Gali yra mamyciu bandiusiu kokias nors liekninancias tabletes.Pasidalinkit ar padejo?kiek numetet svorio?kas per tabletes?....
Gali yra mamyciu bandiusiu kokias nors liekninancias tabletes.Pasidalinkit ar padejo?kiek numetet svorio?kas per tabletes?....
as tai alko stop geriu tai nukrito koki 10kg,ir jokio salutinio poveikio
as tai pirksiu pas toma is skelbiu.lt kazkaip patikimas nes daug pazystamu pirko is jo.o as del lidos bijau biskeli geriau isbandysiu meizitang,apie lida per ziauriai prirasyta😀
geriu lida jau pusantros sav ir jokio salutinio poveikio nejauciu isskyrus troskuli,3kg jau nebera 😀
as pirkau skelbiu. lt.. ten buvo skelbimas kad pardavineja.. pasiskambinau susitariau susitikti..
o kur jos reikia gauti
mano drauge vartojo meizitang ir nusikrate 12kg ir jokiu pasaliniu pojuciu nebuvo kaip nuo lidos galvos svaigimas ir t.t ir kg neataugo.butinai greitu laiku isbandysiu ir as savo 10kg lasiaku atsikratyti😀
sveikos,nu tu cia graziai prirasei apie tas tabletes,bet as dar susilaikysiu nuo tokiu primoniu,nes nelabai daug turiu antsvorio😀buvo 10kg,bet 4kg nutirpo😀 jau iki vasaros turtu ir likusieji nutirpti😀
oi atsiprasau uz dvi zinutes.. 😀
Lida turbut zinot visos, tai va meizitangas praksiskai taspats kas Lida tik sako kad biski silpnesnis ir meizitangas praktiskai neturi salutinio poveikio, netaip kaip Lida kur ir sirdis stoja ir organai genda.. 😀 (aisku nezinosi kiek cia tiesos) nu apie ta meizitanga daug ko raso, kad zolinis ir pan, bet manau cia nesamones, nes isgerus viena tablete nenori VISISKAI valgyti visa diena kartai ir kitos dali dienos nieko nevalgai.. tai vien nuo zoleliu manau tokio poveikio nesulauksi.. ten yra kaskokio preparato kuris veikia smegenis ir del to nenori valgyti.. biskeli bijojau prasideti su jom, bet po nestumo turejau apie 15kg virs ir plius labai visi spaude kad suliekneciau, taigi ryzausi ir labai dziaugiuosi kad nepabijojau.. ten yra 36tabletes, as isgeriau apie 18, geriau kas dvi dienos kartai kas kelios dienos, bet ir neisgerus apetitas neatsirasdavo.. dabar va jau apie puse metu nebegeriu tableciu neataugo nei kilogramas, apetitas sumazejes, saldumynam potraukis irgi sumazejes.. zodziu mano atsiliepimai apie tas tabletes patys geriausi.. bijau kad nebuciau apsaukta reklamuotoja tu tableciu taigi as nereklamuoju, ir niekam nesiulau, tiesiog dalinuosi patirtim.. 😀
Lida turbut zinot visos, tai va meizitangas praksiskai taspats kas Lida tik sako kad biski silpnesnis ir meizitangas praktiskai neturi salutinio poveikio, netaip kaip Lida kur ir sirdis stoja ir organai genda.. 😀 (aisku nezinosi kiek cia tiesos) nu apie ta meizitanga daug ko raso, kad zolinis ir pan, bet manau cia nesamones, nes isgerus viena tablete nenori VISISKAI valgyti visa diena kartai ir kitos dali dienos nieko nevalgai.. tai vien nuo zoleliu manau tokio poveikio nesulauksi.. ten yra kaskokio preparato kuris veikia smegenis ir del to nenori valgyti.. biskeli bijojau prasideti su jom, bet po nestumo turejau apie 15kg virs ir plius labai visi spaude kad suliekneciau, taigi ryzausi ir labai dziaugiuosi kad nepabijojau.. ten yra 36tabletes, as isgeriau apie 18, geriau kas dvi dienos kartai kas kelios dienos, bet ir neisgerus apetitas neatsirasdavo.. dabar va jau apie puse metu nebegeriu tableciu neataugo nei kilogramas, apetitas sumazejes, saldumynam potraukis irgi sumazejes.. zodziu mano atsiliepimai apie tas tabletes patys geriausi.. bijau kad nebuciau apsaukta reklamuotoja tu tableciu taigi as nereklamuoju, ir niekam nesiulau, tiesiog dalinuosi patirtim.. 😀
sveikinu elekta sugerais rezultatais😀o kas cia per tabletes?gal gali placiau apie jas parasyti😀
sveikos, geriau as meizitang tabletes, per nepilnai du menesius numeciau 12kg, labai jomis dziaugiuosi.. 😀 jau puse metu kaip nebegeriu nei kilogramas neataugo atgal, valgau kanoriu ir betkada.. 😀
va mamytes noriu pasidziaugti visos raso kad numete kg. as tai pat numeciau 5kg. per 2 savaites😀 ir zadu dar mesti noriu sau labiau patikti
per sventes susilaikiau nuo persivalgymo 😃o seip jau beveik 2kg dingo😀
nu geriau veliau negu niekada😀.o kaip ar nebaisu po svenciu ant svarstykliu uzlipti😀man tai truputi buvo baisu,nes dasidejo 3kg☹,bet va nuo pirmadienio nuo 6val. nebevalgau,rytais atsilenkimus darau,dar geriu maisto papildu Talija S,matysim kas cia gausis,nes ant svarstykliu dar nelipau😀
man tai atnese,aisku biski paveluotai 😃
tai kaip agne,ar kaledu senis atnese zadeta dovana😃?
taip ,per sventes nori nenori tenka persivalgyti😀
man irgi 5 nebera 😀 o jei dar pabaigoj nebuciau taip uzsileidus ☹ bet irgi manau kad per sventes visi penki jei ne daugiau sugrys 😃
man kaledu senis svarstykles atnes 😀
nespes tai nespes,gal tada gimtadieniui gausiu 😃
tai jau paskubek,paprasyti nes kaledu senelis gali nebesuspeti parupinti norimos dovanos😀,o tai paliks kitoms kaledoms😃.Bet jauciu ,kad per sventes tie kg sugris😃😃😃
oho kaip tau faina raminta 😀reik man svarstykliu kaledu senio paprasyt,o tai pastovei sveriuosi mieste uz pinigus.
tu cia agne teisi,kad po pusmecio svoris krent savaime,o jei dar ir pats pajudi 😀tai ir rezultatas yra.nor as ir nieko tokio nedariau,bet kai pasisveriau vakar buvau maloniai nustebinta 5kg nerasta😃
shanele, dar per anksti galvot apie svorio metima. regis bent puse metu turi praeit, nes kitom gali but ir taip kad daryk ka nori is svoris nekris, tik po kiek laiko 😀
zinau viena kuri visada buvo kuda, po gimdymo zinoma liko daug kg, tai laikesi dietu, sportavo nu zdz... ir nieko, nors tu ka. praejo puse metuku ir svoris pats nukrito 😉
Man tai 10kg trumpina givenima😀,bet kai biski susuimu tai ir rezultatas matosi,bet tai sunku atsisakyti malonumo skaniai pavalgyti😃
3 su puse menesio.sveriu apie 67kg,lygiai tiek pat sveriau praejus keliom sav po gimdymo.
o kiek laiko praejo nuo gimdimo?o del kontraceptiku svoris galima ir priaukti☹nes su ta hemija taip jau yra,vienur padeda,o kitur pakenkia☹
nusipirkau siandien lidos is ebay ,turetu per 3d atsiusti. Niekaip nesigauna svorio numest,stovi vietoi nors tu ka☹ jauciu kontraceptikai dar savo padaro.Pagal kuno mases indeksa turiu nedideli antsvori.
tai va reiks susiimti😃,o pavasariu artejant reiks dar labiau susiimti😀
as snd ryte stoviu atsidarius saldyytuva, ieskau ka pavalgyt 😃 ir galvoju- nu po svenciu reiks rimtai susiimt 😃 😃 😃