Gali yra mamyciu bandiusiu kokias nors liekninancias tabletes.Pasidalinkit ar padejo?kiek numetet svorio?kas per tabletes?....
Gali yra mamyciu bandiusiu kokias nors liekninancias tabletes.Pasidalinkit ar padejo?kiek numetet svorio?kas per tabletes?....
ebay neradau as tos lidos ir mane ji sugunde 😀reiks prasyt kad is LT kas atsiustu.
aciu uz gera tema,na reiks pirkt ta lida nieks nebus,nes liekninantis pleistra ne velnio nepadeda,,greit reikes duris platint 😍
kad svoris grysta tai nereiskia kad neturim nieko daryt... ir sportuojant kai nustoji svoris gali gryzt. reikia gyvenimo buda keist betkokiu atveju ir tik tada negrs..😀
as mokejau 95 lt uz ta auksini kamuo,liuka bet isgeriau dar tik 4 kapsules laukiu nesulaukiu kada man kas nukris .nes niekaip is po gimdymo neilendu y rubus ):
taip sita tai girdejau
o nebijot mielosios mamos, kad po liekninanciu tableciu gris svoris dvigubai kai nustosit gert, tas pats ir po dietu?!!
nusipirkau kaune urmo bazej,rusu vaistinej.o parekomendavo vyro sesuo.tai ir sugalvojau pabandyt.
taip o kur ju galima nusipirkt?
o is kur uzsisakiai ir kodel butent sitas?
auksinis kamuoliukas
o kokios cia tabletes patranka, man reiktu kokia 10kg numest
saunu patranka 😉 sveikinu :d isivaizduoju koks db tau dziaugsmas 😀
beto kai virssvoris yra puse tavo idealaus svorio ir tas sportas nemielas.nes yra sunku...
dovilee,patikek sportavau....bet rezultatu jokiu nebuvo.
nu matai, kad sportas duotu rezultatu reikia ilgai sportuot...
jei mane kamuotu tik kokie 10 papildomu kilogramu,gal ir nesiimciau tokiu drastisku priemoniu.taciau sportai man nepadeda
nu kad jauciuosi puikiai.vakar pasisveriau jau nera 7kg.o siandie isgeriau 10 kapsule.as uz juos mokejau 100lt uz 30kapsuliu.Beto man labai daug reikia numest,kad butu idealus svoris tai puse saves.bet man gerai bus jei kokie 25 nukris.jausiuos tada grazuole 😃
aa... 😃 nu jo, geras pasiulymas 😃
nu darai atsispaudimus ir galvok apie ka nors naudinga ir nebus neidomu 😉
nesupratau 😕
tai pagalvok ka valgyt darysi, apie knyga buvo kuria perskaitei.. 😃
galima, bet as tingiu, na bet tingini dar gal galima nugalet, bet kad man tiesiog neidomu, nepatinka atsigulus ant zemes pagal koki zurnala daryt tuos pratimus...
nu as sportuoju.. jau jum cia tai nepatiko, bet tai jei laisvo laiko yra tai pasportuot pusvalanduka tikrai galima 😀
o koks gali but uzsiemimas pvz 😀?
kerry> tai tiesiog reikai susirast uzsiemima 😉
jei as dirbciau ar mokyciau tai ir problemu nebutu issibarstytu kaip mat visi. bet db kai sedi su vaiku namie, jokio uzsiemimo tai sansu juos numest jokiu
atlenkimai gerai, bet kaip laiko sunku jiems atrask, cia kazkaz😀
Visai neseniai buvau susigundžius tom liekninančiom tabletėm, nes svoris kaip 65 taip ir nekrito, bet vyras atkalbėjo😃 pradėjau į mokslus važinėt ir sutirpo, db 58jau ir toliau krenta, kuo ir džiaugiuos. Bet pilvukas atrodo kraupiai, randai nuo strijų, kaip pas bobutę(ir tai pas kitą gal dar ir gražiau atrodo)😃 turiu vibra tone diržą, bet sav.papurčius lašinukus, laiko neatradau, tad db atsilenkimų darau sąžiningai😀 žiūrėsim koki rezultatai bus.
bet jau tikrai baisu daros kad sisrid nuo ju nesustotu 😃
patranka-kokia auksinio kamuoliuko kaina?