isigijau pries keles dienas 10lt apvalu akvariuma.nusipirkau dirbtiniu augalu,akmenuku.ir dvi morkavas zuvytes.vandeni suyliau,palaukiau 2 val,kaip ir sake parduotuveje,ilasinau skaidrinancius lasiukus...sudejau zuvis.bet jos man needa,vanduo patao drumzlinas..jos plaukioja pavirsiumi...kaip jums buvo,ar cia normalu,gal ko reikia dar?aciu uz atsakymus
o sakot actas padetu?😀
cia ne auksine,cia teleskopas 😃 nu va,man visas stiklas apkalkejes,o su chemija nenoriu valyti....
visko gali būt kad pakelia,aš ir galvodavau,nu kaip tos žolės atsiduria viršuj,tai vieną dieną pamačiau,kad rausia 😃 pas mane tai irgi kalkių nesusidaro,tik dumblių būna,kai keičiu vandenį su kempenėle vargstu 😀 o mano akvariumas toks,tik žuvyčių nedaug,reiktų pasipildyt gretas 😃
hmm pas mane bent kalkes nesusidaro...bet gal isimk visas zuveles,ispilk vandeny ir isvalyk vandeniu,sepeteliu kokiu nors..nes chemikalu negalima pilti...kokios akys tos auksines zuveles dideles😃 gerai atrodo
o kaip jus nuvalote stikla nuo kalkiu? va cia siek teik matosi
tai auksinė irgi augalus rausia,aš vis pasodinu kitą dieną jau vėl viršuj plaukia 😀 tai nebeliko nei vieno augalo jau pas mane 😃
gražios,bet plėšrios rupūžės 😃 tada reik jau jas vienas ir laikyt
1 auksinė,2molinezijos,danijos kelios ir nebatsimenu kitos rūšies 😃 bet reiks nusipirkt jau kitų,vis neprisiruošiu ir pinigų kažkaip gaila buvo,prieš tai turėjom barbusus,bet jos plėšrios tai labai jau pešdavos tarpusavy,kai kraustėmės pastipo netyčia, ir auksinės su jais nebūčiau galėjus turėt,nes pelekus apdrasko 😃 dar buvau įsigijus papūga,tai ji mano neonkes pradėjo valgyt,tai greit atsikračiau aš ja,nors kai pirkau tai sakė neplėšri,apgavo žiurkė,kai buvau supykus ant tos pardavėjos 😃
nu jo,tai vis kol prisiruošiu 😃 reiktų jau nusipirkt žuvyčių naujų,nes 6 belikusios 😃
Sveikutės,na pas mus tai 80 l tai kai reik pakeist vandenį yra kas veikt 😀
vis galvoju, kad neilgai trukus, isigysiu didesni, kokiu 30l. akvariuma 😀
sveika prisijungus prie zuvyciu myletoju..tai jau tikrai tie galdeliai l protingi...musu irgi toks atrodo ziuri i mus,seka akutemis...plaukioja
Sveikutes, ir as nesenai isigijau maza apvalu akvariumuka, teisingiau gavau dovanu, mano mazutis tik 3l., gyvena melynas gaidelis ten. Toks protingas atrodo, idresiruotas 😃 idejom varda zuviukas Nemo.
aha fainos tos juodos labai😀
liuxs akvariumukas..tik pas jus jau tas su burbuliatoriais ir tt...mano tai tas apvalus,be nieko.o kokios ten tos zuvytes juodos?
aha butinai paziuresiu😀idesiu ir as savo kokia diena cia...mano akvariumas 10litru talpos,o zuvyte-gaidelis,tokia nediduke,tai jai ten tame akvariume,kaip juroj😃 pokolkas laikosi gerai,paplaukioja,ir vel i savo pili...dar pastebejom,kai mes valgome,mat akvariumas ant valgomojo stalo valgomajame,tai ji sekioja sakute😃 uzdejome jau ir varda-Rokis.o kokie jusu zuvyciu vardukai?
reik pakeist vandenį dabar tai vis neprisiruošiu,o stiklas jau dumbliais apaugo,nu reiks užsiimt ir nufotkint 😀
oi pas mus ir lauke sraigių yra,tokių didelių,vynuoginių,netgi šiltnamy ant agurkų užsilipusias radau,man tai jos irgi ne prie širdies,akvariume tai tokios rudos mažytės,vis išrenku,bet kur jau visas išrinksi,kai prisidaugina vėl,tokių visai miniatiūrinių gali pamatyt,tai jau nežinau kaip atsikratyt jų 😀 gal išdezinfekuot 😃
man tai sraiges kazkaip ne prie sirdies...jos l slykscios,nu ju tie pilvai..brrrrrrrrr
geras😃 pardavinek tas sraiges,gal kas nupirks..arba isnesk i lauka,tegul ten gyvena😉
sveikos,aš ir turiu akvariumą,ir pas mane kiek sraigių prisiveisė,tai nežinau kaip išnaikint jas,ne žuvys gyvena,o sraigės 😃 matyt įsiveisė kai žolių nusipirkau,tik jos neprigijo,o sraigės liko 😃
labas rytas.gerai miegojome...zuvyte irgi manau gerai...kaip tu?
😃
labas rytas.as jau kavikes isgeriau😀 tai gal ta tavo sraige naktine kokia😉 diena miega,kai zmones mato,o nakti sau gyvenimu dziaugiasi...o manaisis tai pily sedi😃
maziau kreipk demsi,viskas jai gerai 😀 gal tai pratinasi prie naujos aplinkos 😀
o pas mane yra teleskopas ir sraige,bet jokio sildytuvo neturiu,ir atrodo net nereikia
tai va mano gaidelis irgi pasislepes,tai irgi manau per saltas vanduo....
mes dabar gyvename Osle😀 vardas Ausra.malonu susipazinti Daivute...as irgi ziuriu nieko apie zuvytes nera is vis😉 kaip jus vandenio siluma palaikot?gaideliams reikia net iki 27laipsniu,kad butu...hmmm.namie manau tiek nera.sako kambario temperaturos turi buti vanduo...i apvalu ar yra spec sildytuvu kazi pirkt.sveikinu isigijus sraigyte😀
labas rytukas zuvyciu myletojos😀
daivute- nu pas mane jos neisveisia ,buvo dvi,dabar viena,ir daugiau tikrai ju neturiu 😃