nu mano tai nevala kazkoks!!! nesakau, nesimeto jo kojnes ''stovincios'' kampuose :D ar triusikai bet kur... nu bet jei ka paims, tai ir numes bet kur, kaip sakoma ''kur s.., ten paliko'' O mane kaip nerwina, tai net sprogt is pykscio galiu.As toks zmogutis, ne pedante, bet viskas turi savo vietas ir ten turi buti... Jei iseidama is namu paprasau vyro susitwarkyti namus, tai jis sako: ''o ka cia twarkyti?ir taip tvarkinga'' :D nu bl.... jam twarkymasis, tai TIK dulkiu nuwalymas :D kol nebuwo waikucio, ir as dirbau, tai dar ir issiurbliuodawo ir indus isplaudawo, o db net tingi juos i indaplowe sudeti.. jei koks kavos puodelis stovi, paprasau issiplauti, o jis ''gi indaplove yra'' :D bandau ir juokais i viska ziureti, ne bet kai reikia man vienai twarkytis, tai siuntu iki nuprotejimo :S dekavoju, kad ne name gyvenam, butu jam ojjj kiek vietos visur siukslint, o man ojjj kokie plotai twarkytis :D
maniskis irgio megsta gamint 😃
sveikos mano nera nevala moka gaminti valgyti ,moka tiesiog visus moteriškos daryt 😃 šiaip tvarkosi pats negaliu nieko pasakyt..gal net valgyt daro skaniau nei aš 😃
sveikutes mamytes! 😀 na ir as isiterpsiu ir pasigirsiu 😀 maniskis tvarkingesnis net uz mane, buna numeta kojines ar trusikus is vakaro ant zemes, bet kita ryta pakelia ir dar visus namus isblizgina 😃 na jo, biski pedantas toks, net keista nes dauguma vyru nelabai tvarkosi. ir visu vyru bruozas yra mesti rubus ant zemes (kojines, trusikus) 😃
Tikra teisybe Deimante😀😘
Sveikutes, pagirsiu ir as savo vyra. Jis pas mane pedantas, bet nebeprotiskai, taciau del to labai dziaugiuosi. Budavo, kad net neatsimindavau, kada as ploviau grindis, valiau dulkes ir pan. 😀 zodziu tvarkingas mano vyras visame kame - ir bute, ir masinoj, ir pats labai prisiziuri 😀
maniskis dabar sedi motinystes atostogose, o as dirbu, todel visa namu ruosa atiteko jam...tikrai, bent jau kol kas nesiskundziu, ir kambariai sutvarkyti ir vaikas priziuretas ir valgis pataisytas 😀 zodziu turiu tikru tikriausia pagalbininka. Seip ir anksciau daug man padedavo, taciau kai dabar viska yra peremes i savo rankas, kuo puikiausiai su viskuo susitvarko. Esu jam labai dekinga uz tai 😘
na mano vyras nepasizymi tvarkingumu 😃 ,bet kai paliepiu susitvarko 😉
Mano vyras vaizduoja tvarkingą. 😃 Jam viskas turi būt sutvarkyta, o kai sutvarko, tai neduok Dieve. BELEKAIP! Nedadaryta , pvz indai prastai išplauti ir t.t.
Jam vis kartoju "Jei darai, daryk gerai, arba iš vis nedaryk" 😀
tai vat einu pirkti citrinos, tai uzsimontuosiu visus sonus kaip rudeli, nes pas mus 18 silumos tik
na dabar psu psu psu nesergam, isvis bedu neturim.. na stebek savijauta, jei temperaturos nera tai manau dar gali ir neiti, pagerk arbatu, tik zek kad koks skersvejis neperpustu.
O va ,,,, dar taip gali buti? Ot nezinojau 😃 geras....
o dabar nera opi ligoms?
Hmmmm as galvoju ka daryti ar eiti ar ne, nes temperaturos kaip ir nera, tai sakau pasigydisiu namu salygomis o rytoi ziuresiu.
siaip labai gerai pipiriniai pleistrai (uzsiklijuoti ant padu), bet ten pas jus gal tokiu nera
as ir nescia buvau persalus, ejau ir pas gydytojus ir vistiek liepe gydytis liaudiskom priemonem.. o gimdziau su baisine sloga, maziuke ir gime su sloga, nors sako kad negimsta su slogom, bet manoji tik gimus jau slogavo.
😃 😃 Jap naglis tai uzsakys orus gerus...
Tai vat nezinau ka daryti eiti pas daktare ar ne,, esu nestuke 19 savaiteliu. ☹
o kaip matau nestuke, tai negerai kad persalus.. kai tokia neprognozuojama vasara tai visko gali buti😀 reikia turbut pas nagli orus uzsisakineti😃
as tai is svedijos. Cia tai orai nekokie, tai vat persalusi dabar uztai, tikiuosi kad rugpjucio men bus silti orai nes griztam i LT tai taip norisi pasimegauti 😀
na pas mus tai dar nelabai atveso, bet jau vistiek nebe taip kaip buvo.. jau ir i kiemuka anksciau galima iseiti, ir maziuke ramesne😀 o tu vikuliukai is kur?
kaip mamytes laikotes? Kiek zinau LT jau atveso ar dabar patinka tokie orai?
😃 😃
o pas mane atvirksciai kaip as darau valgyti geriau i virtuve neiti, nes jai vyras padeda ka daryti as stoviu ziuriu ir aiskinu kad netaip pjausto 😃 😃 xexexexex....
o kaip jis gamina tai kas 4 min meno vardas skamba virtuveje "vikaaaaa ateik" 😃
cristi as su tokiu vyru isproteciau😃 nors gal ir gerai ta disciplina gyvenime, bet man patinka ta savotiska vyro netvarka😀 (jis tvarkingas tik kai ruosia valgyti, tada i virtuve geriau nei neit)
Mano vyras perdetas pedantas,kuri bandau peraukleti 😀)) jis man liepia kojines uzsideti,kad nepripeduociau jo ishplautu grindu😀))kai as ishplaunu,aishku niekam neidomu...O del maisto jis valgo tik liesa maista,ziurineja,nevalgo nieko riebaus,darzoves ir vaisiai vietoj saldumynu.Varshke ir tik 0,5procentu riebumo ir kasdien.Mesa tik vishtienos krutinele...Parduotuveje perziuri produktu sudeti,o jei perka mesa butinai paprasho,kad nebutu riebalu😀))dabar kai maitinu- gerai,valgau ta pati ka ir jis😀))erzina,bet prieshingybes traukia 😀)) plius tvarko viska jis,nes ash nesugebu taip idealiai(jau susitaikiau,turiu daugiau laiko sau😀Tampu tyngine
manau kaip ir viskas - tvarka ateina is seimos. Jei jos nera reikia issauklet - juk vyrai kaip mazi vaikai. As saviski ismokiau tobulai plauti indus - man tai daryti tenka labai retai ir smagu kad niekada nereikia raginti... ir nesvarius rubus moka padeti i vonia 😀
cha cha cha murkita man prajuokino tavo komentaras apie vyra..nesupyk,,bet taip skaniai nusijuokiau 😃
o as vyro prie vyrykles nepileidziu,nes valgytumem vien kiauliena,riebu,astru ir tik kepta maista...su daug daug druskos ir prieskoniu.
maniskis tai pat didziaja dali darbu namuos daro, ir kambarius sutvarko ir valgi ruosia. Pas mus nera pasiskirstymo kas ka turi daryti.
Ech tai jau taip. mano vyras mane per daug lepina 😀
ir as aptingau,bet vis tvarkausi,o ko nepadarau,padaro vyras,didelis aciu jam uz supratinguma ir pagalba namie.jei zyztu ar priekaistautu butu tikrai sunku...
Maniskis nesitvarko namie ,na nebent savo daiktus kokius irankius ir pan,bet labai vertina mano pedantiskuma,tad ir nekuicia nieko namie😀
N amamytes kaip jusu vyrai? Dar padeda tvarkytis??? As paskutiniu metu taip aptingau, buvo buvo jegu tiek tvarkiausi, o vat dabar aptingau,, tai gerai kad vyras nieko nesako xexexe 😀