Atkalbejau mergina nuo aborto

30. Aug, 11:20

Sveikutes siandiena gryzau is ligonines su nekokiom mintim ir nuotaika bloga... ta galvoju pasidalinsiu ivikiu kuris mane labai sukrete.Laukiau prie ginekologes kabineto kada mane pakvies ir isejo mergina 18 metu apsiverkusi atsisedo salia manes o kadangi esu pati labai jautri tai pasiuliau nosinaite ir paklausiau gal galiu kuo padeti. Net nesitikejau jos tokio atvirumo su manimi pradejo man pasakoti kas atsitiko visos moterys ziurejo su tokiu abejingumu i je tai nusprendziau kad ne prie ju kalbeti reikia... nuvejom i kavinuke ir papasakojo jog jei yra 18 metu gyvena vargingai turi toki vaikina nors as jo vaikinu nepavadinciau o bailiu grynu jem tiktu labiau... ji pastojo vaikinas ta suzinojes paliko je mama isvare is namu nors ji ir pilnamete bet is tevu jokio supratimo nebuvo tad atejo mergaite prasyti isvalimo nors pati to nenori tada as je atkalbejau... as jei pasakiau jog pasaulyje nieko nera geriau kaip tureti vaikiuka kaip ji auginti kadangi mano mazajei puse metuku tai je supazindinau su savo mergyte nuomone pakeite sake jog tikrai neatsisakysgalmybes buti mama zinoma as jei padesiu kuo galesiu dabar va po piet susitiksim as je idarbinsiu kad pajustu jog gali buti pati geriausia mama ir be tecio kuris je paliko... tik nezinau ar gerai darau gal galite pasakyti savo nuomone? man butu labai svarbu:)

30. Aug 2010, 11:26

kokia tu saunuole😉

30. Aug 2010, 11:24

Zivile jei galeciau padeciau visom 😀

30. Aug 2010, 11:20

Sveikutes siandiena gryzau is ligonines su nekokiom mintim ir nuotaika bloga... ta galvoju pasidalinsiu ivikiu kuris mane labai sukrete.Laukiau prie ginekologes kabineto kada mane pakvies ir isejo mergina 18 metu apsiverkusi atsisedo salia manes o kadangi esu pati labai jautri tai pasiuliau nosinaite ir paklausiau gal galiu kuo padeti. Net nesitikejau jos tokio atvirumo su manimi pradejo man pasakoti kas atsitiko visos moterys ziurejo su tokiu abejingumu i je tai nusprendziau kad ne prie ju kalbeti reikia... nuvejom i kavinuke ir papasakojo jog jei yra 18 metu gyvena vargingai turi toki vaikina nors as jo vaikinu nepavadinciau o bailiu grynu jem tiktu labiau... ji pastojo vaikinas ta suzinojes paliko je mama isvare is namu nors ji ir pilnamete bet is tevu jokio supratimo nebuvo tad atejo mergaite prasyti isvalimo nors pati to nenori tada as je atkalbejau... as jei pasakiau jog pasaulyje nieko nera geriau kaip tureti vaikiuka kaip ji auginti kadangi mano mazajei puse metuku tai je supazindinau su savo mergyte nuomone pakeite sake jog tikrai neatsisakysgalmybes buti mama zinoma as jei padesiu kuo galesiu dabar va po piet susitiksim as je idarbinsiu kad pajustu jog gali buti pati geriausia mama ir be tecio kuris je paliko... tik nezinau ar gerai darau gal galite pasakyti savo nuomone? man butu labai svarbu😀

1 2 3 →