Sveikos.Netikiu prietarais,burtais,spejimais..neskaitau horoskopu ir jais nesivadovauju.bet...teko buti pas bureja,paprasta bobike.isburusia uz 4lt :D patikekit neprisimenu beveik nieko ka sake,tik atsimenu,kad patare nepasitiketi rudaakiais.ar jus kada buvot pas bureja?
Niekada nebuvau,nes netikiu jomis,o dar prišnekės kokių nesąmonių ir suk poto galvą😀
Sveiko!!!s as buvau pas dvi burejas klaipedoj.... nustebino kiek daug pasake. ir nemazai issipilde bent man 😀
giedra,labai gerai,jei priims lb dziaugsiuos😀 ir tikiuos.kad pavyks surasti kur ji gyvena,jei sutiks priimt😉
enigma taip zinau kad butinai reikia duoti kazkiek tai as ja kur i bara nusivesdavau ar siaip ka nors 😀 ji man sake kad butinai reikia toks jau tu bureju darbas kad atsilyginti reikia 😀
o ji gyvena tai tas rajonas kaip vadinas tiksliai nezinau gal eiguliai vadinas netoli kliniku tesifone. tai as pakalbesiu kai ja pamatysiu gerai?
As pora kartu buvau viena karta pas cigone kita pas sena moteri tai tikrai daug visko isgirdau bet perdaug to nesureiksminu nors aisku malonu kai pasako kad laukia geras gyvenis 😀 ir abi po 10lt tik imdavo .
Giedra blogai darai turi bent kiek duot arba i baznycia nuejus paaukoti o geriausia kokiai mociutei gatvei
Sveikos mamytes. Skubus klausimas ne i tema, su keliu men kudykeliu leidziama, arba galima vykti i uzsieni?
buciau tau labai dekinga😀 o kurioje kauno vietoje ji gyvena?
buciau tau labai dekinga😀 o kurioje kauno vietoje ji gyvena?
zinok kiek ji ima tai as nezinau nes man moket jai niekada nereikia ( ji mano drauge 😀 )
bet nemanau kad ima daug, kazkada viena mano drauge ji bure tai 25 lt tada paime is jos. o kiek is kitu as tikrai nesidomejau zinok.
nu as nezinau ar viska ji blogo sako, jei taip apie mirtis kalbant tai man sake kad mirs man artimas zmogus, o as tai ilgai gyvensiu 😀 tai kai as ja pamatysiu paklausiu ar priims ar ne 😀 priims kur ji dings 😃
giedra butu labai saunu jei priimtu,😀 labai idomu butu,bet kartu ir bijau,kad blogo ka pasakyt gali:/ o kiek kainuoja jei nepaslaptis?
na tesifone ta bureja kur as zinau ir yra kaune, bet kada prie progos kai pamatysiu reiktu paklaust ar priimtu 😀 pas ja vaziuoja zmones is visu miestu tai kartais kai pakalbu su ja sako jau kad slepiasi nuo zmoniu antpludzio 😃
as kai pagimdysiu tai kokiam spali pas ja vel eisiu 😀
Buvau pas būrėją prieš metus ir apstulbino kaip taip gali pasakyti nepažįstamas žmogus. Anksčiau jomis netikėjau. Norėčiau darkart nueiti.
giedra as gyvenu alt r.bet daznai kaune lankaus,tai kaune noreciau pas bureja.😀
tesifone o kuriam tu mieste?
raganele nu va tu iskart atradai gera bureja 😉 o man tik is trecio kart pavyko 😃 irgi va tokia susirast kaip tu nupasakojai.
sveikos mamytes, buvau ir as pas bureja ir net nesyki, ir vis pas ta pacia, ji traukia kazkaip mane nes vis visa tiesa iswkloja, kai pirma syk pas ja nuejau ji pradejo pilt viska it butu buvus mano geriausia drauge, kur ten drauge, drauge ir ta turbut apie mane nezino kiek pasake bureja, tai aisku cia kiekvieno asmeninis reikalas, nori tiki nori ne, as tame nieko blogo nemaciau ir tikiu jomis 😀
as ir ziuriu forumuose atsiliepimu,o ne skelbimus,taciau wiemiem geraj pasako kitom ne.
na taip... o tu sau ar gali numatyti kas bus ar kas negerai ar tik kitiem?
zinai kartais mes pasakom kitaip na tipo padaryk va sitaip ir netr nesureiksminam kad kazkas negerai bet isties reiktu suklusti
nu kazkaip suktis reikia tikrai. man ir paciai idomu, as pas savo drauge nueidavau tai ir visad kamantinedavau tikiu kad ikyredavau bet tai istiesu uzkabliuoja. bet as ir ne visais patarimais naudojaus...
buna viena tokia turiu kur jau net nezinau kaip zmogui paaiskinti as jai sakau ka daryti ji daro savaip ir dar paskui lenda kad padek tai dabar jau sakau kad nieko nematau
enigma, bet as isivaizduoju kaip turetu buti sunku pamacius kiekviena vis kazka pamatyt kas negerai. arba kai buna tie toki kur tiki (As pvz viena is ju) paskui kiekviena kart ima klausinet " nu papasakok kas bus " ar kazka panasaus. ar tau taip nebuna kad neina net atsikratyt?
giedra tu teisi jai bureja gera tai klientus ji turi savo ir jie vienas per kita pasako kur kas o jai jau internete tai as neiciau .
Laimuteli na as neskaitau saves bureja ir nesistengiu to daryti , as neburiu is kortu as pamacius zmogu matau kas nera gerai ir jai galiu tai padedu ( pasakau ka turetu daryti ) kartais nesakau nes yra zmoniu kurie netiki ir geriau nutyleti
gera bureja reta kuri internete skelbias as manau 😀 geriau pazystamu klauskit mamytes kurios buve tai ir nuomone apie burejas isgirsit ar gera ar i lankas sneka 😀
as ir labai noriu apsilankyt pas bureja,bet kazkaip niekaip nenueinu,neissirinku pas kuria eit, nes internete tiek bureju,kad nezinai isju kurios tikros☹ o gal ir nedristu☹
as ir labai noriu apsilankyt pas bureja,bet kazkaip niekaip nenueinu,neissirinku pas kuria eit, nes internete tiek bureju,kad nezinai isju kurios tikros☹ o gal ir nedristu☹
sveikos merginos as daznai pagalvoju apie burejas ir noriu nueiti bet nezinau nei vienos tai gal kuri zinote silutei gera bureja
Labas visoms mamytems!!!
Niekada neteko man buti pas parapsihologe, teko tik viena syki pasiburti, tai nuo rezultatu likau suzaveta. Man isbure galima sakyti 99,9%. Kai man isbure praeiti ir dabarti, tai pasake visu simta procentu. Del ateities nezinau, bus matyti ateityje. Na radau Facebooke viena skylti ten kalbama taip pat apie burimus ir parapsihologija . Bandau jieskoti naujoviu pabandykite ir jus tan nueiti. http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/LIKIMO-MAGIJA/100889739966591
o tai tu enigma buri ar nuojauta turi?
tai va o mane laiko tai net liudna ir kartais matau kad zmogu reik ispeti bet nutyliu nes isties kartais geriau tai nuslepti .