AR BUVOT KADA PAS BUREJA?

09. Jul, 12:10

Sveikos.Netikiu prietarais,burtais,spejimais..neskaitau horoskopu ir jais nesivadovauju.bet...teko buti pas bureja,paprasta bobike.isburusia uz 4lt :D patikekit neprisimenu beveik nieko ka sake,tik atsimenu,kad patare nepasitiketi rudaakiais.ar jus kada buvot pas bureja?

11. Jul 2010, 16:25

sveikutes, na mane kartas nuo karto isburia is kavos tirsciu 😀 tai ka pasako tikrai atitinka, kortomis burtis nematau reikalo uztenka ir is tirsciu 😀 mano vyro gimines moterys visos buria is kavos is kortu 😀 bet nelaikau ju raganomis 😀

11. Jul 2010, 14:25

man taip ir atsitiko giedra 😀 netikejau tol,kol emiau tiket 😃

11. Jul 2010, 14:08

yra geru bureju, bet yra ir visisku apsisaukeliu 😀 ir kaip per viena filma maciau sake : netiki tol kol imi tiketi 😀 daug kur gyvenime tai galima pritaikyti 😀

11. Jul 2010, 13:43

..na ka mergaites....buvau tik karta gyvenime..ir tai ivyko pries 4-5men... Zinot...daug pasake tiesos apie praeiti,,apie dabarti ir nezinau ..bet va tiesaii i desimtuka pataike ir ateiti... turejau isteketi...bet va..neistekejau...sake yra kita moteris-blondine..taip ir atsitiko...parejo nuo busimo vyro ragu su blondine...kai jis man teigdavo kad jam blondines isvis nepatinka 😀 tai nezinau ..gyvenime sutapimas ar tikrai verta patiketi kad kortos pasako tiesa... 😕

10. Jul 2010, 22:15

as ir neiciau perdaug save gerbiu ir beto man tai duota geriems dalykams o kam as nenoriu nepadedu

10. Jul 2010, 20:29

tai kad lt per maza tokiam projekui.bet jei yra tikrai geru ekstrasensu,manau jie nesiviesina.

10. Jul 2010, 20:17

tai , kad jauciu ten surezisuota buvo 😀

10. Jul 2010, 20:16

enigma,nemeginai lt ekstrasensu musis dalyvaut? 😀

10. Jul 2010, 19:33

paklauskime savo vyru, jie tikrai tai patvirtins 😃

10. Jul 2010, 19:32

na man visai vienodai o istiesu mes visos raganos

10. Jul 2010, 19:31

mano drauge ragana ta vadinamoji yra ( as ja ragana draugiskai vadinu) tai ji manes karta klause ar kai buvau pas burejas jos manes neisvare pamate mano akis 😀 sake kad mano akys tokios raganiskos ir stiprios kad keista kas dar galejo burti 😀

10. Jul 2010, 19:30

na turejo aprekti tos kurios netiki tuo... arba siaip nenuotaikoj buvo. ..

10. Jul 2010, 19:29

siaip, mes kiekviena ta ragana galime buti. Zmones net nenumano kiek sugebejimu turi, tik labai daug ju uzslopinti pas mus yra. Enigma, as irgi ragana, gal ne tiesiogiai, taciau domiuosi tuom. Ne konkreciai burtais, kortomis, o zmogaus pasamones sugebejimais. Ir i mane kreivai daugelis ziuri, tik ragana dar nebuvau apsaukta 😃

10. Jul 2010, 19:28

va taip kai nori padeti tai dar ir aprekia o ka as galiu padaryti jai mano mociute tikrai ( ragana ) as tiesei sakau kad turiu viso to

10. Jul 2010, 19:26

eik tu sau, negaliu patiketi

10. Jul 2010, 19:25

taip ir cia neviena puole net nuotraukas vaiku iseme kad nenuziureciau 😀

10. Jul 2010, 19:24

cia kur norejau patarti ka padaryti kad vaikutis ramiai miegotu na nuo nuziurejimo ir t t

10. Jul 2010, 19:24

geras, net siais laikais galima buti apsauktai ragana 😀

10. Jul 2010, 19:22

nemaciau as tos temos 😀 oho net ragana 😃

10. Jul 2010, 19:20

taigi jau vienoj temoj mane ragana isvadino 😀 as galiu bet neuzsiimu tuo

10. Jul 2010, 19:18

enigma o tu irgi moki na jei taip pavadint galima burti? 😀

10. Jul 2010, 15:46

na galiu atsakyti i klausima kaip mato - iskyla skaiciai zenklai ir dar daugybe visokiu nezinau kaip pavadinti ( minciu ) gal jai moki sifruoti supranti tada gali tiksliai pasakyti . PVZ as draugiai pasakiau kad matau 36 nezinau gal 3 metai 6 men gal 36 dienos gal 36 val gal 36 savaite na gavosi jog ji pastojo po 36 dienu

10. Jul 2010, 15:37

pamenu burdavomes su porcelenine lekstute😀 nubraidydavome schema ant didelio popieriaus lapo , raides ir zodius- taip arba ne😀 kviesdavomes izymaus zmogaus dvasia,kad jis mums atsakytu i musu klausimus😀 viena kita,ibaugindavom😀 pamenu tuo met kai issikvietem dasia , gryzo drauges mama , susidare skersvejim ir pakilo uzuolaida , o mes cypdamos begom lauk😀

10. Jul 2010, 15:32

http://www.lizdas.lt/skeptic/cigonai/ivadas.htm
perskaiciau sita straipsni ir burejomis nebesinori tiketi😀 nors esu buvusi😀 pries kokius 5metus, nu nezinau kokiu budu jos atpeja, bet jau 3dideli ivykiai jau issipilde...

10. Jul 2010, 15:30

raganaites😃

10. Jul 2010, 15:29

jo...turejau ir as toki sasiuvini , net busimo vyro vardus buremes😀 kas idomiausia buvo klasiokiu , kurioms issipilde 😀 tame tarpe ir man😀

10. Jul 2010, 15:28

as esu senokai buvus pas bureja, bet ka snekeje, mazdaug viskas ir issipilde, kad bus zmogus su kuriuo noresiu zenytis, bet nesizenyt, dar palaukt, tada bus tikroji ta meile ir t.t. dar apie broli mano pasakojo, visa teisybe, kad sunkiai serga ir t.t. gryna tiesa!

10. Jul 2010, 15:26

laurike- pas mane bent keli ju budavo, tai burdavomes is visokiu mokykliniu meiliu, pagal savaites dienas, vardus ir t.t. bet ir kaip tikedavau as jais😃

10. Jul 2010, 13:35

ir isvis nei viena profesionali bureja apie mirti nesako.klausykit mamukai,prie to pacio o paauglystej turejot burtu sasiuviniu? 😃 as atsimenu i mokykla po 2 temdavausi.myli nemyli...jezau,kaip db juokas ima 😃

10. Jul 2010, 13:30

as pati nebuvau ,bet mama buvo ir jai gan daug tiesos pasake...kad dukra anksti seima sukurs ,vaiku susilauks...daugiau nezinau man nelabai sake 😉 bet kiek nugirdau kai su drauge kalbejo ...tai visa tai pildosi 😀
ir pati noreciau nueiti bet bijau...jei prikalbes nesamoniu kaip zfuteshiku tai poto gali zmogus isikalti i galva ir pats prisisaukti visokiu nelaimiu:/

1 2 3 4