Balandžio mėn. gimę vaikučiai

15. May, 09:59

kaip auga jusu maziukai?kaip mamytes jauciates?:)papasakokit kaip praeina jusu dienele su maziukais?

11. Oct 2011, 13:46

sveikutes. as ir pabandysiu si recepta😀 o raktus gal i stalciu kur imetusi, arba striukes ar kokios tai rankines kiseneje.
man taip buna su raktais kai pasikeiciu tase ir pamirstu,ka di kita persidejau. na gal neismete mazoji,o atsarginiu neturi?
siandien darau apkepele, versinos mesyte patroskinau su pomidorais ir bulviu kose,viska desiu i orkaite ir uztarkuosiu suri, ir burokeliu sriubyte, dar sulciu reikes kriausiu isspausti

11. Oct 2011, 09:43

labas rytas, aciu atigruj uz receptuka, reiks isbandyti.. o baigiu isproteti, pametem namu raktus, o gal mazoji i siuksline ismete, vakar visa diena ieskojau, nebezinau nei ka daryti, reikia ir i parduotuve ir i poliklinika, o kaip iseiti..zodziu, stresas ir neviltis☹

10. Oct 2011, 17:06

labutis.kazkada zmoniu zurnale radau dainininkes kazlauskienes obuoliu pyraga,jis man patiko, nes nebrangus, greit pagaminamas ir daaaaaaaaaaaaaaug 😀 didzioji skarda gaunasi, tad kelias dienas valgome. mazoji irgi valgo skaniai. vakar dariau sezamu ir saulegrazu paplotelius, radau recepta MK receptuose, tai visai nieko. valgo ir vaikai, ir man skanu. svarbu, kad naudojamas medus, jo sunui niekaip negaliu iduoti, o cia jis skaniai valgo. mazoji irgi valgo, tik duodu po mazai, nes medaus ragaujame pirma karta. tad obuoliu pyragas: 6did.obuoliai, kuriuos nulupus supjaustome ir apibarstome cinamonu. as tai net pamaisau, tai barstau kelis kartus. 6kiausinius isplakame su 2stikl.cukraus, sauksteliu vanilinu, sauksteliu druskos. po to suberiu 2stikl.miltu, kuriuose imausau 1sauksteli kepimo milteliu, bet nebutinai, ypac jei 1stikl.imi pigesnius kviet.miltus,o antra- geresnius ( kur yra kaip manu kruopos ). gerai isplakti ir sudeti obuolius. skarda patepti sviestu, pabarstyti miltais. sudeti tesla. ant virsaus kita tesla: 100g cukraus, 100g tirpinto sviesto ir apie 150gmiltu. cia turetu gautis trupiniai, bet as palieku slapesne tesla, nes kai iskepa, mano seimai skaniau,kad nebyra kaip trupiniai.nu sumetau ta tesla ant jau obuolines teslos ir i orkaite 40min., 180-190temp. kepimo laikas gali buti ir trumpesnis, pasiziuri pries pabaiga. gal yra ugnesmama ir skanesniu, bet mano seimai tas patinka, nebrangus, tad skanaujame vos ne savaitej karta 😀 siandien mazoji labai skaniai valge burokine sriuba su pupelemis ir mesyte.mesyte dejau didesni gabaleli, tai labai patiko ji visa pasiimti i rankyte ir po truputi valgyti. taip pat patinka blauzdele pasiimti i rankyte ir nuo kauliuko valgyti. reiks isvirti sonkauliuku, manau taip pat patiks "grauzti" kauliuka. siandien oras nelepina, ryte palijo, vejas stiprus. buvom mudvi pasivaikscioti val., nes ilgiau kazkaip nesinori but.kai pabus vel eisim pasivaikscioti, jei neuztrauks didesne dargana ir lietu. brrrr... vakar visa dienele saulute, bet vakare tik saulutei nusileidus greit atveso, bet pasivazinejom irpabuvom laukelyje.

09. Oct 2011, 17:08

sveikos, man sekmadieni tinginystes metas, kitaip sakant ilsiuosi, pavalgem su maziuke, ugne miega jau tris valandas, as ir gulineju, skaitineju, visa kruva turiu knygu neperskaitytu, buvau jau pamirsus sita malonuma😀 pas mus tik kokiam pusvalandziui saule buvo islindus, dabar vel pasislepus..pagal koki atigruj recepta kepi? man ir rekia sunaudoti obuolius, vis koki pabandau recepta, bet nelabai randu tinkama😀

09. Oct 2011, 16:50

labutis.oras siandien puikus. po keliu dienu baigia isdziuti drabuziai balkone, tad dar antra skalbima uzdejau, kad vakare issidziaustyt. gal rytoj nebus labai lietinga, gal saulyte pasirodys, tikekimes. mazoji dabar miega, sunus duodasi su rieduciais lauke. grys nusikaises visai per visa diena 😀 ryte laukelyje mazoji buvo su teciu, gryzo labai alkana, teko greit ruost pietus, nesinorejo uzkandziu duot, tai brolis uzeme sese, kol pietus buvo gatavi. valge labai skaniai. isleidom broli i laukeli, tada rami nuejo miegoti. dar zadam vaziuot iki norfos pard., ten zvakem akcija, bei maisto nusipirkt. vel teks kept obuoliu pyraga, nes puva obuoliai, o obuolynes trilitriniais neprisivirsi. atsivalgysiu pyrago iki kitu metu sv.obuoliu 😀

09. Oct 2011, 14:11

Labuka. kaip savaitgalis, kaip miegojote? mes iki 5h ryto grai miegojome, paskiau kazkas uzejo iki 6h ziurejo, vartesi, 6h galu gale pienuka daviau tai paskiau uzmigo po pusvalandzio. atsikele 9h, isivireme grikiu koses ir vaziavome pas mociute kavos gerti😀 griztant namo uzmigo masinoje ir dabar miega pietu nuo 13h. gaminu valgyti...va taip prasidejo musu sekmadienis😀

08. Oct 2011, 22:16

na smagu,kad su puoduku jau draugauja...mums kazkakip lengvai su tuo puodeliu nusiseke, nuo 1 ir 3men po triusikeliais, visa paki pamperiu atidaveme draugei 😀 mokyklele vienos mes tokios kurios be pamperio esame, visi stebisi. del spalvu tai jus saunuoles ingusete, maniske ir lyg skiria, bet ne taip kaip tavo, matyt spalvom laiko mazai skiriu, reikes pradet labiau uzsiimti spalvu pazinimui 😀

08. Oct 2011, 18:23

sveikutes,na ir sestadienio oras,mes jau antra diena i lauka neisenam lyja be perstojo,maniske irgi atsikele 9,30.bet puse 1jau pokaicio atsigule ir atsikele puse4,pavalge rugstyniu sriubos dabar plikineja vis ant puodo sedasi draugauti pradejo po biski,sveikinam ir mes su iltinuku,mes laukiame paskutinio 4 iltinuko apacioje,manoji tai mano mama vadina baba,o vyro yra mociute,nes mes irgi nuo mazens visada babyte vadinom,tai kazkaip esam priprate prie babos,saunu rozalinka gad merginai patinka mokyklele,manoji tai kai lyja tai dainuoja lyja lyja lietus,na o as uzbaigiu per karaliaus pietus...mes po biski jau skiriame spalvas pasakau lego formikes geltonas kad atnestu tai atnesa,pasakau zalias sudek i dezute irgi sudeda,ai mum tragedija sulauze siandien savo leles vezima,tai dabar neturi kur vezioti savo leles,tai ryt teks mamytei eit pirkti naujo,kambariuose jau nuo 4val reikia sviesa jungti nes jau tamsu,mane tokiu oru irgi prie zemes traukia,pirmadieni 4dienom isvaziuoju pas seseri biski pakeisim aplinka,jei nelys mergyte grynam ore prie misko daugiau pabus,na prie kompo prieisiu kai bus laiko laisvesnio,iki...

08. Oct 2011, 17:07

nuobodziauju 😀 mergina vis dar miega, vyras ir uzmigo, as ir gulinejau, bet nemiegojau. atsikelus atsigersime sultis, gal dar koki deserta suvalgysime ir eisime i lauka jei lyti neprades

08. Oct 2011, 15:59

sveikutes. sekmes jums mokantis :0 man jau smagu, mokslus baigusi 😀 sveikinu su iltinuku. mums tai du apacioje iskart bus iltinukai, nes labai jau ryskiai matosi, puslytes...atsikele si ryta kaip ne keista tai 9h, bet pietuku neuzmigo, tai miegoti nuejo tik 15h pietu. sel pamokeliu tai patenkinta, vaikstome, jau tris kartus buvome, antradieni vel eisime. smagu ten mano dukrytei, demesinga labai, nera tiklas vien duotis su vaikais, labai jau klausosi ka sako mokytoja 😀 man dar paciai reikia ismokti tas daineles pamokeliu😀 maniske namie jau dainuoja "aa aa aa pupa...'

08. Oct 2011, 11:41

labas visoms😀 man dar daug liko apie 2,5metu..na tikrai pliusas, kad tam paciam mieste, o ir nuo namu netoli tik 15min kelio😀 isivaizduoju, kad sunku prisesti, bet kazkaip isivaziuoji kai jau prisedi😀 kad greiciau jau tie dantukai islystu😀 kaip rozalinka jum sekasi su pamokelem? ar vaikstot dar?

08. Oct 2011, 11:18

labutis. o kiek tau dar liko ugnesmama studijuoti? gerai,kad tau univeras tame paciame mieste, nueini i egza ir gryzti. man dar liko vienas egzas, taciau man jau visa diena gaunasi, nes anksti ryte reiks vaziuoti i Kauna ir gyzti tik po piet.kol kas neprisiruosiu prie jo atsisesti, gazdina apie 100uzdaviniu ir formuliu.mazoji aprimusi, siandien kiek parode burnyte turim apacioj iltini dantuka 😀 gal yra daugiau, bet nerodo isvis. net pirsto ikist neduoda, kad apciupineti. oras pas mus nekoks, tai lyja tai nebe.bandysim nutaikyti iseit i laukeli nors trumpam, kad pokaitukas butu saldesnis. gero savaitgalio 😀

07. Oct 2011, 22:34

ooo sveikinu suneli, saunuolis,vaikam ir tevam didelis dziaugsmas, ar tai butu pirma ar trecia vieta😀 musu mociute tai nepriestarauja but vadinama baba, nes as pati savo mociute vadindavau mamos mama "babyte" 😀 bet kazkakip pripratome vadinti mociute😀siandien jau rasineju su nauju kompu, nes mano senasis, jau savaite kaip neveike, tai prie vyro kompo vis prisesdavau...tai pagaliau galesiu jau prisesti kada noriu 😀

07. Oct 2011, 17:57

o beveik vienu metu parasem😀 tai saunuolis sunus😀

07. Oct 2011, 17:55

labas merginos😀 o as po egzaminu, sampes ikalta, sesija uzdaryta😀 mazai miegojus, bet po tu stresu palengvejo jau😀 vakar nauja interneta ivede, tai narsau greit dabar😃 rozalinka abieju su vyru mamos reikalauja kad butu tik mociutes, jokiu babu, seneliu ir kt. bet as paerzindama savo mama tai sakau Ugnyte kur baba😃 na tikrai kad mosiuse gali apsiverkti, juk toks pasiekimas😃 as vis is paskaitu kaip gristu, tai mama is vien giria koks geras vaikas, kaip klauso😃

07. Oct 2011, 17:52

labutis. as kol prieinu prie kompo, ir mazoji pabunda.na o kai dieneles dar "i mada" tai begame pavalgiusios i laukeli, ir nebera laiko kada net parasyti.su mazaja vaikstinejancia aplink tik speju perskaityti, o jau rasyti neleidzia. ji irgi sedasi ant keliu ir spaudo mygtukus 😀 siandien buvom pas mociute, pakeliui i baznycia uzsukome. priraseme broli eiti mokintis sv.sakramenta. si pavasari priejo pirmaja komunija, tai noriu kad viska atsiliktu.galvojau, kad neleis, nes reikia turet 13m., o sunui tiek bus pavasari, bet leido. sakau sunus nori eiti su klasiokais, nes jis anksciau i mokykla isejo, tai yra klaseje jauniausias. prades nuo lapkricio men., vel kiekv.sekmadieni tures but baznycioj. gal kada ir sese prisijungs, dabar yra net vaiku kampelis, tad jai bus idomu ir pazaisti, ir "muzikos" pasiklausyti, ir pasokti 😃 vakar sunus buvo Klp irklavimo varzybose, uzeme trecia vieta. pirmas dvi vietas ir ketvirta uzeme 1997m.gimimo, o sunus yra tik 1999m. liko labai patenkintas "ilindes" tarp vyresniu. siaip dieneles slenka viena po kitos, rytas, valgymas, laukelis, pokaitukas, laukelis ir miegelis 😀 ,kol vel uzklups dantuku dygimas ir bemieges nakteles 😀

07. Oct 2011, 12:53

sveikutes. tai kur vel visos dingusios?😀 mazoji miega pietuku, pasitaisiau mesytes, eisiu kukuliuku isvirti.

06. Oct 2011, 13:50

sveikutes. paberta aplink lupytes gal nuo seiliu, nuo rankyciu jei daznai kisa i burnyte. maniske miega nuo 13h, atsikels ir valgysime darzoviu sriubytes ir kiausini isvirsiu, nes siandien mesos neturiu.Kita savaite registruosimes pas gydytoja ziuresime kiek cia mes priaugome budamos pusantru metu. mano mazoji niu niu niu jau daro dar metu kai nebuvo, nes mes suniuka taip bardavome arba kai ji uzsigaudavo kaltindavome stala ar grindis,kad ji uzsigavo ir sakydavome niu niu niu. Kaip vadinate dukrytes mociute: baba ar mociute? mes vadiname mociute ir ji visada sakydavo "mo mo", o dabar jau keleta dienu sako "mošiuše" 😃 tai močiute ir apsiverkė 😃

05. Oct 2011, 23:45

labas algita, papasakokit apie save daugiau, is kokio miesto busit? gal kaimynes😀

05. Oct 2011, 23:43

laba vakara😀 nagi kas cia uzpuole jus? mes tai jokiu bedeliu neturim psu psu psu, as jau viena egzamina islaikiau, liko dar kruva, pervargau jau☹ mazoji buna su mama mano, tai visokiu mandrybiu ismokus, rodo labai graziai niu niu niu, sako kate kate😃 arba kai darau koki darba tai ji prieina is nugaros ir glosto plaukus😀 o as jau grizdama nesusituriu ir butinai ka nors nuperku, kad buvo gera mergyte, na zodziu taip ir islempa..ingusete as ir uz tai kad uztenka zuvu tauku kolkas, aisku ir uogyciu, darzoviu kol yra.. manoji mergina tai visada namie basa laksto, jai kojniu neuzdesi kad ir labai noredama😀 ruciukas saunu, kad vaiksto mergina, netinginiauja😀 atigruj- mum tai kazkaip aplink burna tik paberta, tai gal ir nuo kokio maisto..o vilnones kojnes tai manau tikrai per silta😀 atrodo viska ispliurpiau, einu toliau mokintis..

05. Oct 2011, 14:10

ne ne kam ta chemija tu vitaminu,taukus geria ir uzteks,uogu geriau duot juk ziemai prisisaldem,as ir paleidziu paplikinet labai jau jai patinka,o su tuo lauku tai nervina nesuprasi kaip renkt,bet daug irgi nerengiu nes pati visur eina,bet rankos kaip ir vyro saltos pastoviai,nosyte silta buna,ryte nevalge nieko pries pokaiti zirniu sriubos nemazai suvalge,dabar jau pora val miega,atsikels valgysim saltiena su bulvem ir bandysim eit i lauka,nors vejas tai didelis bet saule sviecia,eisim iki turgaus reik ir mum kalakutienos nusipirkt,o del darzelio tai jau as isivaisduoju,mum kaiptik ant rudens prades eiti

05. Oct 2011, 13:26

mamytes kaip stiprinate vaiko organizma, kaip grudinate, as bijau pagalvoti kai prades eiti i darzeli ir ligu parsines. mes tai daznai basomis vaikstome, kiekviena diena plika palaksto po kambarius, aluke ir neprirengiu be proto. gereme tik zuvies taukus, reiketu gal kokiu vitaminu pradeti gerti?

05. Oct 2011, 13:14

sveikutes. na tikrai dideles stiprybes jums 😀 valgome tai viska, siandien petum valgysime bulvyte , morkyte patroskinta ir kotletuka kalakutienos, siuo metu miega pietuku. ryte valge grudu kose, paskiau siektiek obuoliuka griauze ir su manimi arbata pries miegeli su bulkute valge😀

05. Oct 2011, 12:29

sveikos mamytes pas mus tas pats nakti prasibunda ir verke apie valanda ijungiau muzika tai ramesne truputeli pasidare. ir gan neblogai vaiksto mano pana 😀

05. Oct 2011, 11:20

sveika algita,malonu pamatyt naujokias,na visos dingusios matyt nekaip vaikai jauciasi,mes jau normaliau miegam,bijau besigirti,slogos dar biski turim,kosulys praejo,lauke saule sviecia ,bet labai vejas didelis,kas dar naujo pas jus?po kiek dantuku turite?ka valgote?

04. Oct 2011, 14:22

Sveikos mamytes, mano Osvaldukas gime balandzio 18 d.

03. Oct 2011, 18:58

labutis. jo ingusete, nezinau ar toks sutapimas, bet viena vakara ir mane jau uzkniso, tai sakau dukrytei, viena bludija Klaipedoj, kita-Plungej 😀 dziaugiuosi, kad po trieju bemiegiu naktu sianakt jau normaliau. prabusdavo, bet ramiau uzmigdvao, nebesidave kaip igelta. o taip ne ant ranku nenori, ne lovytej paguli, atrodo,kad ja kas "sokdina". manau del iltinuku cia tai siunta tos musu merginos. net dabar jau nezinau ar buvo tas stomatitas, ar ne, kai nevalge tepiau dantenas ir nuo jo, ir nuo dantu dygimo tepaliuku. kojyciu pedutes dar bera pabertos, bet dabar naktim nebemaunu vilnoniu kojinyciu, gal sukaisdavodar uzpakaliukas biski paberta, tad gali but ir nuo maisto kokio.svarbu, kad rimciau nieko, jau nyksta paberimai. turbut dantuku dygimo metu odele labai jautri pasidaro, jei bus i mano mama, tai nelabai pedkelnes uzmausiu, niezes, bers.

03. Oct 2011, 15:31

laikykites mamytes, viskas bus gerai, laikina😀 as buvau pasidziaugusi,kad mazoji nesloguoja, bet jau keles dienas sliupcioja, bet lengva slogyte, nesikisa nosyte, nakti miega. o iltinukai mums ir turbut atigruj visi auga, nes labai jau ilgai tokia zyzliuke, bet man pakenciama, nes nakti miega, o diena tik reikia jau su ja uzsiimti, tai tas ir buna tik sunkiau...mes vargstame tik su viduriukais dar, nes kietoki pas ja, cia atrodo normaliia daro, o cia spiriukais...vaisiu mazai valgo, bet as jai per prievarta ju ikisti negaliu..

02. Oct 2011, 10:58

sveikos,nesuprantu kas cia su tais vaikais darosi,mes jau sav naktim nemiegam,kai pradeda2 tai iki 5duodasi,verkia,gali isdurnet ir dabar nuo ryto nieko nevalgo eina zyzdama,nejau tie dantys taip nervoja,baigiu pati isdurnet

01. Oct 2011, 19:02

labutis. as tai vakar buvau labai issigandusi, nes antra diena nieko mazoji buvo nevalgiusi, tik pienuko ryte, bet kai vakar vakare dar ir pienuko negere bei pamaciau uzpakaliuka ir kojytes isbertas isvis buvau soke. vyras jau pasiule vaziuot i priemimo skyriu, nes mazoji verkia ir neina miegelio. pora val.numiegojusi vel zyze, nepamiegojo. net tutes neeme, asareles bega. gydytojai skambinau, nutare kad alergija, sudaviau tavegil bei istepiau burnyte dantinox. kazkiek aprimo.5val.bandziau duot pienuko, nes vis zyzavo ir labai norejosi, kad vaikas ko nors pavalgytu. nepatikesit, bet paeme buteliuka ir skaniai isgere. jau buvau ramesne. syryt pazyzavo 8val., bet dar pavyko uzmigdyt iki 10val. kaip apsidziaugiau, kad valge dribsniu ir nebeliko isberimu ant kojyciu. taip ir nesupratau nuo ko buvo isberta. pabuvus laukelyje, taisiau kas jai patinka-makaronus ir pavalge neblogai, tik pokaituko val.temiegojo. greiciausiai vel kankina dantukai, kazkaip sunui jie dygo lengviau, turbut iskart visi iltinukai lenda 😀

1 2 3 4 5 6 ... 137