Balandžio mėn. gimę vaikučiai

15. May, 09:59

kaip auga jusu maziukai?kaip mamytes jauciates?:)papasakokit kaip praeina jusu dienele su maziukais?

17. Sep 2011, 20:00

labutis.o,o,o ingusete pasilaukinejot! bepigu jums, kaip aplink tiek vietu kur pabuti.mes siandien buvom Telsiuos, tai gryztant uzmigo mazoji ir kai sustojom tai atsibudo. taip puse val.miegojusi tempe iki puse 7val.,nes bandziau migdyt 4, 5val. ne pro ku. paskui oziukai prasidejo: valgyt duodu-nenori, pienuko-dar siek tiek atsigere ir prispaudusi lovoj salia saves uzmigdziau. tegu ir val.pamiega, bet gal atsikels kitokia. vakar kepiau obuoliu pyraga, tad smalyziauju jau antra diena 😀

17. Sep 2011, 19:37

labas vakarelis,na sendien dienele tikra bobu vasara,kai isejom 3val tai 7tik gryzome,persikelem i smiltyne,nu pasaka miske prisilakste mazoji,zuvedras batonu prisere,ispo kelto kol parvaziavom nusnaude,daba duodasi,na ziuresim paskutines rungtynes si vakar gal nuotaikos nesugadins,ugnes mama aisku mociutei geriausia dovanele anukele,na einu duot vakarienes jau praso

17. Sep 2011, 10:31

labas pleputes😉 o mes jau namie, na mamai tai soka padarem, taip nesitikejo kad atvaziuosim, mieste sesuo atvede susitikt😃 sake pati geriausia dovana😀 mum dantuku nesimato, bet jau antra diena viduriukai paleisti ir nakti prastai miega☹ su kalba tai pas mus ciauskejimas, kaip as su ja per dienas bunu, tai suprantu jau ir ta ciauskejima😃 man pirmadieni i mokslus, dar nesugalvojau kur mazaja padeti, vyras isvaziaves, dar parase kad serga.. oi oi vien rupesciai..

16. Sep 2011, 14:14

labutis. siandien dienele grazi, vejas aprimes, tai ryte buvom laukelyje. vel matavome pelkes, tai gryzom po val.slapia. kol viriau pietus, lipo ant apverstos kedes ir paslydo, tad nukrito ant keliu. kol kas nesimato daugiau, gal dar kas atsitiko, bet supratau is verkimo, kad issigando, tad beverkdama uzmigo pokaituka nevalgiusi. kas cia per diena tokia, kad vaikai pokaiti nueina miegot issiverke 😃 mazoji labai sneka nuejusi pas mano tevelius, net neuzsiciaupia. labai panasiai i kinieciu kalba 😀 mama, tete, ava ( brolis), au-au, miau-miau ir dar kai ka sako, gali suprast, bet taip sneka kol kas "japoniskai" 😀 mano ir sunus iki 2m.panasiai kalbejo, o nuo dvieju taip aiskiai pradejo, net aukletojos stebejosi po vasaros kai nuvedem. svarbu, kad sneka, nes buvom gimtadieni pas broli, tai puse metu vyresnis beniukas uz manaja isvis beveik nekalbejo dar. mano mazesne daugiau "dejo kalbos". ingusete, eik susiziurek savo dantis ir netrauk nelaimiu su tokiais sapnais ☹ manoji vakar diena normaliai pakakojo, bet vakare jau nakciai pamperi buvau uzdejusi kai skystai pavare. syryt vel pamperis pilnas. turbut del dantuku vidurius paleido, nes temp. nei slogos neturi. saindien po keliu dienu pertraukos vel zyzliukas. sokti ir dukti su broliu dukrytei -patys didziausi malonumai 😀

16. Sep 2011, 12:32

sveikos,grazi dienele sendien saulute sviecia,mazoji miega nuo 11val,sendien susipykome,neleidzia nosies isvalyti ir vaistu ilasint teko per uzpakali suduot,tai issiverkusi uzmigo,nakti kosejo,nusipirkau vaistu bet dar nedaviau ziuresiu kaip toliau bus,man vakar vakare dantis uzejo skaudet,nera nei skyles nieko ,tai tablete geriau,o nakti jau sapnavosi kad visi dantys sutrupejo ir isspjoviau lauk,negeras sapnas kazkas bus,as troskinu balandelius pietum,ryte valge mazoji sausu pusryciu ir varskytes indeli,na manoji ir sako tetis,baba,niam niam kai atsiseda valgyt,puka kate saukia,mama isvis nesako,del akiu mes buvom 1men,paskui 7men,ir liepe pusantru metuku pasirodyti jei kas butu negerai,1men mum buvo pripaise toleregyste,7men jau beveik praejo ji,o dabar biski kartais suzvairuodavo desine akyte tai ir vedziau privaciai siuntima is savo daktaro pasiemiau,viskas tvarkoje su tom musu akytem,liepe nepergyventi nieko ji nezvairuoja,nu ir aciu dievui,liepe po metuku ateiti pasirodyti,ismiegos maziji eisim i lauka biski gal labiau atsikoses,gerai kad temperaturos nera,manoji soka labai ,ypac kai isgirsta krepsio himna...

15. Sep 2011, 23:14

aciu aciu uz sveikinimus 😀 del pralaimejimo tai baisu, as net apsiverkiau, taip gerkleje guzas buvo didelis, sunervino, bet nieko nepadarysi, taip turejo buti. mes nesame buve pas akiu gydytoja, cia siuntima gavote ingusete ar siaip privaciai kur ejote? o sloga tai del dantuku tai tikrai, praeis, svarbu,kad nebutu didele, nes paskiau sunku ir mamai ir vaikui. O kalbeti ingsete vistiek turbut mazoji kazka sako, nes maniske tai sako dėdė, teta,lele, baba, labai daznai daiktu pirma skiemeni pasako, zodi kėdė sako kaip dėdė, tik kirti kitur deda. Kai nori muzikos-sokti sako ''lialia'' ir kripuoja, kai nori gerti sako get...nu zodziu, bet uz rankytes ir vedasi jei ko nors nesuprantu 😀

15. Sep 2011, 13:52

sveikos,sveikinimai rozalinka sulaukus pusantru metuku,kaip greitai laikas eina,skiepas bus 18men nuokokliuso,difterijos,stabliges ir dar dvi vakcinos,mes kalbam savo kalba ,bet susikalbam,jei ko nesuprantu tai paima uz rankos ir veda parodyti,o taip tai dar netariam zodziu,miegam naktim jau gerai,dar biski sloga yra cia ji ir buvo del dantuku,send ryte po pusryciu valgymo suvalge koses ir is manes dar puse virto kiausinio nugriebe vaziavom pas akiu gyd,viskas gerai su akytem,po metu liepe pasirodyti,kai parvaziavom po12ir uzmigo,dar tebemiega.lauke lyja be sustojimo,pietum valgys moliugu sriubyte su desryte,vakare kepsim cukinijos blynu,nuotaikos nekokios po krepsio pralaimejimo,visur mieste visi susirauke be nuotaikos ,visur apie pralaimejima ir tesneka,nu bet ir nesitikejo kad pralos

15. Sep 2011, 11:54

viskas vienu metu pas tave atigruj 😀 kaip besiseka jums> ka mazieji aiskiai jau kalba, ar savo kalba jau isdesto ko nori? mes tai labai jau gerai susikalbame, jau ka moka aiskiai pasako ir jos kalba jau suprantu. si ryta 8h pakilo, suvalge du sumustinukus, viena su sviestuku, kita su uzdetu dar suriu dobilas. neperku ir nevalgome su vyru bulkos visai, bet kazkakip vakar nusipirkome, nes uzsimaneme karstu sumustiniu, tik merginai daveme uztepama. valge varskytes pries miegeli ir jau miega nuo 11.30h, anksciau uzmigo pietuku. klausykite, dabar koks skiepas bus pusantru metu?😀

13. Sep 2011, 15:42

Sveikinimai mazajai rozalinkai izengus i 17men. 🌷 mums dar pora savaiteliu iki tokio "jubiliejaus". vakar mums buvo 13m.kaip "apsizenije". ta pacia diena ir abu vaikuciai yra pakrikstyti. po keliu dienu mano tevai sves 38m. kaip drauge "kariauja". ingusete, desros dar liko, bulviu, kol atvaziuosi pravirsiu karstu, tad prasom su dukryte, mama dar pasiimk. kas tas 60km kai nori desros namines 😃 tiesa, mazoji irgi skaniai ja valge, tik be bulviu, vienos 😀 sunui pakepiau ten su desra virtu bulviu ir ta pacia desra pakepiau, tai nenumire, suvalge viena gabaliuka 🎉 dabar su teciu isejo i treniruote, o mazoji islydejusi vyrus sisip ne taip uzmigo pokaituka

13. Sep 2011, 15:22

sveikutes. na ingusete tau sunku dabar, bet neiko, praeis tos dienos, bet kitos bus kitokios 😀 maniske miegojo gerai, vakar sveciu turejome, 23h tik uzmigo. kai sveciu ateina tai jau mazajai atnesa ka nors valgomo, tik mane erzina,kad nesa saldumynus😀 vakar atnese saldainiu, bet sake be cukraus, ekologiski, tik su fruktoze, tai viena pirma karta daviau suvalgyti saldaini, bet po vakarienes kai buvo pavalgiusi koses. maniske koses tai gerai valgo, bet kas liecia uogas tai nepergeriausiai, avietes tai per apgaule valgom, tipo man viena ideda i burnyte, paskiau as jai, ir kramtome abi tai taip ir bandau pratinti, nelabai ji tas uogas pripazysta, na juoduodius serbentus valgo, visas kitas tai taip sunkiai.siandien pietum valgeme kalakutienos kotletuka, bet nebuvo valgi, cia turbut del dantu taip, bet pusrycius 9h valge gerai. pietu pamiegojo pusantros valandos, dabar piese, reieks i lauka iseiti. Siandien mums 17 menesiu 😀

13. Sep 2011, 13:36

sveikos,jo reikia pasireguliuot skoni,bet citrina su zieve,nes ten visi vitaminai,jurga nezinau ka krabas sumastys,tik rytoj manau spes,pavydziu as tau desros,as irgi noriuuuuuu...na sianakt jau ismiegojom gerai,sloga dar yra tai net nezinau ar po pokaicio isleist i lauka biski su mociute atvaziavo biski pasivaiksciot,as tai triusi istroskinai,silke su karstom bulvem paruosiau,pavalgysim ir as varysiu po parduotuves prasiblaskyti,tegu mazoji mociute pakankina

13. Sep 2011, 12:02

labutis. jau ruosiates ziemai, tas jusu "desertukas" labai gerai nuo gripiniu susirgimu. ugnesmama, gal citrinos su zievele perdaug idejai arba imbiero, tai dadek citrinos be odeles ir medaus. pasireguliuok skoni koks tau geresnis, jug cia tokie ingredijentai visi naudingi. mazoji liko miegoti pokaituko, nors ne ka besnaude, o as vaziavau lygi tevu padet dorot kiaule. gryzau tik vakare, su sv.desrom bei kt.svieziena. visko nesiveziau, ka dave, nes saldiklyje neturiu vietos, o tevai turi atskirai saldikli, tad ne vilniuj gyvenu, kad betkada negaleciau pasiimt. siandien pietums virsiu sv.desros ir bulviu. duosiu ir dukrytei, jei patiks gales valgyt daugiau. sunus nevalgo, jam dar kotletu is vakar yra. erzina isitikinimas ir nusiteikimas. isrukys tetis tas pacias desras ir valgys pasilaizydamas. taip pat dar nuo desru liko mesos, tai kokia diena darysiu balandelius kitaip. ka ingusete krabas kalba apie treciad.varzybas su makedonija?

12. Sep 2011, 19:17

nu labai astru oi oi, turejau daug vandenio atsigert😃

12. Sep 2011, 17:05

nu man tai nekartus liktai,cia gal nuo imbiero tau toks skonis,man net rugstokas,idek daugiau medaus,priprasi prie to skonio,man is [pradziu kaiptik astrokas atrode,daba galiu saukstais valgyt

12. Sep 2011, 16:47

sakyk ingusete, o tas imbiero, medaus ir citrinos misinys turi buti toks kartus? pasidariau, bet kazkaip skonis nelabai koks..

12. Sep 2011, 16:10

sveikutes,na mes vargstam su dantukais irgi ,galvojau islys iltinukai apsiramins,bet ne velnio,dar ir sloga prisidejo bega upeliais,tai naktis vel be miego ,1val prasideda fiesta ir iki 5 ryto,kisau ir zvakute virbukolio,tai paryciais tik uzmigo ,ir pietu tik 40min pasnaude,galvojau ir as pamiegosiu bet taip ir neteko,lyja nuo pat ryto dabar tik aprimo ir saule islindo,na bet i lauka neisim sendien,pietum daviau miezines koses su jogurtu suvalge,vakare duosiu cukinijos sriubytes,sendien apsieisim be mesos,man ir issivalymo diena ant kefyro ir obuoliu pasedesiu,krepsi vakar irgi ziurejau,saunuoliai,na jurga tau skanu sviezios desros ir as norecuau su bulviu kose niam niam kaip ALTEJA manoji sako

12. Sep 2011, 16:07

labas labas, o pas mus tai saule sviecia nuo ryto, buvom kieme, net karsta buvo, labai super oras.. i vakara leksim ir i parka.. na pas mus su valgymu tai puikiai, ka beduociau viska suvalgo.. tikrai kad rungtynes buvo itemptos, na bet idomios😀 ryt vaziuosim su mazaja i druskininkus, mamos gimtadienis, tai reikia pasveikinti😀 o taip nieko naujo pas mus, vis suku galva kad sesija arteja..

12. Sep 2011, 14:57

Saunu rozalinka, kad tavoji taip vaisius, uogas bei kose valgo. manoji kazko darosi isranki. siandien zirniu sriubos skaniai valge, nakti neblogai miegojo. vakar ir pries tai nakti buvo nerami, zyzli, tad po pokaicio ejom pas teveliu, po parka pavaiksciojom, kazkaip apsiramino. pas mama skaniai juros lydekos su kaulu pavalge ir gryztant uzmigo trumpam. vakare po 10 penkiolika benuejo miegelio, tad dar spejau ketvirta kelinuka pamatyt. nu itemptos varzybos buvo, taskas i taska, kol beliko 2min., per kurias vokieciai nepelne ne vieno tasko, o mes tuo tarpu susikroveme tasku persvara i pergale 😃 siandien ramesne, dabar miega. veliau eisiu tevams padet kiaule dorot, o mazoji liks su teciu, nes lyja ☹

12. Sep 2011, 12:41

sveikutes. kur dingusios. mano mergyte tai nerami jau, dantukai kiti kruminei, arba iltinei dyksta...bet siaip pakenciama, miega, gerai, bet si ryta pakilo vel 7h, isvakaro buvau uzsimerkusi avizu kruopas, nespejau isvirti, nes prase niam niam, tai suvalge sureli ir persika, veliau avieciu is darzo pakramteme, o 12h avizu kose su melynu uogiene. keistai siandien su valgymu. Po koses uzmigo. ramiai atsigeriau kavos ir prisedau aplankyti jus 😀

10. Sep 2011, 17:32

sveikinu del dantuko, valio!!! gal spaudimas nukrites,kad prie zemes traukia, nes as pati tai su zemu spaudiu kovoju tai pastovei be energijos. Buvome nulekusios i parduotuve, pavaiksciojome pusvalanduka lauke. pietum iskepiau varskes apkepa, labai skanus gavosi, isgere dar svieziu obuoliu sulciu, tik as skiedziu jas vandeniu. saldumynui suvalge tynginio maza gabaliuka.susitvarkeme su dukryte jos spinta, rubus issimatovome, ir atidejome kas jau per mazi, dabar piese.Eisime neuzilgo avieciu pavalgyti, vakarienei jau ir sriuba issiviriau darzoviu

10. Sep 2011, 16:32

o as issipusciau, Ugne pavalge, o taip lyt pradejo, tai vel nuotaika dingo ir nebezinau ar jau beeisim i lauka.. aciu ingusete uz receptuka😉

10. Sep 2011, 15:36

aciu visom uz sveikinimus

10. Sep 2011, 15:35

nieko mandro,nulupu imbiero sakni surarkuoju su burokine tarka,citrina su zieve smulkiai supjausciau ir uzpilus medaus viska ismaisai,laikyti saldytuve,na mes po miego ir pietu varom i lauka,susirasysim vakare

10. Sep 2011, 15:29

labutis. jau erzina tas krabas, per futbola astunkojis speliodavo ir nuspedavo, dabar kitoks vandens "gyvis" vis pataiko. ar cia jie gamtos jegas "isskaito" ir priburia paskui? 😀 bet vakar mistiniai rezultatu skaiciai buvo abieju varzybu, sutapimas juodas: Lietuva - Prancūzija 67:73, Vokietija - Turkija 73:67 :0 mazoji nakti siandien normaliai miegojo, bet diena yra zyzli. ejo i laukeli, jau po val.gryzo pavargusi. valge pietu neblogai, siandien mesytes labiau norejo, tai nedaug darzoviu ir ryziu valge. pati kvietesi mane eit miegelio, bet zyzavo, tad patepiau dantenas. pataikiau "priezasti", nes tik atsigule ir nuluzo. turbut ir mes sulauksim dantuku artimiausiom dienom. sveikinam Alteja su 13-uoju dantuku 🌷 😘 as tai kazko saldaus noriu, zadu eit koki pyrageli issikept, kad nuotaika praskaidrint, nes kaip ir tu ugnesmama vaikstau apsnudusi ir vis kazko noriu

10. Sep 2011, 14:23

ingusete kaip paruosti sita misinuka, prasom smulkiau😀 gal ir as pabandysiu..as ka tik po duso, nepadeda nei jis man, mazoji miega, tai kai atsikels ir eisim kur..

10. Sep 2011, 14:19

as kaiptik energijos pilna,nors 3 naktis normaliai nemiegojau,as po sauksteli i diena suvalgau imbiero citrinos ir medaus misinio esu pasidariusi,tai zurnales skaiciau ,kad suteikia energijos ir rimtai netraukia prie zemes,kur anksciau apsnudusi vaiksciodavau,as jau irgi picos noreciau,reiks bendradarbiu paprasyt kokia diena ,kad atvestu,kai dirbau tai net paziuret nebegalejau,na va mazajai troskinys paruostas,bet dar miega,pas mus tai debesys uzeina tai saule islenda,na bet eisim iki parduotuves peskom nes pienuko reikes vakarui

10. Sep 2011, 13:18

sveikinam su dantukais 🌷 mes daugiau nei 10 neturim☹ as negaliu, man tokia sunki siandien diena, labai ilgai uzmikt negalejau, nors tiek gerai kad maziuke gera.. Ugne ir eina daug kur savom kojom, bet kai pavargsta tai mama nesk tada😀 as tai noriu siandien kokio "junk food", tik dar nesugalvojau ko, gal pica pasilepint, ar namini kebaba..

10. Sep 2011, 12:17

labutis,mes sendien sulaukeme dvieju iltinuku iskart...sakau ko mazoji 3naktis prasibudinedavo verkdavo,daba patenkinta laksto,na jau turim isviso13,ketvirtas kruminukas tik nesirodo,ryte daviau desreles su batonu ir sviestu ir zirniuku su grietine,tai kelis saukstus suvalge,daba suvalge banana ir ruosis miegeliui,nes nakti prasiblaske,as pietun troskinuka padarysiu is darzoviu ir vistienos,na o pati dabaigsiu cepelinus,oras pokolkas neblogas,gal nelys ir galesim ismiegojusios eit pagastroliuot,einam mes be vezimo pati eina peskom visur,jei toliau tai pasiemam dviratuka,send padejo man tvarkytis kambari,sluostyti dulkes,ai tiesa verdu kukuruzu burbuoles bus ka pakramtyti

10. Sep 2011, 10:31

Labas rytas. mazai truko ir butu laimeje lietuviai, buvo geras sansas laimeti, bet turbut taip turejo buti, zaidzia vistiek gerai😀 sianakt mazoji miegojo gerai, 22h uzmigo ir si karta ne 7h atsikele, o 8h 😀 ryte valge kiausinuko siektiek, duonyte su svietsuku ir suriu, mazokai suvalge pusryciu, pakapste visko po truputi ir tiek, pietum nesugalvoju ka daryti, tinginys apemes mane...

09. Sep 2011, 23:07

turbut gyvunai turi intuicija tam, nes gal mazai tokiu yra kur neatspeja..

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 137