Sveikutes siandiena gryzau is ligonines su nekokiom mintim ir nuotaika bloga... ta galvoju pasidalinsiu ivikiu kuris mane labai sukrete.Laukiau prie ginekologes kabineto kada mane pakvies ir isejo mergina 18 metu apsiverkusi atsisedo salia manes o kadangi esu pati labai jautri tai pasiuliau nosinaite ir paklausiau gal galiu kuo padeti. Net nesitikejau jos tokio atvirumo su manimi pradejo man pasakoti kas atsitiko visos moterys ziurejo su tokiu abejingumu i je tai nusprendziau kad ne prie ju kalbeti reikia... nuvejom i kavinuke ir papasakojo jog jei yra 18 metu gyvena vargingai turi toki vaikina nors as jo vaikinu nepavadinciau o bailiu grynu jem tiktu labiau... ji pastojo vaikinas ta suzinojes paliko je mama isvare is namu nors ji ir pilnamete bet is tevu jokio supratimo nebuvo tad atejo mergaite prasyti isvalimo nors pati to nenori tada as je atkalbejau... as jei pasakiau jog pasaulyje nieko nera geriau kaip tureti vaikiuka kaip ji auginti kadangi mano mazajei puse metuku tai je supazindinau su savo mergyte nuomone pakeite sake jog tikrai neatsisakysgalmybes buti mama zinoma as jei padesiu kuo galesiu dabar va po piet susitiksim as je idarbinsiu kad pajustu jog gali buti pati geriausia mama ir be tecio kuris je paliko... tik nezinau ar gerai darau gal galite pasakyti savo nuomone? man butu labai svarbu:)
kazkaip nutilo si istorija butu idomu suzinot kaip toliau viskas vyksta tos merginos gyvenime
kaip tai merginai pasiseke jog tuo laiku butent tu Sandryte buvai,gi tu ja prikeliai is dugno.esi tikras angelas!!!
ŠAUNU ,KAD YRA TOKIŲ ŽMONIŲ KAIP JŪS SU VYRU Sandra,kai filmo istorija,tikiu kad ji su laiminga pabaiga.
ir motina ir vaiko tevas abu gerai nutruke nuo pasaulio
Sandrytuke, tu tikras auksas 😀 Jus su vyru auksai, kad taip padedat vargsei mergaitei. Zemai lenkiu galva pries jus 😀 Bet jau motina Jolantos, tai tikra ragana, visiskai neverta mamos vardo
geriau jau jokio tevo nei toks
moskelis jie draugavo 2 metus jis zino kokia jos motina kokia padetis jei yra o kai suzinojo jog pastojo je paliko likimo valioj ir sake jog vaiko nepripazins irsusirado kita panele net neatsako i skambuciusi sms nieko jokiu ziniu is jo...
Sandrytuke kad Dievas tau atlygintų su kaupu už tokia gerą širdį, sėkmės tau gyvenime🌷Net susigraudinau, kad yra tokių nuostabių žmonių🌷
cia kaip stebuklas tai merginai 😀 saunu, kad tokiu geru ir nuostabiu zmoniu yra 😀
ojoooj
kaip smagu girdeti,kad taip viskas einasi i gera puse.kad tik taip ir toliau.
o jolitos draugas na vaiko tevas zino ka nors kad taip vyksta su jos motina ir panasiai nebandet su juo kalbetis?
saunuole tikrai 😀 spaudziu desne ranka 🌷
jooo
sandrytuke tu kazkoks stebuklas tarp zmoniu esi siais laikais
oi sandrytuke niu didžiausi pagyrimai tau ir tavo vyrui😉 Labai tikiuosi kad Jolitai pasikeis gyvenimas tik į gerą😉
svarbu juk kad viskas butu gerai😀
saunuole tu ...
bet kas ten per motina kirviu vajezus kaip baisu
tai va gryzom susitvarkiusios abi jau ir su gera nuotaika😀 patyko Jolitai (cia tos merginos vardas:}) darbas mano pasiulytas net is kart dirb norejo tik dar neleidau😀 pirmiau sakiau vaziuosim i ligonine pasidarys visus tyrimus kokie priklauso o tada gales pulti i darbelius😀 pasisnekejom ir su viru nusprendem kad nesikreipsim i jokius socialinius padesim mes😀 apgyvendinsim pas save nes yra pakankamai vietos keletai menesiu o kaip isidirbs suieskosim butuka issinuomuoti 😀 zinoma po gimdymo ir nepaliksim likimo valiai pinigeliu taip pat bus ir vaikuciui ir jei paciai jau del to taip pat susikalbejome 😀 ivairiu daigteliu jau irgi tures suskambinau draugem kad jau ko nereiks atiduotu Jolitai😀 o ir buvom pas je namie pasiimti daigtu likusiu gerai kad vaziavo ir vyras kartu nes ji mus uzsipuole su kirviu.... zodziu as neisivaizduoju kaip ji dar tuos 18 metu ten isgyeno motina neverta buti motina.... bet aciu dievui pasiemem visus daigtus zinoma iskulijo dukra savo vos nesudave dar jei bet gerai sakau kad vyras sulaike... zodziu kaip siaubo filme ten buvo😀 o siaip mergina labai faina mokosi taip pat labai gerai 11 klasiai maziausias pazimys buvo 8 maciau visas pazimiu knygeles ir t.t. dabr neteks lankyti 12 klases bet sakekaip pagimdys butinai grys primokslu😀
galetu but bet ju tik vienetai
Sauni tu sandrule, daugiau tokiu zmoniu ant zemes galetu buti😀
sandrule saunuole... ir jai cia kur dovanojai viska jai padovanotum butu puikus indelis i leliuko atejima i si pasauli 😀 👍
ten tuose socialiniuose tai raganos,bet aisku pabandyt verta
aisku kad atsiras kas pades tegul bando eit i socialinius prasyt pagalbos tik kad uztaikytu ant normaliu moteru ten nes gi visokiu dirba kurios tai pogi gali pasmerkt...gala tsiras mamyciu kurios is vilniaus gali padet
daugiau tokiu zmoniu kaip sandrytuke😀
kai perskaiciau kad mama gerenti,ptai pakeiciau nuomone dabar ir as manau kad jai geriau gyventi atskirai,su geriancia mama patirs daug streso o tai gali pakenkti lialiukui.manau atsiras daugiau zmoniu kurie jai pades kaip gali ir dabar ir gimus vaikeliui
lauksim.sekmes
manau jei bet koks darbelis db bus gerai, jei tikrai nori dirbti😀
sandrytuke tu šaunuolė kad ištiesei pagalbos ranką😉 džiugu kad yra tokių žmonių😉
O tos merginos mama jei yra išgerianti tai viskas aišku...☹
Pati esu iš Vilniaus tai manau jei reikės galėsiu tai merginai kokių drabužių vaikeliui duot ar kaip kitaip padėt kuom galėsiu...
Lauksim naujienų ir bandysim padėt😉
pranesiu kaip viskas klostesi ar patiko jei darbelis siulomas ir t.t.
aš pati gyvenu mažam miestely, yra ir pas mus krizių centras, tai ten gyveno jauna mergina, kuri laukėsi ir neturėjo gyvenamo ploto, tai tikrai verta pasidomėti, o dėl kalbėjimo su mama, palaikau živilę, geriau jai nieko nesakyti, o tuo labiau kad išgerianti