isigijau pries keles dienas 10lt apvalu akvariuma.nusipirkau dirbtiniu augalu,akmenuku.ir dvi morkavas zuvytes.vandeni suyliau,palaukiau 2 val,kaip ir sake parduotuveje,ilasinau skaidrinancius lasiukus...sudejau zuvis.bet jos man needa,vanduo patao drumzlinas..jos plaukioja pavirsiumi...kaip jums buvo,ar cia normalu,gal ko reikia dar?aciu uz atsakymus
man tai gražu kai sienoj būna akvariumas,bet jaučiu kiek vargo su tokiu...
as asmeniskai didelio tai nenoriu,nors ir ,kaip grazu yra..man uztenka mano apvalaus 10 litru ir vienos zuvytes😉
man tai irgi gražu 😀 aš ir visai norėčiau didesnio,bet kol kas apsieisiu ir su šituo 😀
tai taip ir brangios tos žuvys,maniškis jau sako,kad vieni nuostoliai tas tavo akvariumas,nes kai kraustėmės visos išdvėsė,tai teko naujų pirkt,dar buvau šildytuvą sudeginus,tai jau buvo labai nepatenkintas 😃
daivute,tai jau nemažai metų tavo žuvims 😀 aš tai niekaip nenuvažiuoju nusipirkt naujų 😀
tiek ilgai auksinės gyvena,kažkas sakė,kad tik porą metų 😃 man ir labiau patinka mažesnės,nes jų daugiau galima prileist 😀
aha ruosiames jau,siandien pirmoji dienele 😀 o gyvenam airijoj 😀
aciu labai 😉 Paprastosios auksinės žuvelės gyvena iki 25 metų, tačiau ,,keistųjų‘‘ rūšių žuvelių gyvenimo trukmė tęsiasi tik iki 14 metų.ir siaip auksines gali uzaugt iki 12 cm 😃 vakariene jau ruost galetu 😃 man dabar kazkaip labiau mazytes patinka,ir daugiau laikyt ju galima ir dideles neauga 😀
aha gražus akvariumas 😀
labai fainas akvariumukas margaritaaa
uoj radau ir dabartini akvariumo vaizda 😃 tik ne visos zuvytes matosi
Sveikos 😀 turim ir mes akvariuma,idesiu foto,tik cia situ zuvyciu jau nebera,auksiniu nebenoreciau augint, sika baisei jau daug 😃 dabar turim kitokias zuvytes,isviso 13,o ir akvariumo vaizdas pasikeites,megstu keist zuvytem aplinka 😃 kai padarysiu nauja foto,imesiu 😀
as irgi manau,kad gejai 😃😃
o gal ten gejai,tos sraiges😃 todel ir neprisidirbo😃
nu man kazkaip tos sraiges nelabai...tie ju pilvai...bet kam patinka,tai liuxs😀
o geras,pas mane jos dvi buvo,bet vaiku neprisidirbo 😃
tai gerai,kad nors stikla nuvalo,o pas mane kai prisiveisė tokių mažyčių,aplimpa stiklą,bet nenuvalo jo ir ka svarbiausia neina išnaikint,atrodo nebėra jau ir vėl išlenda iš kur nors,tai jau nervai ima
pas mur irgi yra tokia pati sraigele,nei trugdo ji,nei vaizda gadina 😀 dar net gerai stikla nuvalo 😀
oho kokia didelė žuvis 😀 o kam sraigė?man tai jos nelabai patinka
nu gerai tas katinas atrodo 😃 su žuvim vanduo skanesnis,jaučias kaip žuvies užvalgęs ir nebereik gaudyt žuvytės 😃 nu tikrai gerai 😃
seimos narys jug😃
tai labai gerai,kad actas padeda,reikes ir man isbandyti 😀
😀
😀
as netik zuvytes turiu,bet ir draugiska katina kuris laka is akvariumo,bet zuvyciu negauto,va paziurekit😀
o tai ir as pabandysiu siandien reiks isbandyt😀
nu liuxs
as bent tai nesu girdejusi apie tai...cia reikia pacioje parduotuveje pasiklausti.
sveikutes,o as dar negirdejau apie acta,gal kuri jau bandet?
o tai kaip man daryti su tuo actu? koks tas receptas? 😀 acta su vandeniu praskiesti?