakura sveikinimai didziausi sulaukus angeliuko,net siupas praejo kai skaiciau tavo laiskuti, maniskis taip pat gyme 3920gr ir54sm😀,. aukit diduciai ir sveikuciai, mums 2men ir 2sav😀.Arturite varda ir nepamirsk musu forume ,man taip pat vis sunku prisesti nebeturiu visai laiko☹

09. Apr 2013, 11:55

Zinoma....😀Sveikinu🌷,o keliu savaiciu buvai pilnu 40 ar ne?Kaip sekas augti?Kaip pati jautiesi?Leliukas jau turi varda?

08. Apr 2013, 14:57

sveikos mamytes, stai griztu pas jus. ilga laiko nieko nerasiau nes pirmai buvau ligonije, o po to gimdymas ir vel ligonine 😀 o viskas buvo taip: suejus terminui nuvaziavau i VGN bet gydytoja neprieme sakydama, kad dar per anksti nu ok.grizome atgal i namus. veliau 17 diena vel gavau siuntima ir 18 vel i VGN, pagulde i patologija. gulejau te ir gulejau, 27 diena ryte pradejo skatinti, apie 15 val. atsiradau gimdykloje. lyg ir gerai viskas. nuleido man vandenys, prasidejo saremiai bet kaklelis nenorejo atsiverti. po truputi, po truputi ir pradejo atsiverimas, bet deja nors gimda ir atsivere, savo jegomis pagimdyti nepavyko, vaikiukas vienu momentu apsisuko nosite i virsu. (ne galvyte, o nosyte) Po 12 valandu ir cezario pjuvio pasauli isvydo 3900 kg ir 54 cm ugio vyras. ar priimsit mane atgal po tokio ilgo nedalyvavimo musu forume.

04. Apr 2013, 12:53

NAUJIENA! WWW.VIETASKELBIMAMS.BUGS3.COM

03. Apr 2013, 15:57

labas mamytes ,prasau padekit siandien buvau pas gine ir man pasake sokiruojancia naujiena galimas budas kad laukiausi dvinuku ,bet vienas zuvo o kitas vaisius puikei vystosi man 9 sav nestumo ,ar gali taip buti ? ir kaip? kodel? gava siuntima i kauno klinikas pirmadieni vaziuoju bet labai pergyenu . gal kas buvot susidure su tuo ?

30. Mar 2013, 21:10

as judesiukus 18 savaiciu pajutau,nestumas trecias,siuo metu mum 35 savaites....

22. Mar 2013, 09:09

Labas rytas mamytės 😀

19. Mar 2013, 12:26

Mirksiuk, labai laukiam 😀

19. Mar 2013, 09:51

Na matysiu, tiksliau pajausiu kai jau judesiukai bus 😀 ir būtinai pasidžiaugsiu su jumis 😀

14. Mar 2013, 10:31

Tai tikrai judesiukus turi pajusti kaip pirmąkart besilaukianti.

14. Mar 2013, 09:43

5 savaites kai persileidau

12. Mar 2013, 22:55

Aš tai supratau, kad nurodei: "dar porą savaitėlių ir jau judėt pradės"... Aš buvau užsiciklinus, kad man turi pradėt jaustis 20 sav., tai net lėkiau pas gyd. 😃 O kiek sav. tau įvyko persileidimas?

12. Mar 2013, 18:45

Kada pajausiu, tada, aš gi laiko konkretaus nenurodžiau ;D o neštumas ne pirmas, pirmas baigėsi persileidimu

12. Mar 2013, 11:03

Sveikos, mirksiuk, nebūk tokia tikra, kad 17 sav. mažiuko judesiukus jau jausi, nes jei pirmasis nėštumas ir esi normalaus kūno sudėjimo, tai be 20 sav. nelabai galima pajusti. Mano draugė itin liesa, bet net 18 sav. dar nieko nejautė su pirmu nėštumu.

12. Mar 2013, 08:39

Sveikos mamytės😀 kaip auga pilvukai?😀 kaip jaučiatės, mum jau 15 sav, dar porą savaitėlių ir jau judėt pradės😀

09. Mar 2013, 17:52

Sveikos as esu naujoke😀 Mums jau siandien suejo 31 savaite😀

08. Mar 2013, 09:05

Sveikos mamytės, su Kovo 8 visas, gerų įspūdžių 😀

07. Mar 2013, 16:59

sveikos 😀 na ir kaip ingiuks jums sekasi augti? ar ramus mazylis? o mums 5 menesiukai jau siandien,labai greitai bega laikas 😀 bet smagu,jau pasisnekam abidvi,guguoja ji man atgal kai su ja kalbu...o brolis jai tai isvis stebuklas kazkoks,tik pamaciusi juokiasi balsu ir vietoj nenustygsta 😀

07. Mar 2013, 16:33

Sweikutes jaunojimamyte stiprybes tau , as ir esu lb jautri ir net nepasitikinti sawimi, daug tau reikejo iskesti bet istikruju jei wyrui atleidai toki elgesi tai tu tikrai stipri , dziaukis nestumu ir negalwok apie blogybes wisko gywenime buna kai atrodo nk nenori wiskas atsibode ir pan bet toks jau tas gywenimas sekmes tau 😉)

07. Mar 2013, 10:48

Labas rytas mamytės 😀

07. Mar 2013, 02:33

Labutis visoms😀 besilaukiancioms, mums jau 5-sav.😀 jau senai cia beuzsukau, kai mazylis ant ranku tai tikrai jau laikas pinigai😀. o jaunajaimamytei21, tai manau jei dievas dave tau po sirdele givybe tai ji ir turi augti be jokiu abejoniu, klausyk savo sirdies o tuo labiau,kad ir tetis nori, ir maziausia tu daktaru jiem maziausia jus rupite, sako ka nori. Pritariu deivukei del tos knygos , mes savo mintimis aldome pasauli, ir save. Tai vaspjauk i tuos antidepresantus sakyk pati sau ,kad turi buti stipri, sveika ir viskas bus ,getai jei bbuciau tave pazinojusi pries tai kai pradejai gerti vaistus as tave buciau sustabdziusi☹. Na jau po viskam, jei nori su manim pabendrauti per Skype as su tavim !!! As gyvenu USA.Parasyk

06. Mar 2013, 22:20

Sveikutes 😀 na as paskaicius tai galiu pasakyti tik tiek, kad jei pati nepadarysi, tai uz tave ir nieks nieko nepadarys, reikia paciai noreti, ir kasdien sau tai kartoti, sako padeda minciu galia 😀 ir as tuom tikiu 😀

06. Mar 2013, 18:33

jaunojimamyte21 aš manau, kad ir tu esi stipri, nes atleidai neištikimybe, nes tai toli gražu ne kiekviena sugebėtų padaryti. Tau tiesiog reikia daugiau gyventi ir dėl savęs, kelti savo vertę, savo principus. Mes - gimusios ne vyrams tarnauti. Kažkodėl manau, kad esi daug tvirtesnė nei tau atrodo, tik susiimk ir pirmyn. Šiandien blogai- spjauk - rytoj gyvensiu geriau.

1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 1044