Sveikos.Netikiu prietarais,burtais,spejimais..neskaitau horoskopu ir jais nesivadovauju.bet...teko buti pas bureja,paprasta bobike.isburusia uz 4lt :D patikekit neprisimenu beveik nieko ka sake,tik atsimenu,kad patare nepasitiketi rudaakiais.ar jus kada buvot pas bureja?
zfuteshiku,tokios tik pinigus plesia 😃 aferistes 😃
Esu buvus 😃 daugiau neisiu 😃 Tiek nesamoniu man prisnekejo kad juokas ima... Sake kad salia manes mirtis yra, ir jog maza tikimybe kad pilnametystes sulauksiu, o jei sulauksiu, mano gyvenimas yra pasmerktas kanciai, busiu vienisa, negalesiu vaiku susilaukt, susirgsiu veziu... 😃 ir pasiule atlikt 15 seansu po 50lt uz viena, kad tipo ji pakvies gerasias dvasias ir jos mane saugos 😃 😃 nu ka zinau kiek ten pas ja tiesos.. 😃 kazkaip nemiriau dar 😃 vyra turiu, vaika turiu ir gyvenu sau it princese 😃 net jokie gripai nesikabina...o ji man apie vezi.. nu vienu zodziu... 😃 juokinga 😃
man atrodo geriau pas VAIVA,NIJOLE VOLMER ar NAGLI SULIJA uzsirasyt,vis daugiau tiesos pasakys 😃
jo gerai kaip ir sake😀
nu nbuvau bet jau labai knieti😀 bet vienai baisu eit😃 na adomas2010 ar gera issirinkai?😃
pasitikrint😀
buvau pries vestuves pasitiklint ar gerai issirinkau vyra😀
netikiu tokiais dalykais ir niekada nesu ejusi. o mano irgi vyras yra gimes po avino zenklu😀
sake, kad turesiu 1 santuoka ir 2 vaikus😀 daugiau neklausau ka ji ten peza😃
netikiu tais paistalais, nesu net buvusi pas bureju ir neisiu ten pas ju
nu ir kaip linciuke tau su ta bureja susigyvent sekasi? 😀 nepribure nieko ji jusu su vyru draugystes pradzioj? 😀
mano draugas avinas😀 o uosviene bureja😃
Taip ir aš buvau,iš kart po vestuvių.Nieko babytė papasakojo daug visko ir daug kas iš tikro taip daba darosi😀
ka laurike? 😀
giedra 😃
raimonda as ne vyras bet gimiau drakono metais 😃
laurike kas cia zino, galbut ir sutartume 😃 visko gi gali but negali gi nieko atsizadet gyvenime.
nestumo metu karolina siaip ir negalima eit pas bureje kiek as girdejus. tai va kad cia kaip liga kokia buna nuejai viena karta o paskui eini tartis pries kiekviena svarbesni sprendima, o paskui tie sprendimai atrodo visi oi koki svarbus ir vis eini eini ir kisi pinigus o burejos pilis statytis pradeda nuo tokiu naivuoliu 😀
JAU VYRO avino ne veinai priesei nelinkeciau..nes avinus ir ypatingai gimusius po darkono metais iskart nuzdydavo..
ESU BUVUS 😃
giedra,realiai taves nepazistu,kad avinai uzsispyre as zinau,bet uzsispyrimas uzsispyrimui nelygu 😀 visi mes su savais priciudais.bet realiam gyvenime,gal visai sauniai sutartume.neziurint it tavo akiu spalva.
nu mes su drauge ejom, is pradziu as o po to drauge tai kai jau isejom is jos ir kalbejom ka sake tai ir drauge sake kad jai daugiau nieko nesake tik vien apie tai. 😀
ka? 😀 😃
laurike va jei nori dar paskaityk koki horoskopa parasiau apie avinus (mano zenklas) cia temelej apie avines ir svarstyklinus tai ne tik kad rudaake bet dar ir avinas tu pagalvok kokia as bjauri 😀😃
tai va pirmiausia jei bureja pasakoja apie praeiti ir atitinka viskas koki nors konkretus dalykai tada galima tiket, as pas viena buvau kaune senamiesty tai ji tik apie seksa man puse valandos kalbejo...
Labai sunkiu momentu musu seimai tevai aplakste vos ne visa Lietuva, buvo pas daug bureju, ekstrasensu, kaip norim galim vadint. Kai kurie is ju gana zinomi, nepigus. Tokie tik naudojasi zmogumi ir jo beviltiska situacija. Ne vienas is ju nepasake, kad to zmogaus jau gyvo nebera. Ka ir kalbeti. Kai jau viskas isaiskejo, tada jau kai kurie paskambino ir pasake, neva mate, kaip yra, bet nenorejo atimti vilties. Tokia ekstrasense ir as galiu buti 😃 Maciau, bet nesakiau 😃
giedra,man su rudaakiais nesibendrauja,cia dar iki burejos.kiek sutikau rudaakiu,nesvarbu vyrai,moterys visi jie pasipute savanaudziai.egoistai tikraja ta zodzio prasme.kas per as.man su tokiais ne pakeliui 😃 bet man juokinga,kai jos sedi,nei ritualu nei zvakiu..sedziu ir vos neprunksciu.
manau,kad kortos pasako nemažai,ir jei būrėja nusako praeitį,žino kiek turi vaikų ir panašiai,galima tikėti ja,žinoma tik ne aklai
aš ir buvau,pas paprasta bobulę,nu kad viską nupasakojo,viskas pildosi,o didžiausias nuspėjimas ,kad turėsiu dukrą,jau išsipildė,
buvau 😀 man sake ji niekad nepatirsiu meiles ir mane paliks besilaukiancia 😃 o as istekejus auginu sunu 😀 taip ,kad jomis netikiu 😃
buvau pas tris burejas. siaip tiesiog. ir viena ka sake tai pildosi po truputi viskas.
uz tai laurike ir geriau nebendraut mudviem, negali manim pasitiket 😃 😃
buvau, pas genute kaune rotusei, bet tik siaip pasilinksmint 😃 nieks ten nesipildo, sneka nesamones, as galeciau ir taip burti 😃