apsisaugojimas spirale

04. May, 09:19

galvoju kaip apsisaugojimas spiralėmis patikimas ar nelabai? gal yra naudojančių šias apsisaugojimo priemonę? gal kas naudoja spiralę copper? kuo geresnė nova nuo copper? pasidalinkite patirtimi:)

06. May 2010, 11:41

Apie svetimkūnius, o žinot, kad kūdikėlis irgi svetimkūnis 😉 aš nešiojau iš kart du mažylius, tai organizmas visą nėštumą kovojo su šiais "svetimkūniukais", pravėmiau visą nėštumą.

06. May 2010, 11:40

Po gimdymo kai prasidėjo pirmos mėnesinės tada ir dėjo man spiralę, jokio skausmo, net žnyptelėjimo nejutau, pora sekundžių ir viskas, net nesuregavau 😀 nors buvau prisiskaičius, kad skauda labiau nei gimdyt ir ėjau laaabai bijodama, o pasirodo niekis 😀 Su NovaT kraujuoji labiau, bet juk tik kelios dienos, gali didesnį įklotą įsidėt 😉 aišku kieno mėnesinės ir taip labai gausios tai NovaT nepatartina .

06. May 2010, 09:51

niu as supratau kad svetimkunis as sutinku😉

06. May 2010, 09:07

dovile,as rasiau,ka skaiciau 😀 bet ir pati nedrisciau detis,juk vis delto svetimkunis..

06. May 2010, 08:59

niu mano sese isidejo tai nesake kad jau taip skaudu kaip tu laura1116 rasai😀

06. May 2010, 07:31

as irgi daug skaiciau,kad yra mamu,kuriom dedant spirale lb skauda,skaiciau.kad rase,skaudziau uz gimdyma,bet cia gal perdejo kazkiek 😀 as asmeniskai nieko nenaudoju,pasiskaiciuoju vaisingas dienas.o tie hormonai ne i gera,nors spirale lb patogu isidejai 3 ar 5m ir ramu.skaiciau,kad isidejus nova T gausiai ir ilgai kraujuojama.

05. May 2010, 22:59

baik tu pupsiuk,kas taip rase meluoja,na bent jau as nepazystu visiskai tokios,kuriai butu skaudeje kai dejo spirale,as nieko nejutau,na tik toki kaip gnybtelejima ir viskas😀

05. May 2010, 21:15

ar labai skauda kai spiralę deda? vienam forume skaičiau, kad skauda net labai, tai šiek tiek išsigandau☹

05. May 2010, 21:14

ačiū už pasisakymus😀 beje spiralę reikia pirkti su receptu?

05. May 2010, 18:01

man idejo po pirmu menesiniu,tai yra po pusantro menesio po gimdymo

05. May 2010, 18:00

labaso po gimdymo /po kurio laiko isidejote spirale?nes pvz man gine pasiule detis po puses metu tik NOVA T,Sake tipo ji kaskom svelniasne,😀db reikia gerti kontraceptines Azalia geriu bet kaip man nepatinka bijau kadkokia diena nepamirsciau😀

05. May 2010, 13:56

Man įdėjimas nekainavo, dėjausi pas savo ginę poliklinikoj, kainavo tik pati spiralė 😀

05. May 2010, 12:10

na man tik pradzioj buvo gausesnis kraujavimas,bet kadangi as pirmas dvi dienas visad kraujuoju gausiai,tai man jokio skirtumo praktiskai,o dabar jau apmazejo tas kraujavimas,matyt susigyveno dimda su nauju svetimkuniu 😀.o kiek kainuoja nezinau lietuvoje spirales idejimas,as ne LT dejausi

05. May 2010, 11:49

jo del to kraujavimo tai tiesa.as galvojau jei taip toliau,tai vaiksciosiu isvis balta kaip popierius,nes kraujo prarandama l daug.bent man.o seniau buvo vos vos...tai ziuresiu kaip toliau.
kiekviena zino kas jai geriausia.

05. May 2010, 11:26

Nutrauktas lytinis aktas yra musu apsauga, zinau, kad tai yra pakankamai maza apsauga, o ir malonumas ne tas...... 6 m buvom ramus; 2 m geriau tabletes, 4 m bandziau pastoti... 8 men jau musu berniukui, bet nenusprandziu dar nieko. Viena menesy geriau yesminele, tai kiekviena ryta atsukeldavau su skaudancia galva, o apie seksualiny potrauky, tai isvis nebuvo nei kalbos☹ Nenoriu eksperimentuot ir su kitomis.
Bendradarbe issieme po 3 m spirale, tai gavo nedarbingumo lapely pasiimti jai - kraujavo nezmoniskai, nusilpo moterisko. Zinoma, taip ne visoms buna, bet, ai, tiek jau to...

05. May 2010, 11:21

o tai kaip apsisaugosite su vyru?mykolomamyte.aisku yra du budai,bet per abu reikia galvoti ir sunku atsipalaiduoti.nebent norite aisku leliuku

05. May 2010, 11:17

Labai buvau uzsizarazinus ysidet spirale, bet pasiskaicius visus uz ir pries apsigalvojau... Esu gerus kontraceptines tabletes pries 4 m. Geriau 2 m. Dabar net negaliu pagalvoti apie tai. Niekuomet negersiu nei tableciu, nei desiuos spirale. Nenoriu☹ Mano kunas, mano sveikata... Velniop tuos hormonus!

05. May 2010, 11:13

MAN KAINAVO 400KR SPIRALE IR UZ GINEKOLOGES IDEJIMA DAR TIEK

05. May 2010, 11:09

o kokios kainos sio malonumo?😀

05. May 2010, 11:05

sveikos.as tokia pat kaip uoga.bet man tos pirmos menesiniu dienos tai nepatinka.l jau gausios.taip nebudavo pries isidedant spirale.toks jos minusas bent man

05. May 2010, 10:58

Laba, aš esu su NovaT varine spirale jau trys mėnesiai, esu labai patenkinta, ji ir gi penkiems metams 😀 jokių nepatogumų ir meilė su vyru skanesnė kai gali atsipalaiduot 😉 tik per mėnesines pirmas tris dienas didesnis kraujavimas būna, bet čia niekis 😀

05. May 2010, 10:46

Sveikutes,Stelpa kokia spirale esi isidejusi? keik mazdaug ji kainuoja?

04. May 2010, 21:22

SVEIKA PUPSIUK😀as su spirale esu jau beveik pusantru metu,man tai gerai,dziaugiuosi 😀,esu isidejus 5metams,tai esu rami😀

04. May 2010, 21:19

galvoju kaip apsisaugojimas spiralėmis patikimas ar nelabai? gal yra naudojančių šias apsisaugojimo priemonę? gal kas naudoja spiralę copper? kuo geresnė nova nuo copper? pasidalinkite patirtimi😀

1 2 3 →