Atkalbejau mergina nuo aborto

30. Aug, 11:20

Sveikutes siandiena gryzau is ligonines su nekokiom mintim ir nuotaika bloga... ta galvoju pasidalinsiu ivikiu kuris mane labai sukrete.Laukiau prie ginekologes kabineto kada mane pakvies ir isejo mergina 18 metu apsiverkusi atsisedo salia manes o kadangi esu pati labai jautri tai pasiuliau nosinaite ir paklausiau gal galiu kuo padeti. Net nesitikejau jos tokio atvirumo su manimi pradejo man pasakoti kas atsitiko visos moterys ziurejo su tokiu abejingumu i je tai nusprendziau kad ne prie ju kalbeti reikia... nuvejom i kavinuke ir papasakojo jog jei yra 18 metu gyvena vargingai turi toki vaikina nors as jo vaikinu nepavadinciau o bailiu grynu jem tiktu labiau... ji pastojo vaikinas ta suzinojes paliko je mama isvare is namu nors ji ir pilnamete bet is tevu jokio supratimo nebuvo tad atejo mergaite prasyti isvalimo nors pati to nenori tada as je atkalbejau... as jei pasakiau jog pasaulyje nieko nera geriau kaip tureti vaikiuka kaip ji auginti kadangi mano mazajei puse metuku tai je supazindinau su savo mergyte nuomone pakeite sake jog tikrai neatsisakysgalmybes buti mama zinoma as jei padesiu kuo galesiu dabar va po piet susitiksim as je idarbinsiu kad pajustu jog gali buti pati geriausia mama ir be tecio kuris je paliko... tik nezinau ar gerai darau gal galite pasakyti savo nuomone? man butu labai svarbu:)

30. Aug 2010, 12:05

gerai ainu darbint mergaite 😀

30. Aug 2010, 12:04

tai va,gal ir geriau jok ji ten negyvena.butu tik stresas....

30. Aug 2010, 12:04

zivile tykekimes jog motina ateis i prota ir suvoks ka padare

30. Aug 2010, 12:03

isgerianti ir dar kaip

30. Aug 2010, 12:01

sandrytuke,o gal mama isgerianti?

30. Aug 2010, 12:01

pasidomesiu apie ta kriziu centra

30. Aug 2010, 12:00

visa gyvenima motina jaus kalte...

30. Aug 2010, 11:59

as tykiuosi jog motina atsileis po kiek laiko vis bandysiu su je kalbeti bet kazin as pati jau jos baidausi

jo jeigu busta ji turetu,jai paciai butu ramiau ir lengviau

sandryte, o kiek žinau Vilniuje tikrai yra moterų krizių centras, kodėl tai merginai nepabandžius kreiptis ten, manau kad bent gyvenamą plotą turėtų gauti, na bent iki to laiko kol gims vaikutis, o iki to laiko gal ir pati susiras kur gyventi, juolab, kad darbelį tu jai pasiūlei, o šiaip tai esi šaunuolė, daugiau tokių žmonių Lietuvoj🌷

mergele35 mergele35 30. Aug 2010, 11:57

sandrytukegerai kad dar tokiu zmoniu kaip tu pasaulyje yra pagarba

30. Aug 2010, 11:57

giedra ji dabar pas drauges apsistosi tai pas viena tai as kita

30. Aug 2010, 11:56

o sandra kur ji dabar gyvena ta mergina jeigu ja isvare mama is namu? as lyg skaiciau viska bet gal praziopsojau?

30. Aug 2010, 11:55

tai as jei vitaminu nupirkau kurie nestumo metu geremi kad viskas butu gerai pavalge normaliai kol snekejomes pazadejau jei rupinsiuosi je kol jei to paciai reik va vyras vakre grys galvosim apie busta jei ka daryti nes taip kas nakt lastyti is vienur i kitur tai neisivaizduoju kaip ji ti dar pakele

30. Aug 2010, 11:55

baisu kokiu zmoniu yra ant zemes

30. Aug 2010, 11:54

neisivaizduoju kaip motina gali tokia buti

30. Aug 2010, 11:53

eina sau... man truksta vzodziu ☹

30. Aug 2010, 11:51

is vilniaus egluze1027 as asmeniskai snekejau su jos mama telefonu zinok as neisivaizdavau isvis kad tokiu zoniu yra as su je labai graziai snekejau bandziau isaiskinti jog kaip gali savo dukra palikti tikioj situacijoje tai ji isvis ant manes rekti pradejo jog jos duka debile ir t.t. yra kad negryztu namo ji grynai issizadejo dukros ir ji viska girdeo ka kalbjau su jos mama tai isvis susigniuzde ta mergina

30. Aug 2010, 11:48

as tai nesuprantu kaip mama ja galejo isvaryt is namu,pati kaip laukiausi pirmo vaikelio man tik17m buvo ir labai bijojau mamos rekcijos,bet net nebuvo minciu kad isvaris.as tai manau geriausia kas galetu buti tai kad ji susitaikytu su artimiausiu zmogum mama,kad ja prijimtu atgal,kaip supratau ir darba tures mama gal supras kad jos dukra stengiasi,atsileis gal jos sirdis ir pades savo dukrai kaip gali,svarbiausia palaikyt.

30. Aug 2010, 11:47

ir is kokio cia miesto?gal visos mamytes cia galetu kuom padeti

30. Aug 2010, 11:47

2 menuo

30. Aug 2010, 11:45

na jei darbo gaus,manau gales po truputuka kazka savo kurti.isinuomoti koki kambareli.nusipirkti daiktu leliukui.gal kas dar padovanotu drabuzeliu ir tt.manau svarbiausiai dabar yra darbas.nes ir gimus vaikui juk reikes is kazko islaikyti.o tai uztikrintu stabiluma.sandryte tikrai manau gerai padarei.

30. Aug 2010, 11:42

mergyte6 dabar ji gyvena pa drauge bet ten ji ilgai negales uzsibuti tai taip ir gyvena tai pas viena tai pas kita nes as su jos mama telefonu bandziau kalbeti tai pasake man j jei dukra nenutrauks niestumo tegul ji nesirodo namie... jei noro viskam yra kaip pasakiau jog galiu duoti darbo net akys nusvyto jei sako va galesiu pagaliau gyventi kaip man yra geriau o ne nuo kazko priklausyti mato siltas zmogus yra bet labai iskaudintas

30. Aug 2010, 11:39

ziaurus pasaulis...

30. Aug 2010, 11:38

nutraukti gyvybe labai lengva...taciau sukurti..be galo sunku.

30. Aug 2010, 11:37

labutis.bet kiek supratau,sita mergina isvare is namu.tai kur ji dabar apsistojusi?o gal neviska gerai supratau...aisku reikia padeti kuom tik imanoma.bet buna zmoniu kurie nesistengia nieko patys daryti.bet cia skirta ne jai,o aplamai...

30. Aug 2010, 11:35

net neisivaizduoju kaip galima padeti tokioj situacijoj, tu ir taip labai daug padarei ja atkalbedama ir padrasinama.. aisku, svarbiausia geras zodis, dabar jai to reikia labiausiai.

30. Aug 2010, 11:30

malonu girdeti😀 bet gal galetumete patarti kiap jei dar padeti ar kaip dar atkalbeti ar ikalbeti jog nenusisekus kam kad negalvotu jog lengviausias budas paidaryt isvalymus nors as jei tiek prikalbejau bet man vistiek kazkaip sirdy dabar neramu nors tu ka...

30. Aug 2010, 11:29

saunuole 😀

30. Aug 2010, 11:28

o siaubas.. kartais pagalvoju, kokie mes zmones esame ziaurus savo vaiku atzvilgiu.. ziauresni uz zveris.. kaip galima zudyti sava vaika, nesvarbu nuo ko jis... ir kaip galima tokia minute nusisukiti nuo dukters, juk ji pati dar beveik vaikas. Auginu dukra ir niekada negaleciau su ja taip pasielgti..juk ji pats brangiausias turtas koki tik turiu.

1 2 3