galvoju kaip apsisaugojimas spiralėmis patikimas ar nelabai? gal yra naudojančių šias apsisaugojimo priemonę? gal kas naudoja spiralę copper? kuo geresnė nova nuo copper? pasidalinkite patirtimi:)
galvoju kaip apsisaugojimas spiralėmis patikimas ar nelabai? gal yra naudojančių šias apsisaugojimo priemonę? gal kas naudoja spiralę copper? kuo geresnė nova nuo copper? pasidalinkite patirtimi:)
Galiu pasakyti viena apsauga geriausia-SUSILAIKYMAS.Pastoju su Nova T...
Su Mirena normalu, kad menesines labai negausios arba visai dingsta. Daznai ja ginekologai skiria moterims, kurias kamuoja labai gausios menesines.
Kazin ar cia gerai, jei isidejus spirale dingsta menesines ilgam laikui
Turiu Mirena metus laiko ir man su ja neapsakomas komfortas, nes menesines beveik pamirsau 😀 Kitas labai svarbus dalykas, labai nedidele pastojimo tikimybe. Man nepatiko tik tai, kad prisitaikymo laikotarpis tesesi apie keleta menesiu, taciau tik tepliojo, jokiu skausmu nejutau. Vaisingu dienu skaiciavimas be jokios abejones yra sveikesnis budas, bet ne visiems jis patogus.
turiu spirale jau metai,nehormonine labai esu patenkinta nera geresnio dalyko man uz ja kai baiksis laikas vel nuaisiu ir isidesiu nauja.aisku jai nesugalvosim antro leliaus 😀
Turiu spirale jau 4men, esu patenkinta. Dejausi paprasta , mokejau 150lt su viskuo
pupsiuk,pleistras brangus malonumas,nu aisku jei gali sau tai leisti 😀 o siaip,jei didesnis riebalinis sluoksnis,jis tampa neefektyvus.o be to pleistras tas pats kas tablete.ir cia ir cia hormonai.
ačiū mamytės už pasidalinimą patirtimi😀 reiks apsvarstyti visus už ir prieš dėl tos spiralės, nes tablečių tai jau tikrai nesinori..., skaičiuot vaisingas dienas nelabai patikima man atrodo, tai vistiek kažką reik galvot... o gal kas kontraceptinį pleistrą naudojat? tik nesipykit mielos mamytės😀
na ji salia ir vyras salia.tad l gerai jauciuosi😀 labos.susirasysim
mergaite,bek pas savo mazyle.as irgi jau liuliuko einu.ramaus poilsio 😀
siuksliu.kiek klaidu.skubu rasyt.mergyte salia...
jeigu tinka jusu budas tai ir hyra svarbiausia😀man tiktu tai as iskart mesciau spyrale i asiuksliu deze😃
nejauciu jokios ytampos,zinau,kad daug kas sakys nepatikima,bet man pasiteisina,o va prezervatyvam alergiska esu,tabletku nenoriu,tai lieka spirale arba sis budas.
gerai kai taip atitampa.kaip apsiskaiciuoji.as tai kazkaip vistiek negaleciau atsipalaiduoti.mintys suktosi o jei pastosiu..
😀
nenaudoju nieko.tiksliau pasiskaiciuoju vaisingas dienas.sudejus pries nestuma ir po jau 3m.kol kas pasiteisina.kadangi nesu kuda,tabletku nenoriu,gyditoja siulo spirale,bet kai pasiskaiciau kokios pasalinis poveikis nenoriu.man sveikata svarbiau 😀 bet gal viena diena susigundysiu.
as ta varine.skaudejo man ufff.visa balta kaip popierius palikau...matai norejau detis ta su hormonais,bet nebuvo galima,nes su nugara negerai.tai atseit tie hormonai sukelia dar didesnius skausmus,tai teko detis paprasta.o tu naudoji kokias apsisaugojimo priemones?
ne kiek neisizeidziau 😀 o ar skaudejo kaip dejo?kokia turi?
ir tu laura neisizeisk kad nesuprato taves.toliau sakyk ka manai😀
tai kad cia apie spirale.o as ja turiu😀
tik nesuprantu kam piktintis 😀 mergaite,pastebejau,kad esi draugiska ir rami 😀 bet neuzimkim temeles.juk cia apie kitka kalba.
tai taip.ir as ilendu i kitus forumus ir pasakau savo nomone.nors kitoms ir nelabai patinka.bet juk nera pasakyta kad negalima rasyti.visos nuomones man atrodo yra svarbios😀
mergaite,juk nesmagu,kai ateini pabendraut,kad ir neturi kazko,bet juk diskutuoti galima 😀 po tokiu komentaru jauciuosi mazdaug:NEKISK NOSIES,KUR TAVES NEPRASO.Nesmagu 😀
stelpa,tau neskauda,kitom skauda.paskaityk zemiau..o kas kur islinde ir ideta tikrai zinau.nebutina tuoj stebetis ir piktintis 😀
as ir bijau tos savo spirales.na bet gal kaip nors...reiks skambint gyditojai...nebuciau dejusi jei buciau zinojusi.geriau kiti budai.aisku kitoms ji tinka.gal tik laiko reikia kaip jau sakiau pries tai
jo laura as tave ir supratau kad tu juokais😀tik stelpa nesuprato.mes visos ramio mamytes.
NESIPYKSTAM MES,tik keistai atrodo,kad cia raso tos ir komentuoja labai daug,kurios visiskai niekad neturejo spirales ir nezino ar ten kas skauda,ar islindes koks siulas ar ne....ne mano metuose pykt del nieku..
mergaite as nesipykstu,taigi draugiskai parasiau 😀
oho kokie pykciai 😃 juk ten draugiskai parasiau.
nesipykit mamytes😀