galvoju kaip apsisaugojimas spiralėmis patikimas ar nelabai? gal yra naudojančių šias apsisaugojimo priemonę? gal kas naudoja spiralę copper? kuo geresnė nova nuo copper? pasidalinkite patirtimi:)
galvoju kaip apsisaugojimas spiralėmis patikimas ar nelabai? gal yra naudojančių šias apsisaugojimo priemonę? gal kas naudoja spiralę copper? kuo geresnė nova nuo copper? pasidalinkite patirtimi:)
Apie svetimkūnius, o žinot, kad kūdikėlis irgi svetimkūnis 😉 aš nešiojau iš kart du mažylius, tai organizmas visą nėštumą kovojo su šiais "svetimkūniukais", pravėmiau visą nėštumą.
Po gimdymo kai prasidėjo pirmos mėnesinės tada ir dėjo man spiralę, jokio skausmo, net žnyptelėjimo nejutau, pora sekundžių ir viskas, net nesuregavau 😀 nors buvau prisiskaičius, kad skauda labiau nei gimdyt ir ėjau laaabai bijodama, o pasirodo niekis 😀 Su NovaT kraujuoji labiau, bet juk tik kelios dienos, gali didesnį įklotą įsidėt 😉 aišku kieno mėnesinės ir taip labai gausios tai NovaT nepatartina .
niu as supratau kad svetimkunis as sutinku😉
dovile,as rasiau,ka skaiciau 😀 bet ir pati nedrisciau detis,juk vis delto svetimkunis..
niu mano sese isidejo tai nesake kad jau taip skaudu kaip tu laura1116 rasai😀
as irgi daug skaiciau,kad yra mamu,kuriom dedant spirale lb skauda,skaiciau.kad rase,skaudziau uz gimdyma,bet cia gal perdejo kazkiek 😀 as asmeniskai nieko nenaudoju,pasiskaiciuoju vaisingas dienas.o tie hormonai ne i gera,nors spirale lb patogu isidejai 3 ar 5m ir ramu.skaiciau,kad isidejus nova T gausiai ir ilgai kraujuojama.
baik tu pupsiuk,kas taip rase meluoja,na bent jau as nepazystu visiskai tokios,kuriai butu skaudeje kai dejo spirale,as nieko nejutau,na tik toki kaip gnybtelejima ir viskas😀
ar labai skauda kai spiralę deda? vienam forume skaičiau, kad skauda net labai, tai šiek tiek išsigandau☹
ačiū už pasisakymus😀 beje spiralę reikia pirkti su receptu?
man idejo po pirmu menesiniu,tai yra po pusantro menesio po gimdymo
labaso po gimdymo /po kurio laiko isidejote spirale?nes pvz man gine pasiule detis po puses metu tik NOVA T,Sake tipo ji kaskom svelniasne,😀db reikia gerti kontraceptines Azalia geriu bet kaip man nepatinka bijau kadkokia diena nepamirsciau😀
Man įdėjimas nekainavo, dėjausi pas savo ginę poliklinikoj, kainavo tik pati spiralė 😀
na man tik pradzioj buvo gausesnis kraujavimas,bet kadangi as pirmas dvi dienas visad kraujuoju gausiai,tai man jokio skirtumo praktiskai,o dabar jau apmazejo tas kraujavimas,matyt susigyveno dimda su nauju svetimkuniu 😀.o kiek kainuoja nezinau lietuvoje spirales idejimas,as ne LT dejausi
jo del to kraujavimo tai tiesa.as galvojau jei taip toliau,tai vaiksciosiu isvis balta kaip popierius,nes kraujo prarandama l daug.bent man.o seniau buvo vos vos...tai ziuresiu kaip toliau.
kiekviena zino kas jai geriausia.
Nutrauktas lytinis aktas yra musu apsauga, zinau, kad tai yra pakankamai maza apsauga, o ir malonumas ne tas...... 6 m buvom ramus; 2 m geriau tabletes, 4 m bandziau pastoti... 8 men jau musu berniukui, bet nenusprandziu dar nieko. Viena menesy geriau yesminele, tai kiekviena ryta atsukeldavau su skaudancia galva, o apie seksualiny potrauky, tai isvis nebuvo nei kalbos☹ Nenoriu eksperimentuot ir su kitomis.
Bendradarbe issieme po 3 m spirale, tai gavo nedarbingumo lapely pasiimti jai - kraujavo nezmoniskai, nusilpo moterisko. Zinoma, taip ne visoms buna, bet, ai, tiek jau to...
o tai kaip apsisaugosite su vyru?mykolomamyte.aisku yra du budai,bet per abu reikia galvoti ir sunku atsipalaiduoti.nebent norite aisku leliuku
Labai buvau uzsizarazinus ysidet spirale, bet pasiskaicius visus uz ir pries apsigalvojau... Esu gerus kontraceptines tabletes pries 4 m. Geriau 2 m. Dabar net negaliu pagalvoti apie tai. Niekuomet negersiu nei tableciu, nei desiuos spirale. Nenoriu☹ Mano kunas, mano sveikata... Velniop tuos hormonus!
MAN KAINAVO 400KR SPIRALE IR UZ GINEKOLOGES IDEJIMA DAR TIEK
o kokios kainos sio malonumo?😀
sveikos.as tokia pat kaip uoga.bet man tos pirmos menesiniu dienos tai nepatinka.l jau gausios.taip nebudavo pries isidedant spirale.toks jos minusas bent man
Laba, aš esu su NovaT varine spirale jau trys mėnesiai, esu labai patenkinta, ji ir gi penkiems metams 😀 jokių nepatogumų ir meilė su vyru skanesnė kai gali atsipalaiduot 😉 tik per mėnesines pirmas tris dienas didesnis kraujavimas būna, bet čia niekis 😀
Sveikutes,Stelpa kokia spirale esi isidejusi? keik mazdaug ji kainuoja?
SVEIKA PUPSIUK😀as su spirale esu jau beveik pusantru metu,man tai gerai,dziaugiuosi 😀,esu isidejus 5metams,tai esu rami😀
galvoju kaip apsisaugojimas spiralėmis patikimas ar nelabai? gal yra naudojančių šias apsisaugojimo priemonę? gal kas naudoja spiralę copper? kuo geresnė nova nuo copper? pasidalinkite patirtimi😀