Balandžio mėn. gimę vaikučiai

15. May, 09:59

kaip auga jusu maziukai?kaip mamytes jauciates?:)papasakokit kaip praeina jusu dienele su maziukais?

04. Jun 2010, 21:25

sigutelyte, manoji valgo kas tris valandas, tai būna kad nueinam miegoti tik 23val. iš kart po maudynių ir pavalgymo.. man geriau užmigdyti vėliau, tada ilgiau naktį išmiega.

04. Jun 2010, 21:19

labas panteryte, mūsų klausinėtoja kažkur dingo, bet man labai įdomu berniuką ar mergaitę turi? koks vardas? kada gimė? kokio svorio? kaip pačios vardas?kiek metų ir iš kur? oi kiek klausimų😃

04. Jun 2010, 21:06

Man tai po sesiu savaiciu liepe pasirodyti pas ginekologa!kitom girdejau kad ir po 2men!manoji tai apie venuolikta uzmiega!

04. Jun 2010, 20:31

man idomu o vakare apie kelinta valanda savo maziukus migdote? maniskis tai iki 22val istemp nemiegojes tada maitinu ir bemaitinant uzmiega. gero savaitgalio mamytes gerai i r smagei praleisti

04. Jun 2010, 20:28

man kartais paskausta jo jutau kai praejo savaite laiko tada pradejo trauktis maniau nepakelsiu skausmo bet buvo paguoda sunus jis suteigdavo stipribes ir nublaskydavo nuo skausmo galvojimo. man kai dar tik ruosiaus gimdyt sesele sake pas ginekologa pasirodyt po 6 savaiciu kai su vaiku ejau pas daktares dar syki pasiklausiau kada tada pasake kad po 2 men

04. Jun 2010, 20:12

Labukas mamytes prisijungsiu ir as prie jusu!mums jau septinta savaite!man tai pirmas 2dienas labai skaudejo kai traukesi,po to apmazejo skausmas,dar ir dabar kartais paskauda!

04. Jun 2010, 17:49

tai kai šiandien pažėjau, kad viskas beveik maža, tai teko atkreipti dėmesį😀 beje, norėjau mayčių paklausti, kaip jūsų sveikatos? ar jautėt kai traukiasi gimda? nes man dar ir dabar kažkaip atrodo, kad ne viskas atsistatė..

04. Jun 2010, 17:42

o cia tai tu saunuole Vaida nes kaip tik ieskau kepuryciu! reikes nulekti iki rimi rytoj paziuret.

04. Jun 2010, 17:08

žinot mamytės ką šiandien pastebėjau? ogi, kad rimi parduotuvei yra labai fainų kepuraičių leliukams 100% medvilnė ir kilmės šalis Lietuva.. tai nupirkau kelias baltas, vasarai kaip tik 😀 ir dydžių įvairių yra ir spalvų.

04. Jun 2010, 16:15

niu jo oras tai nekoks snd tiklsiau tas vejas.. as irgi ruosiausi tai vyras paskamb sako gal jus neikit .. tai ir likom nami etik tiek kad snd mazius mano lb gerai miega pavalgo ir plysta tai snd man laisvadienis😃 o rengiu as irgi taip kaip vaida tik kartais jau kaip karsta tai visai nekloju tik ant kojyciu uzmetu,nes skaiciau kad reikai ziureti ne nosyte ar salta o rankytes(neskaitant nugarytes ziurejimo) tai kai jau jauciu kad jos lb siltos tai net nekloju ..

04. Jun 2010, 15:59

namie aš aprengus tik bodžiuką trumpom rankovytėm ir kojnytėm, o į kiemą tai bodžiuku, kelnytėm, ir kokį švarkelį ploną, būtiniausia kepurytė😀 ir vežime užkloju..

04. Jun 2010, 15:56

va katik grįžom..na saulutė apgaulinga už lango...vėjas tai trūksta žodžių koks☹ jei eisit į kiemuką kažką sugalvokit kaip apsisaugoti, nes labai karšta ir vėjuota.. keičiau vežimo rankeną kas 5min. na žodžiu, šiandien mum su pasivaikščiojimu nepasisekė...

04. Jun 2010, 15:37

as apvelku smilinuka su rankovemis ir vilnones kojnytes antvirsaus kelnytes nu ir viskas

04. Jun 2010, 14:31

jo su issiruosimu tai sunkus atvejis .. pora valandu ko issikuiti😃 mano vien maitinasi virs pusvalandzio😃 niu jo as jau irgi daug drabuziu atidejus.. niu kaio jus mamytes dbr tokiu oru rengiate savo kleckiukus?

04. Jun 2010, 14:12

jau kol išsiruošim tai bus ir trys beveik... kiek savo panai dėjau šliauštų, tiek visi maži...o parsivežus didesnių neturiu, reiks parduotuvei pažėti😃 greit tas mano pupsikas auga😀 aš į kėdutę nededu, nes labai prakaituoja☹

04. Jun 2010, 14:06

niu as stengiusi nuo 12 iki 15val neiti i lauka kada buna pati aktyviausia saule..

04. Jun 2010, 14:05

skaiciau kad nepatartina i kedute deti iki menesio,nors kaip ant keduciu rasi jog galima nuo 0men taciau as nedejau iki menesio o dbr jau ciki as dar pakisau dekiuka plona tai jis gaunasi kad beveik guli tai bedos tikrai nebus..

04. Jun 2010, 13:45

as tai dar savo mazyles i kedute nededu bijau del jos stuburiukui blogiau nepadaryciau.

04. Jun 2010, 13:40

assavaji ir dedu i kedute nes pripras prie ranku ir bus sakes. pasupuoju as jojia iruzmiega jisai.

04. Jun 2010, 13:37

nu nepaskendau bet tik ziaurus oras buvo vakar.

04. Jun 2010, 13:37

sveikos mamytės, va mes ruošiamės į kiemuką... pažėsim kaip vilniaus gatvės laikosi po vakarykščio oro😀

04. Jun 2010, 13:35

Nu neblogai Ruta pas mus palijo ane? 😃 nepaskendai😃 musu kiemas tais skendo masinos negalejo i kiema ivaziuoti teko laukti kol atslugs vanduo..

04. Jun 2010, 13:32

sveikos mamytes pas vakar labai smarkiai lijo, zaibavo ir griaudejo vakare

04. Jun 2010, 13:16

jus butumet mate kaip vkr gaminau ceburekus,maziu pasodinau i kedute auto ir ant vezimo uzdejau tai gaminau ceburekus ir su koja supau tai paskui ir mastau kokios mamos buna istvermingos ir kiek jos gali daryti darbu vienu metu😀

04. Jun 2010, 13:13

jo zinok tikrai as irgi taip sededama pagalvojau kad panasiai jie elgiasi😉

04. Jun 2010, 13:01

Sveikute,Laurut 😀 Nu tikrai,mes kaip susitarusios rasom ir pastebejau,kad vaikuciai musu ziauriai panasaus charakterio 😀

04. Jun 2010, 12:51

nu mes su Inga tai pastoviai rasom vos ne tapati ir tuo paciu metu😃 😃

04. Jun 2010, 12:50

sveikos merginos niu ir vakar vakarelis buvo siaubas galvojau kad kaunas paskes.. jau pyle tai pyle..mazius mano ant ranku prabuvo kai pradeko griaudzioti matomai bijojo..o taip nakti tai mes sauniai pramiegojom uzmigo 10vakaro po duso😀 ir atsikele valgyt tik 4ryto,tai taip fainiai pati gerai jau ir pmiegojsu jauciuos..niu o maniskis tai miega po pasivazinejimu buvau iki darbo nulekus,tvarkytis reikia jau popierius del vaiko atostogu ir vesti i sodra.. kad pinigeliu duotu kas menesi😃 o del naguciu tai as jau daug kartu kirpau nes jai nekirpciau tai maniskis butu kaip kaciukas nes ziauriai greitaia uaga ir tik nepaziurek ir jau apsidraskes,tai kiekv diena tikrinu..

04. Jun 2010, 12:49

Sveikos,mamytes.Naktis ir pas mus buvo rami,mazylis leido teveliams issimiegoti 😀 Dabar snaudzia,tai galvoju uzsuksiu su jumis pasilabinti 😀 Nagucius ir mes jau kirpome kokius 4-5 kartus.Rankyciu naguciai pas Kristupeli labai greitai auga, o kojyciu tai kirpau turbut tik 2 kartus-nelabai jie mums auga 😀 Mums eme krauja del gliukozes ir kraujo grupei nustatyti.

04. Jun 2010, 12:39

va paskaičiau delfi, tai žiūriu kaune dar baisiau buvo...