apsisaugojimas spirale

04. May, 09:19

galvoju kaip apsisaugojimas spiralėmis patikimas ar nelabai? gal yra naudojančių šias apsisaugojimo priemonę? gal kas naudoja spiralę copper? kuo geresnė nova nuo copper? pasidalinkite patirtimi:)

07. May 2010, 21:53

APSIRIKAU PARSAYT TAI JI ISKART PALEIDZIA SAVO NEISPRUSIMO IR PIKTUMO BANGAS,SUAUK MERGYTE!!!

07. May 2010, 21:52

nei profesore nei ka,bet jei pati neturi spirales ir nesupranti apie kalbi tai isvis nekalbek,o tavo profesorius turut kompas kuris nieko neismano😃

07. May 2010, 21:50

ir dar stelpa,tampono i kakleli negali ikist,jis buna tik makstyje.profesore tu 😃

07. May 2010, 21:48

stelpa,gimdoje spirale,kaklelyje siulas.jis lieka islindes makstyje.ji pakerpa tik po kurio laiko,as ir savo gines klausiau..tik pabijojau skausmo.ir parasiau,ka zinau,o kaip yra is tiesu,velniai zino.

07. May 2010, 20:57

Spiralės siulelius ginekologas gali prikirpt, kad netrugdytų 😉 man patrumpino siūlelius, net neprašant 😀 tada net ir įkišus pirštą nesugraibytum jokių siūlelių 😀

07. May 2010, 19:38

na nezinau kiekta tampona turetum sukist kad jis pasiektu toki atstuma kur yra spirale,spirale yra gimdoje,o tampona gi kisi i kakleli,ne i pacia gimda.o jei taip ir nutiktu cia mediku klaida,jokie siuleliai negali kysot ir t.t...

07. May 2010, 19:27

stelpa,internete pasiskaiciau.todel,kad ir spirale turi sniureli ir tamponas.gali juos abu netycia issitraukt.as nepykstu ir ne pati sugalvojau.

07. May 2010, 16:37

tai akd nelabai pakeitem mes tema,apie gydytojus ir kalbam😀tau gi gine neispejo kad ateiti jei kas netaip,o ir aplamai reikia pasirodyt daktarams,sekmes😉

07. May 2010, 16:33

mes biskuti tema cia tame forume pakeitem,bet galnesupyks mamytes😀einu i joga siandiena.matai cia priziuri leliukus kol sportuoji.labai patogu.galima nestis su savim😀 susirasysim dar.jo islandijoje irgi neblogas gyvenimas,kaip ir norgeje.turiu ekonomine puse omeny

07. May 2010, 16:27

cia taip pat viskas kitaip,niekas ant lektuvu nesokdina nesciuju jei nera dideliu bedu,ehoskopai irgi retai,priziuri akusere kuri tik sveria,ugi matuoja,pilvo apimti,spaudima,kita gydytoja klauso sirdies tonusu,kita tik eho daro,o gines tik vidun lenda,bet man neprireike nestumo metu gines pagalbos😀o gyvenam mes Islandijoje

07. May 2010, 16:25

cia matai norgeje jie i viska daug paprasciau ziuri,echoskopai tik 1 kart daromi ir tt

07. May 2010, 16:23

o is kur jus?uzsienyje?na as nueinu pas ginek,dantista lietuvoje.

07. May 2010, 16:22

tai durnai,nemaniau kad norvegijoj gali buti taip....as i LT gryztu su seima,bet retai,ner kas veikt ten,bet niekad neinu pas daktaru,jie visokiausiu ligu randa,kuriu net nera....

07. May 2010, 16:20

Norvegijoje gyvenam..bet aisku grizinejam daznai i liet.tai pas visus gyd nueinam.nes cia ziuriu isvis vejas kazkoks

07. May 2010, 16:18

nu idomiai cia...pas mus tai net ir stomatologai patys skambina ir pranes kad turim atvykt apziurai dantu.o dabar kur tu esi mergaite6?

07. May 2010, 16:16

nu as dejausi norgeje.tai va.nieko ji nesake.tik sake kad viskas bus gerai,nieko nejusi.hmmm

07. May 2010, 16:14

na cia tik lt taip ir tegali nutikt,jokios atsakomybes visiskai...baisu...as turiu omeny gydytojus

07. May 2010, 16:13

nebuvau pasitikrint,nes nieko ginek nesake.nu geras.ot but jei pastociau☹ reikes butinai skambintis ir klausti,jau net nebejuokinga man.

07. May 2010, 16:10

man kai idejo as po 3men apsilankyt turejau,o poto po metu,dabar kitais metais bereikes,bet man viskas tvarkoje😉

07. May 2010, 16:07

Informaciniam lapelyje buvo parašyta, jei spiralė jaučiama, tai negerai įdėta arba pasislinko. Man kai įdėjo aš iš kart nieko nejutau tik papilvę skaudėjo kelias dienas, paskui viskas buvo čiki😀 o Mergaite6 ar buvai po mėnesinių pasitikrint ar spiralė gerai laikosi, nes po mėnesinių gali pasislinkt ar iškrist, jei viskas tvarkoje būna tai gali nešiot visą terminą be problemų 😀

07. May 2010, 15:29

gal.reikes jauciu pasiskambinti ginekologei.nes kazkaip jau nemalonu istikro.aciu stelpa

07. May 2010, 15:27

mergaite6 gal todel jauciasi,kad pasislinkusi ji yra,na spirale,nes mano pazystammai vienai taip buvo...ji nuejo pas gine ir susitvarke ta problemele😀

07. May 2010, 15:06

nu zinokit mamos,man pvz tai skaudejo kai dejo.buvau balta kaip popierius,gal esu jautresne skausmui...o del mylejimosi,tai jo geriau kai nereikia galvoti kas bus ir tt.tik va man kazkaip dar jauciasi ji ten.bet dar tik 2menesi turiu,tai gal praeis.ir atrodo kai mylimes jauciasi...😀

07. May 2010, 14:31

Aš taip pat jokių svaigimų nejaučiu ir kas kalbama apie mylėjimąsi tai Stelpai pritariu 😀

06. May 2010, 19:02

kur tu cia taip skaitei laura1116,kad jei turi spirale negalima tamponu😃???NU TIKRAI NET JUOKAS IMA😃na tik tu nesupyk,bet man tai tikrai juokingai skamba,tai taip iseitu tos kurios turi spirale nebegali myletis ir su vyru,nes visgi ten pat kisasi😃TURIU SPIRALE IR TAMPONUS NAUDOJU BE JOKIU PROBLEMU😉dove12 man spirale dejo irgi iskart po pirmu menesiniu.pupsiuk,man nei galva svaigo,nei skaudejo nei silpnumo tikrai nejauciau isidejus spirale,po sia diena jauciuosi puikiai😀o ir lytinis aktas malonesnis kai tau nereikia saugotis,bijot ir galvot kai myliesi😉

06. May 2010, 19:02

o gal kurios turi spiralę "mirena"? ar spiralę "copper"?

06. May 2010, 18:49

ar nejaučiate jokių blogumų įsidėjusios spiralę( silpnumo, galvos skausmo ar pan.), nes kiek žinau nuo kontraceptinių tablečių taip būna...esu girdėjusi apie implantą kontracepcinį į ranką, ar kas nors tokį turi? ar Lietuvoje tokių jau yra, kokie atsiliepimai?

06. May 2010, 16:16

uoga,bet kudikeliai dalis taves,o cia daiktas,ir dar..as per menesines naudoju o.b tamponus nes iklotu negaliu del pienliges nesiot,o kai turi spirale,negalima tamponu naudot,bent jau taip skaiciau.

06. May 2010, 15:32

man sakė kai pasibaiks mėnesinės iš karto ir ateiti dėtis, mat tada lengviau dedasi, kanalėlis būna platesnis😀

06. May 2010, 14:18

hm kazi kodel man gine tik pasiule detis po puses metu??ji man sako kol maitinsi nesirgsi bet apsiriko susirgau,o spirale dedama paskutinemenesiniu diena??

1 2 3