Balandžio mėn. gimę vaikučiai

15. May, 09:59

kaip auga jusu maziukai?kaip mamytes jauciates?:)papasakokit kaip praeina jusu dienele su maziukais?

11. Jun 2010, 18:34

o mum bėda, dukrytei labai paraudo akytės vokas ties nosyte... nesuprantu, lyg ir neįkando niekas.. tokia vieta, net nežinau ką daryti.

11. Jun 2010, 16:38

mamytės turbūt laukutį sėdi😀 Laura, pritariu, mes kai parvažiuojam į druskininkus tai ir net galvą paskausta😃 kokie dar mamytės planai savaitgaliui? mes tai greit išssikraustysim, tai mano savaitgalis prie dėžių☹

11. Jun 2010, 13:37

sveikutes mamytes,jooo vel karsta siaubas bute nera oro o atidarysi balkona tai tas pats bus,nors dar kamba kazkiek vesiau negu lauke.. o rengiam tai kambaryje tai su bodziuku bunam trump.rankovytem.. o i lauka snd lekem iki darbo su mazium tai uzdejau ant bodziuko bliuskute ilgom rankovytem plona ir kojinytes ir uzklojau adijaliuku kol pro lauka ejom..aisku kepuryte plona..ir tai paziurejua kad per silta jam buvo.. sunku rengti per tuos karscius tai siaubas..geros dieneles,lekiu marinuoti mesa saslykui leksim rytoj i kaimeli tai va ten vaikui bus rojus..kambaryje vesu gera ir laukas grynas oras..nes tevai prie miskelio gyevna tai oras ten toks grynas kad net galva isiskausta 😃 per daug grynas jau😃D

11. Jun 2010, 11:23

labas visoms😀 pas mus ir jau labai karšta, tai savo panike aprengus tik suknelyte ir kojnytėm, arba tik bodžiuku... per tokius karščius nuemu ir pampersą, kad ramesnė būtų.(namie tik) 😀 geros dienukės😉

11. Jun 2010, 11:19

Sveikos,mamytes.Ir vel be proto karsta diena (bent jau pas mus).Kai taip karsta lauke,ka rengiate maziukams?

10. Jun 2010, 22:56

oi kaip baisu, dar tokios audros nemačius... gal pas kokį kaimyną bėgt😃 😃 sakytų visai moteriškei protas pavažiavo..😉

10. Jun 2010, 19:12

niu as siuo klausimu nesu susidurusi..

10. Jun 2010, 19:00

mamytes ar katranors mamyte esat susidurus su sleiva kojyste ar bent ka girdeja? o pas mus beprotiskai karsta .

10. Jun 2010, 16:44

niu jo isivaizduoju Vaida kad lauke nekas nekas..nes drauges irgi ryzosi iseiti i lauka tai sugryzo atgal😃 o pas mus jau ateina lietus jauciu vel bus kokia liuti snes debesis tai baisus..

10. Jun 2010, 15:56

mes tai buvom kieme, nes labai į parduotuvę reikėjo... na kažkoks siaubas, patampiau laiptais vežimą, tai vos nenugriuvau☹ gerai, kad mazgę buvau išrengus, tai jai kieme labai patiko, miegojo ramutė... o va namie nemiega☹ reiks šlapiai praplauti visur, gal gaiviau bus..

10. Jun 2010, 14:23

sveikos mamytes,kaip isgyvenat karscius? pas mus bute tai kaip pirtyje,tai su mazium vargstu visai nemiega o i lauka eiti dar nesinori kol ten temp auksta..tikiuosi vakare iseit ir nebus kokiu skvalu..

10. Jun 2010, 13:08

gyvenam tai vilniui, tai druskininkuose... na ne bėda su tais pamperiais, yra aplink tų mažiukų😀 tik taip nusivyliau😃 jau kitą poką pirksim pampers ir trečią dydį😀 einam ir mes prie ežero😀

10. Jun 2010, 10:47

labas rytas😀 mes ir labai puikiai miegojom, o diena jaučiu energinga bus😀 ir jum mamytės geros dienelės su savo mažyliais😀

10. Jun 2010, 08:49

labas rytas manasis ir gerai miegojo db valgo bet greit eis miegoti . geros dieneles jum visom ir jusu maziukams.

10. Jun 2010, 08:43

Labas rytas,mamytes.Kaip miegojot?Kaip mazyliai?Mes miegojome gerai ir dabar dar parpia 😀 Grazios ir sauletos dienos 😀

09. Jun 2010, 22:22

mes ir buvom lauke mano pieniukas panaseja i vandieniuka o tas gerasis pieniukas pasirodo kazkur po geru penkiu minuciu pries tai maziukas verk nes jam ner ka valgyt. tai nusprendem maziuko nekankinti. labos nakteles

09. Jun 2010, 22:01

jėtus kokius orus pranešė, kepsim, nežinau ką reiks daryti... labanakt😀

09. Jun 2010, 21:44

mes tai islekem valandziukei tai mazius zymiai geriau jauciasi pasimaitino po duso ir uzliuliavo.. eisiu ir as i dusa ir i lova,nes miegelis jau kabina.labos nakties mamytes,ramios jums nakteles!

09. Jun 2010, 18:44

na ištepliojau, žėsim kaip bus😀 aha tas lietus tai jau nusibodo, aš tai kilimą išnešiau, bet lyg ir nelabai spėjo sulyti.. mes tai į kiemą neisim, labai jau nėra sveikatos vežimą tampyt☹

09. Jun 2010, 17:31

niu mums jis padejo manau ir jusm turetu..blemba susiruosme i lauka ir lyt pradejo jau tas lietus tai ....

09. Jun 2010, 17:27

aa tai gerai, nes galvojau jis tik nuo paraudimo...

09. Jun 2010, 17:25

mus kai buvo isbere as tepiau sudocrem mums padeko.. ir siaip as dbr visada profilaktiskai tepu juo..

09. Jun 2010, 16:31

kažin niekuo patept nereikia tų pabėrimų?

09. Jun 2010, 16:29

aha aš ir girdėjus apie tas fazes, na tai ir susitvarkys viskas😀 tik ir tau reikia gerai pailsėti ir pavalgyti, kad gerai jaustumeis... o mus išbėrė nuo sauskelnių huggies☹ visą poką išmest...

09. Jun 2010, 15:28

niu zinokit issiaiskinau ilindau paguglinau gerai ir prisiskaiciau kad man ta keistoji pieno krize... mazius auga ir pieno nori daugiau tai uz tai ir zynda kas pusvalandi ar dar dazniau.. niu bet snd jau maziau jau daugiau miega dar va i lauka eisim tai ten pamiegos bus viskas ciki.. turesiu tuoj vel pieno fabrika pilna😃D

09. Jun 2010, 14:14

Laura, užjaučiu.. met nežinau ką patarti, bet pirma mintis buvo, kad gal tikrai pienuko neužtenka, na arba mažylis ne visada valgyti nori, o tik pažaisti.. o jei neduodi krūties, tai neramus būna? Kristina, sveikinu su gerom naujienom😀 Sigutelyte, dar gerai, kad bent rytui ir vakarui užtenka😀

09. Jun 2010, 14:12

oi tai uzjauciu kad taip greitai baigesi.. nebandai daznai duoti kruti gal atsiras dar?

09. Jun 2010, 14:03

sveikos mamytes. nu va man jau baigesi pienelis tik ryte ir vakare vaikuti pamaitinu savo pieneliu. pas mus grazus tai laukia leidziam laika.

09. Jun 2010, 12:28

o naktele tai nebloga vkr issimaudem privalgem ir uzmigom atsikelem 4val ir pavalge iki 7miegojom. tada vel pavalgem ir iki puse 10😃

09. Jun 2010, 12:26

sveikos mamytes, nu Vaida zinok lygiai taip pat ir man as ir vkr nusikaliau ir snd vel tas pats mano visai beveik nemiega o pastoviai zynda,atrodo ir gerai pavalgo nesuprantu jau kas jam yra.. pavalgo pasnaudzia ir vel akytes placios pabuna ramus kelias minutes pazaidzia ir vel valgyt .. jau nezinau ka ir bedaryti ar jam cia tokia banga valgymo ar kaip nespeju nei pati pavalgyt normaliai nekalbant apie valgyt padaryma vyrui.. galvojau gal pieno mazai turiu bet pagal pampersu pilnuma tikrai nepasakysi kad mazai,nes nespeju keisti ir tustinasi ganetinai neblogai.. kuri mamytes maitinat MP gal ka patartumet?ar pas jsu taip nera?☹